Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2015 18:27 - Низходящите реалности са генерирани от изкуствен интелект
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Негативната извънземна програма и управляващият елит не искат земното население да се развива в по-високите честоти, както и да има достъп към достъпни за момента органични бъдещи времеви линии. За да се противопоставят на планетарния подем и да скрият течащата бифуркация, те поддържат своята желязна хватка над човечеството и агресивно насаждат всякакъв разсейващ хаос, успоредно с дневния ред на трансхуманизма. Знамето на трансхуманизма се проявява под всяка форма на биологично залавяне и изземване на съзнанието с помощта на технологични, синтетични и цифрови методи, които се опитват да задигнат енергията на съзнанието, която съществува в органична материя. За да запазят контрола над материята, те прилагат най-агресивната военна стратегия, която ще бъде пусната в действие от извънземната и човешката технология на изкуствен интелект. Тази цялостна стратегия има за цел да се създаде набор от изкуствени честоти и технология за картографиране на мозъка, копирайки цялата земна реалност във виртуалните реалности, като така се надяват да завземат пълен контрол. По този начин, по-голямата част от хората в световен мащаб не могат да видят разликата между изкуствените честоти, създадени от изкуствен интелект (мъртва светлина) и органичните честоти на планетата (жива светлина), докато те съществуват в изкуствена холографска реалност.

Има низходящи времеви линии на планетата, работещи в по-ниските честоти на изкуствени, призрачни и фалшиви реалности, създадени от извънземна технология, използвайки фалшиви холограми от мъртва светлина. Унищожаването на протоните и електроните в честотните бариери или метални пластини е един от начините да се създадат фалшиви светлинни полета и неорганични черни дупки. И така много от нас са запознати със значителното укрепване на изкуствения интелект и изкуствените честоти на някои места и извисяващия се човек може да ги усеща много силно физически. Тези изкуствени честоти са начин за създаване на човешки зомбита или киборги, или хора с напълно изчезнала вътрешна светлина.

Места като големите градове, които са центрове на падението, ще имат общи характеристики на ниска честота: те са проникнати от престъпността и негативни, вредни или деструктивни действия на хората по отношение на себе си и на другите, земята ще се чувства изтощена или безплодна, ще има политическа и икономическа нестабилност, което ще се отрази върху обществото. Достигнали сме до по-дълбоко разбиране, че много от тези честоти, които се генерират целенасочено в световен мащаб са изкуствено създадени.

Хората, които са разединени и вътрешно бедни не могат да различават този енергиен ландшафт. Най-вероятно те ще резонират с това нискоенергийно място въз основа на собствените си нерешени емоционални конфликти, страдания и културни предпочитания.

Човек, който иска да се свърже с Вечния Божествен Дух се настройва към механиката на съзнанието на живата светлина, взаимосвързана с механиката на пространството и времето в съответствие с вселенските закони. Тези закони винаги ще защитават хората, които направиха този съзнателен избор, в което и да е измерение или времева линия. Този избор се прави от дълбочината на сърцето на един любящ, състрадателен и милостив човек, а не от ума.

Изкуственият интелект умишлено променя универсалните закони чрез принудително пречупване на светлината, холографски вложки и копиране на кода на ДНК, за да поробят хората на Земята с помощта на измами. Ето защо сега, по време на пика на духовна борба, ние трябва да изберем своето съгласие и власт. Управлявайки личното си пространство и духовните си права в съответствие с вселенските закони като суверенни и свободни хора в реалността, ние поемаме пълна лична отговорност за сътворчеството.

Достигнали сме нереално време, което определя с кои холограми от реалността на съзнанието искаме да се обвързваме, и с кои - не. Възходящите реалности на живите ум и дух или низходящите и изкуствените, мъртвите. При сегашното разкриване на дневния ред на трансхуманизма, използващ програмни системи на изкуствен интелект ще има поява на повече, отколкото преди изкуствено проектирани холографски реалности и технологии с изкуствен интелект. Всеки индивид или група, която се включва в изкуствена реалност от холограмите на изкуствения интелект ще бъде обект на нейните законови структури, подчинявайки се на правилата, програмирани от машина и от намерението на създателя на такава холографска програма. Това определя робската зависимост от машините.


Това е война за съзнанието на Земята, за начина, по който поемаме отговорност и също как участваме в холограмата. Ние или поемаме пълна отговорност за своето съзнание и искаме да общуваме с живия дух във всичко, или се съгласяваме с механичния изкуствен интелект и му даваме властта, предоставяйки му пълен контрол над живота ни.

Лиза Ренее                                                                                                                           neonula.blogspot.bg/              



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687927
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031