Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2015 09:39 - Подписка за излизане от НАТО
Автор: ernest Категория: Политика   
Прочетен: 6611 Коментари: 18 Гласове:
3

Последна промяна: 18.06.2015 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наскоро научих, че има подписка за излизане от НАТО - сатаНАТО. Необходими са 200 000 гласа, за да влезе за референдум за обсъждане в народното събрание, а при 500 000 директно се прави референдум за излизане. Анкетата е направена от партия Атака и при тях е подписката, но не е необходимо някой да бъде член на тази партия, но да е здравомислещ и да не желае България да бъде въвлечена във война и да обслужва американските правителствени интереси обслужващи елита. Подписката е до края на месеца. Всеки навършил 18 г. може да гласува. Побързайте!


Тагове:   излизане от нато,


Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Няма да бързаме, защото
18.06.2015 09:56
няма да излизаме от НАТО. Много си ни е добре така. Ти побързай да си вземеш обезценените рубли от руското посолство. Защото от ден на ден стават все по- евтини.
цитирай
2. ernest - Добре е човек да различава нещата
18.06.2015 10:03
apostapostoloff написа:
няма да излизаме от НАТО. Много си ни е добре така. Ти побързай да си вземеш обезценените рубли от руското посолство. Защото от ден на ден стават все по- евтини.


и да може да отличава злото от доброто. Нормално е да има и хора с вашето мнение, но ако те са повечето - светът отива на зле.
цитирай
3. bgman13 - няма да излизаме от НАТО. Много си ни ...
18.06.2015 11:24
apostapostoloff написа:
няма да излизаме от НАТО. Много си ни е добре така. Ти побързай да си вземеш обезценените рубли от руското посолство. Защото от ден на ден стават все по- евтини.


Щом рублите са обезценени, значи Москва е неплатежоспособна. Съответно - щатите са платежоспособни, защото доларите са надценени. Съответно - на тия, дето си взимат доларите от американското посолство или от неправителствените организации си им е много добре така.
цитирай
4. aboychev - НАТО
18.06.2015 12:23
СТРАЖ НА МИРА
И ЗАЩИТА ОТ
ИМПЕРСКИТЕ ДОМОГВАНИЯ НА ПУТИН
РУСИЯ ИМПЕРИЯ НА ТЪПАНАРИТЕ
цитирай
5. bgman13 - Реплика към тамата на апостапостолов "НАТО нарита Русия"
18.06.2015 12:25
О, това не е нищо. НАТО кой ли вече не нарита. Преди това нарита Либия (и продължава да я рита), преди това - Ирак и Афганистан ( и продължава да ги подритва), преди това Югославия. Спирам до тука, че не ща да пиша фермани. Но с една дума - НАТО рита Русия, защото НАТО с това се занимава. Ашколсун, машалла!
цитирай
6. bgman13 - Апостоле, не мислиш ли че не е кор...
18.06.2015 12:26
Апостоле, не мислиш ли че не е коректно, да пишеш коментари под чуждите теми, а да не даваш възможност да ти отговарят под твоите? Имай малко срам (въпреки че соросовите агенти срам нямат).
цитирай
7. bgman13 - НАТО СТРАЖ НА МИРА И ЗАЩИТА ОТ ...
18.06.2015 12:39
aboychev написа:
НАТО СТРАЖ НА МИРА
И ЗАЩИТА ОТ
ИМПЕРСКИТЕ ДОМОГВАНИЯ НА ПУТИН
РУСИЯ ИМПЕРИЯ НА ТЪПАНАРИТЕ


1. Какво търси тоя страж на мира пред портите на Русия? Какво търси в Украйна, чието население е руско?
2. Тоя страж на мира, знае ли, как се държи и как се борави с една проста граната. Че сме го пуснали и на българска територия и ако не знае, може без да иска да направи много бели. Докато си стражува у нас.
цитирай
8. ernest - Относно Украйна
18.06.2015 13:33
С платени 5 милиарда от Викрория Нюланд (заместник държавен секретар на САЩ) и Сорос видяхме какво клане спретнаха в Украйна, където постоянно изпадащия в запои понякога траещи по една седмица (по западната преса) президент Порошенко подписва закони в страната си за която се показва, че нехае. А в Украйна има командван от американците специален отряд "десен сектор", чиято цел е, ако стане нещо и Украинското правителство не им играе на американците по свирката веднага да направи преврат. А за да се стигне до майдана и убийствата от снайперистите - ами те убиваха невинни украинци с цел да ги "активизират" и бяха обучавани за убиването на украинци в бази на НАТО в Полша и полския президент има поне доблестта да го каже.
цитирай
9. 1997 - С кои войски ще се пазим?
18.06.2015 17:41
Ако незабавно напуснем НАТО с тази армия, дето й трябва допълнителна публика за да напълни Арена Армеец, кой ще ни пази от ислямистите? Незабавно ще трябва да искаме помощ от Русия с което ще й създадем допълнителен фронт и тя вероятно ще откаже. А ако останем без политическа и военна външна подкрепа разсърдените вождове на НАТО просто ще звъннат на своите и дори само бежанците от Либия, Сирия и Ирак като тайфун ще ни пометат.
Не зная!
цитирай
10. bgman13 - А ние за това ли сме в НАТО - за да бъдем ...
18.06.2015 18:08
А ние за това ли сме в НАТО - за да бъдем безнадеждно беззащитни и зависими? За да не мърдаме, докато евроатлантиците ни източват кръвчицата? Ако е за това, по добре да откинеме синджиро и да се спасяваме със собствени сили. Конкретно бежанците и ислямистите, са гола вода при едно добре организирано управление на войската в България дори и сега. Което означава, държавната власт на България да действа за интересите на българите, а не против техните интереси и в услуга на американо-ислямистките ценности.
И за това повтарям за пореден път, че най-големият проблем са именно тия дето ни управляват. Те бяха под контрола на външни сили и така унищожиха и армията, в унисон с всичко останало от което зависи и отбраната на България. Иначе най-голяма опасност продължава да бъде Турция. Ако обаче Турция реши да ни напада, това че сме в НАТО хич няма да ни помогне. Справка - Кипър.

А Русия ако вземе да ни защитава, няма да ни носи на гърба си, все едно че сме малки деца. Ако има сили да се отскубне самата тя от тия дето я държат за гърлото, просто ще ни помогне да разблокира нервните ни центрове и да се организираме съобразно с най-елементарния инстинкт за самосъхранение. Останали сме без каквито и да са имунни сили.
цитирай
11. aboychev - ТЕЗИ С ИМУННИТЕ СИЛИ
18.06.2015 19:56
ОТДАВНА ГРАДЯТ ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО СИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
А БОЛНИТЕ ОТ СкЛАиЯНСКИЯ РУСОФИЛЛЪК
Е НАЙ-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СИ ИЗМРАТ ОТ ИМУННА НЕДОСТАТЪЧНОСТ
цитирай
12. bojinkata - bgman13 абсолютно си прав. За со...
18.06.2015 19:59
bgman13 абсолютно си прав. За соросчета, дето са плъзнали с коментари - прости хора! Или си заработват сребърниците!
цитирай
13. bgman13 - ОТДАВНА ГРАДЯТ ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО СИ ...
18.06.2015 21:26
aboychev написа:
ТЕЗИ С ИМУННИТЕ СИЛИ ОТДАВНА ГРАДЯТ ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО СИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ


В смисъл, че са избягали от България ли? И са преуспели, да мият европейски задници.
Ше извиняваш, ма не съм баш съгласен с тебе. Тези с имунните сили, са тия, дето ще направят така, че европейските задници, да преуспеят, да дойдат тука да мият нашите.
цитирай
14. aboychev - НЕ СА ИЗБЯГАЛИ
18.06.2015 21:59
НАПУСНАЛИ СА
ЗА ДА СИ НЯМАТ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С
КРАДЛИВИТЕ РУСОФИЛ ТЪПАНАРИ И
ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗАДНИЦИТЕ НА ТЪПИ РУСКИНИ И ПИЯНИ РУСКИ ФАТМАЦИ ОСРАЛИ ЦЯЛОТО НИ ЧЕРНОМОРСКО КРАЙБРЕЖИЕ
И ПЛЪЗНАЛИ И НАВЪТРЕ В СТРАНАТА
С ПОМОЩТА НА БУКЛУЦИ
ПСЕВДО НАЦИОНАЛИСТИ И
ПСЕВДО ПРАВОСЛАВНИ
КАТО ТЪПАЦИТЕ НА ГОЦЕ И СИДЕРОВ
И ФАТМАЦИТЕ ОТ БНА
цитирай
15. ernest - Аз таман научих и
19.06.2015 08:34
реших все пак да напиша за подписката за референдум. Някои хора не знаят, много биха се подписали.
цитирай
16. bgman13 - ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗАДНИЦИТЕ ...
19.06.2015 09:08
aboychev написа:

ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗАДНИЦИТЕ НА ТЪПИ РУСКИНИ И ПИЯНИ РУСКИ ФАТМАЦИ ОСРАЛИ ЦЯЛОТО НИ ЧЕРНОМОРСКО КРАЙБРЕЖИЕ



Е ти па, кога си виждал българското черноморско крайбрежие? Ако го беше виждал, щеше да знаеш, кои са най-големите пияници. Въобще не са руснаците. Айде, че ти дам и бонус: иди в дискотека "Лазур" на Слънчев Бряг, до хотел Европа. Да ги видш, кои са най-големите осрани задници. Направо дъ бест са.
цитирай
17. 1997 - Тоя дето ни е вързал на синджира не е глупак
19.06.2015 21:11
bgman13 написа:
по добре да откинеме синджиро и да се спасяваме със собствени сили.
Останали сме без каквито и да са имунни сили.

Та тия, де, дето са ни вързали са избрали здрава верига, а и не дават възможност да съберем сили, па да откинем синджиро. Хитро са ни обсебили банките и енергетиката и само да мръднем ще си изтеглят капиталите (нашите капитали) и ще дръпнат шалтера.
Не съм отчаян и не съм се предал, но не зная каква е хитринката. Има един български хан (Телериг), който изхитрувал, свързал се с Византия и подсказал, че иска да се опре на "верни на Византия хора", а като ги научил, ги изклал. Иронията е в това, че после, в междуособиците емигрирал в Цариград. Калоян пък търси уния с другата сила- Рим срещу Константинопол.
Тъй че от бедния ми опит с кучета на синджир смятам, че опитващите се да откинат синджира по- скоро ще се удушат отколкото да избягат.
Оптимистичното е, че сме хора и дано някой прояви повече далновидност и разум.
цитирай
18. bgman13 - Хитро са ни обсебили банките и ен...
20.06.2015 08:08
1997 написа:
Хитро са ни обсебили банките и енергетиката и само да мръднем ще си изтеглят капиталите (нашите капитали) и ще дръпнат шалтера.
Не съм отчаян и не съм се предал, но не зная каква е хитринката.


Хитринката не е да се подписваме на подписки. Въпреки, че по една случайност, точно на тая подписка аз се подписах. Но е пълна безсмислица. Хитринката е да сменим избирателната система с тая дето съм я предложил, по начините дето съм предложил. Основният начин е електоратът да се организира сам, като игнорира клишето, че от парламента трябва да сменят избирателната система. Тази избирателна система е вирус. Върхушката няма противодействие срещу нея и няма значение, дали ще ни спре нас (България), след като веднъж започне да се разпространява. А иначе банките служат за скрито от обществото източване на България. За това служи и Валутния борд. Капиталите и да си ги изтеглят, те по-голямо източване на българската икономика от това дето го правят в момента не могат да направят. Ако бъде внедрена тая избирателна система, банката ще бъде елиминирана. Тя е антидемократична, тя служи само да може да конфискува от обществото скрито, тя отменя именно частната собственост, която била свещена крава на капитализма. Хартиените пари - също. Като пари трябва да функционират златото и среброто. Директно, а не под формата на хартиени пари със златно покритие - защото това е лъжливо обещание, че хартиени пари могат да имат златно покритие. Нека си изтеглят хартиените пари, но ние ще сложим ръка на това което е тяхното покритие - стоките от българския пазар. Когато стоките от българския пазар не изтичат от България, т.е. когато спрем да ги подаряваме, а да ги разменяме по тяхната реална себестойност, ще се окаже че България е богата държава. Ама много богата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677014
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930