Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2016 00:14 - за директният достъп до гравитационата енергия с въпросни и отговори
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 3065 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:
   Какво трябва да се разбереза да може да се разбере директният достъпдо гравитационната енеригя и неговите възможноти.?
Кратък отговор:
Трябва да се резбере:
1. Произхода на гравитацията.
2.Същността на гравтацията.
3. Механизма на гравитационното силово въздействие, като единиствен механизъм на изграждане и разграждане на всичико, което ,като реалност го имаме във всемира.
4.Неизчерпаемастта на граавитационната енергиоя във времето и проснтранството.
5. Съхранението на същността на гравитационната енергя, на базата на съхранението на всеобщата базова същност  на същността на Вечността.
6. Наличието на условия, при оито гравитационното поле е консервативно и наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно.
7. Гравитационният обмен на носителите на гравитационната енергия / гравитоните/  в телата от квантите до мегагалакстиките и пр.
8. .Мепханизмът  на обменът на гравитоните в телата с гравитоните, оито изпълват пространството.
9. Същността на истината "Гравитон избива гравитон  изаема неогвото място в телрата"
10. Радиалното излъчван на гравитацията от телата.
11. Защо гравитационната сила намалява с квадрата на растоянието от  тялото.
12. Коя гравтационна сила е центростнремителна и коя е центробежна и ок какво се обуславят те.
13.  Действието на гравитационните сили вътре в телата и на какво се дължи това.
14. Зависмостта на обемите на тела от гравитацията, което изкслючва консервативния  характер та гравитационното поле.
15. Защо във флуидите гравитационното налягане, което е перпендикулярно на напрлавлението на гравитационните сили не не създава във флуидите подемна сила.
16. На базата на какво безконечна лента няма и има подемна гравитационна сила във флуидите.
17. Защо гравтационното излъчване от телата има обща стойност равна на нула и неможе да придвижи телата в проснтранството.
18. Защо големината на граавтационната работна сила, при ДГД-ли , за работа на базата на земната гравитация  няма грааници . Няма стойност НУЛА  и стойнот безкрайно  голяма.,а само клони към такава.
19. Защо , при едни и същи размери на системите с гравитационно обосннованпроменливм и маса директните гравитационни двигатели имат най голяма мошност , в вакуум, после във въздушна среда, а  след това в течна среда..
20. Защо няма фактор, който извън реалностите , който да ввлияе на големината на гравитационното силово въздействие върху тела
21 други.
Забележка:
   Ще има отговори и разяснения по всичики  изброени реаалности,  ако има интерес, изразен с въпроси и отговори



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. gmihov - На кратко за за произхада, същността и възможностите на реалностите , които обуславят директната тгравитационна енергетика и нейните неогрланичени възможности з
09.05.2016 23:50
1. Произход на гравитацията.
Както всичико, което реално го има в пространството произхожда от и във всдеобщата базова същност на Вечността и тя е налице в него, като продукт от нея.
Няма втора същност от която да произхожда, това, което произхожда от всеобщата базова същност на Вечността, състояща се от неделимо, съхраниме, вечно триединство от : пространство-материя- движение.
Във Всемира няма и не може да има втора всеобща същност от която да произтича реалностите, които изпълватн пространството, това число и гравитацията.

2. Същност на гравитацията, като обективна реалност, която изпълва цялото пространство.
Без материална същност, структура, няма и не може да има движение, съответно енергия и сила, в това число и гравитационна енергия.
Всяка енергия , и сила , продукт на двеижението, като същност са: Произведение от маса по скорост. От този всеобщ принцип не прави изключение и гтаравитационната енергия и сила. И при тях има структура с маса, като израз на количество материя и , като и скорост, като път приет за езденица мярк за път и време.

3. Механизъм, на гаравитационното силово въздействие, като единствен механизъм на силово въздействие, който обуславя изграждането и разграждането на всяка материална структура.
Без движението няма и не може да има енергия и сила, в това число и гравитационна енергия и сила.
Без сблъсдак между структурите, което без движение не става и не може да сдтава , няма и не може да има изграждане и разграждане на сдтруктурите на Вечността и тяхното проявление в пространството, като живи и мъртви обекти.
Без сблъсък между структурите на Вечността няма от какво да произтичат, който без движението го няма и не може да го има .
Без сблъсък нама и не може да има изграждане и разграждане на структури на Вечността. Без сблъсък няма и не може да има разграждане и изграждане, живот и смърт на всичико, което реално го има във Всемира.
Движението със сблъсъка, който обуславя между структурите на Вечността, о

цитирай
2. gmihov - Поодължение
10.05.2016 00:17
Движението, със сблъсъка, който обуславя между структурите на Вечността осигурява изграждането и разграждането на всичики структури на битието във Всемира.
Движението всичико, което изгражда и го разгражда.Така то се явява, като еденствен творец и рушител във Всемира.
Наличието на законите за съхранение доказва съхранението на същността на Вечността.
Съхранението, вечността на същността на Вечността доказва, че във всеимра същността на Вечността нямат начало и край. НВе се ъздават и не се унищожават, в това число и движението, като естествен източник на енергия. На тази база енергията на гравитационните потоци/полета/, като естествени източници на енеригя са неизчерпаеми докато съществуват.
Движението , в битнието и същността на обективня сят в който живеем е най- голямана и значима тема - неизчерпаема докато свят светува и човека, съществува от нея да се интерисува, за да може света в който живее да опознава и жертва на заблуди да не става.
/ следва продължение/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300774
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031