Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2013 13:24 - Какви са ползите и как действат хапчетата за уголемяване на пениса
Автор: mujkipolov4len Категория: Тя и той   
Прочетен: 4565 Коментари: 3 Гласове:
1



image

Как работят хапчетата за уголемяване на пениса?

Това е въпросът, който всеки човек си задава и е една от най-обсъжданите теми когато стане въпрос за размера на пениса, а именно “Работят ли хапчетата за уголемяване на пениса?” Много мъже са щастливи знаейки, че те действат и в действително за тях това е достатъчно като факт. Те на практика не се интересуват как точно се случва това, а просто им стига факта, че хиляди мъже са използвали такива продукти успешно и дори, че някои от техните приятели ги използват в момента. Много често дори прибягват до този метод за уголемяване на члена точно по препоръка на приятел.

Основния принцип на това как точно действат хапчетата за уголемяване на пениса е доста прост и не е необходимо да имате медицинско образование, за да го разберете. Повечето продукти от този вид са базирани на билкови съставки, които отдавна са известни в традиционната китайска медицина и се използват от мъже с еректилни или сексуални проблеми.
image

За да разберем как точно работят хапчетата е добре все пак да имаме представа за анатомията на пениса. Той се състои от три камери, две от които се наричат Пещеристи тела (Corpora Cavernosa), а третата Корпус Спонгисум (Corpus Spongisum). Корпус Спонгисум се използва предимно по време на уриниране и еякулация. Когато мъжете имат ерекция, мозъкът отделя хормон, който изпраща по-голямо количество кръв към пениса изпълвайки Кавернозните тела  до тяхното максимално ниво.

Билковите съставки присъстващи в хапчетата за увеличаване на размера обикновено засилват притока на кръв в тази област. Максималната граница, до която може еректилната тъкан да се изпълни с кръв всъщност определя размера на вашия пенис. Въпреки всичко, ако Corpora Cavernosa е в състояние да се изпълни с повече кръв, то това би променило и размера на пениса в състояние на ерекция.
Таблетките за увеличаване размера на пениса обикновено засилват притока на кръв към тези камери, като им позволяват по този начин да се получи определено разширяване. Това води до увеличаване на размера докато пениса е в ерекция.
Активните билкови компоненти съдържащи се в хапчетата за уголемяване се абсорбират от лигавицата на стомаха след тяхното поглъщане и по този начин достигат до кръвоносния поток.
За кратък период от време, след като сте започнали приема на такъв тип хапчета, тялото ви ще започне да абсорбира достатъчно активни вещества и по този начин ще получите така желаното уголемяване. image Най-новите формули съдържат и други растителни съставки, които подпомагат различни области на сексуалната активност. Някои от тях могат да засилят сексуалното желание, други могат да съкратят времето за получаване на ерекция, а трети могат да забавят значително вашата еякулация. Именно тези положителни ползи от такъв вид продукти ги правят търсени и успешни.
Чрез тях вие можете да подобрите цялостната сексуална функция на вашия организъм, да бъдете по-добър любовник и дори да промените своя социален статус.

Най-хубавото при таблетките за увеличаване размера на пениса е, че са съставени от естествени билкови продукти, които са били използвани за профилактика както на мъжката потентност, така и на цялостното сексуално здраве
в продължение на векове. Предимството сега е, че можете да се сдобиете с такива продукти без да се налага да обикаляте целия свят. Традиционните средства в комбинация със съвременните методи, могат да дадат напълно реални и ефективни резултати.

Така че ако се върнем на въпроса дали хапчетата за уголемяване на пениса наистина работят, то според мен уверено може да отговорим с “ДА”.

image



Гласувай:
1



1. анонимен - Струва си да се опита. . Искам да ви ...
18.11.2013 17:24
Струва си да се опита..Искам да ви информирам само, че последния път постигнах учудващи резултати. След 5 месечни тренировки членът ми се удължи с 5,5 см и се удебели близо с 2 см. Не знам точно кога ще прекъсна програмата, но със сигурност тя си струваше парите. Отново благодаря!
цитирай
2. simeonn - Здравейте! Искам да споделя, че от ...
19.11.2013 14:02
Здравейте! Искам да споделя, че от два месеца ползвам хапчета за уголемяване на пениса и съм повече от доволен. Препоръчвам ги!!!
цитирай
3. rabotenaddurl1 - Относно хапчетата за уголемяване на пениса:
17.08.2017 10:51
Относно уголемяването на пениса бих искал да споделя, че още по темата може да се намери в тоя информативен сайт на тази тематика: http://bgandropenis .com , а относно самите хапчета, тука- http://ugolemi .com има добри натурални, които ще са ви от полза. Важното е, че са натурални - дефакто безвредни! (има интервал по средата на линковете)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mujkipolov4len
Категория: Тя и той
Прочетен: 30995
Постинги: 3
Коментари: 11
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930