Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2015 17:33 - Руско-Кримски "Пурим": Или кой ще последва съдбата на Аман?
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1862 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.01.2016 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    image                                                                                                                                               На16 март 2014 се провежда референдум за статута на Крим. Преобладаващото мнозинство от Кримсk гласуваха за анексиране от Русия.

Масова истерия на касата на патриотизма във всички канали на руската телевизия бързо набира скорост и достига своя връх. Опозиционните Медии са блокирани и отстранени от областта на информацията, така че да не пречат на бързото реклама на патриотизъм от страна на послушен Голем Кремъл.

Фактът, че "патриотизъм" е не друг, а "юдаизмът на Петър", споменато в предишни наши публикации . Идеологията на свързване към определени области, в които е било възможно да се консолидират арианската ерес, за обявяване на зоната "Отечество" = " Отечество ", е важен метод за борба на арианите срещу Рим, собственост в разцвета на цялата планета, и следователно лишен от такива форми на регионализма.

Русия и Рим се бори за най-високата Ра, а не за териториални местообитания на Земята. За Virus-rameytsa нямаше значение какво е най Земята, то е, защото най-важното е поклонението на Sun Ra, освещаване на тази конкретна точка от земната повърхност, както и на цялата вселена. Подменено е Рама поклонението на Sun Ra с А-рамейска- вяра за вътрешната Земята в ада дракона-змия-Хор на Христос като един от аспектите на Ara, арийците се поклониха на луната и земята, вместо на слънцето, в чест на земята като майка, която предстои да разреши на Хор-Христос, и когато той се измъкне от черупката на Земята, ще избяга от ада, и тогава ще заблести като Второ във вселената, "черно" слънце засенчващо величието на Ra.

Разкритията около данните за Крим потвърждава по-ранните оценки и прогнози: действията на Кремъл са наистина от юдео-християнски характер въз основа на най-зловещите и тъмните страни на Библията и Талмуда.

Един от тези зловещи и тъмни страници от историята е библейската Книгата на Естир (известен също като Esther = Aster Aster = = Езра), разказваща историята на избиването на юдео-ариани командир на Аман и воините му и поддръжници, извършени от тях, под патронажа на персийския цар Асуир , на име Horde-Ксеркс, или Horde Caesar-Eye с ( а) = "Хазарски Horde господар." Както знаем от историята, начело на Хазарския хаганат, или Khazar Каган застана = Ka_gan, или Ka-кан , което се превежда като "Dragon-змия Ka хан "или" Дракон-змия Ka господар на човека. " Първият " Ка "в думата" Хейгън " арийски историци изхвърлят (за маскиране езиково смисъл), е просто "Хан".

Както Esther = Astra е съпруга на Артаксеркс = «Орды Хазарской владыки» = хан ( -а), заглавието му е " Хан ", което е в днешното разбиране е за" ханша "," жена на Хан. "

След това, града, където са въведени правилата/знамения на известната иудейска хань(-ша) ( -sha) Esther = Астер , е наречен " Aster-хан ", т.е." астраган ".

Оказва се, че събитията, описани в книгата на Естир , в действителност, се наблюдават и при хазарите, в столицата Итил = "стари" Астрахан.

Хазарската Орда тогава се наричала на иврит “Перс(-ия)” ( - Ia ) "[ / br / Днес се смята, че думата " Пурим "- има акадски произход и означава" много ".br / br / Това е арианите , които решат да се разбунтуват срещу Рим, като по този начин избра си съдба, съдба, пое по пътя на борба против Всевишния Ра. На думата Ra дума "Пурим "е представена като:br / br / Пурим = pur_im => pur_Am = ber_Am = B a_Ar_Am ,

което означава "духовни синове Ara пистолет" или "оръжието на дух на Ara." Евреите стават духовни синове Aрa, негов инструмент.

База " Пу р - "с леко вокализиране " в тюркските езици означава" вълк ". Както е посочено в средновековните български хроники " Джагфар Тарихи " , думата "буря" се нарича Wolf Totem. И все пак - в Хазария силата е принадлежала на рода Ashin/ Ашина = "вълк", която организира " Пурим "т.е. инструментът на" вълча власт. "

В нашите статии за " Pseglavtsah "/Песоглавци/ писахме, че те са били войници на Рим, на Knights Aboga Ра. Вълците са едни и същи - вечни противници на опонентите им кучета, поради което " вълка Пурим "атакувал Римския Аман се явява " Pseglavtsem . "/Песоглавец.

В действителност, етимологията на думата " PUR "е затворена в рамейския Ra_Ab = "Рa вариант":

Ra_Ab



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715263
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930