Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2015 20:14 - Ким Чен Ун пазен от супер бойци! Вижте елитната му армия /Снимки/ Видео http://bradva.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 608 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ким Чен Ун пазен от супер бойци! Вижте елитната му армия /Снимки/ Aug 29, 2015   image

Ким Чен Ун е сред най-пазените хора на планетата ето я и личната му армия

Независимо от факта, че страната му притежава една от най-слаборазвитите икономики в света, Ким Чен Ун с желязна ръка управлява Северна Корея. В състава на армията му влизат специалните елитни единици, чиято мощ, гъвкавост и сила ги превръща в машини за убиване.

Как изглежда елитния отряд, който охраняваКим Чен Ун? На видеозапис от миналата година публикуван в You Tube се вижда тренировка на елитната група.

Те са специално обучени да пазят и защитават лидера дори с цената на живота си. За тях няма никакво значение фактът, кого ще трябва да убият. Единствената им задача е да пазят лидера на Северна Корея от покушения. И те го правят – с невероятна сила и мощ, в перфектна синхронизация.

Въпреки повсеместната бедност и международната изолация, Северна Корея успява не само да оцелее, но и да остане сериозна заплаха за сигурността на южна, а като цяло и на цяла Азия.

 

По официални данни, населението на страната възлиза на 23 милиона души, а страната притежава армия, която наброява над 1,1 милиона души, което я превръща в една от най-големите световни въоръжени формирования.

Смята се, че повече от една четвърт от държавния бюджет на страната отива за финансиране на военните.

Въпреки това, онова, което позволява поддържането на тази армия, която би могла по отношение на числеността да си съперничи на равна нога с американските или руските военни, е дългата военна служба, която трае от три до пет години и факта, че скромните финансови средства и храната, които страната притежава се пренасочват главно за нуждите на армията.

image

С резервите и паравоенните организации като „Млади червени гвардейци“ и „Работническо-селска червена гвардия“, Северна Корея е в състояние да събере над 9,5 милиона бойци.

Това, според азиатските военни експерти, е най-голямата военна организация в света. На видео кадри, публикувани в YouTube била поставена миналата година, се вижда тренировка на елитни войски, които са под командването на Ким Чен Ун.





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19844867
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930