Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2012 15:57 - Какви 4 избора имаме при предстоящия преход?
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 5190 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Въпросът за разкритието – чрез Адаму

Какви 4 избора имаме при предстоящия преход?
Кратък урок по еволюцията на галактическата федерация.


Приветствам ви, приятели мои!

Аз съм Адаму, от монадическата същност на цивилизацията на Плеядите.

Сред всички въпроси, зададени на тези от нас, които вие определяте като “извънземен разум”, най-често и много емоционално звучи:
”Кога ще се появите в нашето небе? Кога ще се приземите? Кога ще се състои разкритието?”

Тези въпроси ни се задават толкова често, че вие, навярно, започнахте да се изморявате от нашите неясни отговори или сте се разочаровали от лъжливите обещания за нашето пристигане. Сега аз искам да внеса яснота по този въпрос.

Настана време да поговорим за това открито и честно. Вече няма място за срамежливост. За да се реши този проблем, ми трябва вашето внимание, вие трябва да следите моите умозаключения, докато аз разплитам този въпрос. За съжаление, това не е проста работа, както бихте могли да си помислите.

За начало, “отвън” съществува не само една извънземна група. Това не е критика, когато казвам, че вашето виждане е малко късогледо. Просто това е даденост, че вие сте частици на съзнанието, инкарнирани в голяма материална плътност. И е напълно естествено, че много хора на Земята не вярват в извънземния живот.

А някои от тези, които вярват в това, мислят, че извънземните са еднородна група пришълци. Хората, които имат по-широко виждане, биха могли да поразсъждават за известно количество други обитаеми планети, които биха могли да изпратят космически кораб, за да ви наблюдават тайно. Но истината е много по-сложна, аз бих казал по-вълнуваща и интересна. и кораб, за да наблми планети, които биха могли да изпратят космически кораб, за да набл отговори,и

Земята е място сред безкрайното количество други светове, където съществува живот.

В тази безкрайност известно количество цивилизации, действително огромно, е еволюирало до такова ниво, че ограниченията на пространството и времето са престанали да ги сдържат. Съществуват много начини за придвижване по-бързо от скоростта на светлината.

В действителност това не е нещо повече от въображаемо ограничение.  По-рано на вашата планета имаше хора, които говореха, че е невъзможно да се преодолее скоростта на звука. Днес вашите най-бързи самолети имат скорост, кратна на скоростта на звука. Същото се отнася за светлинната бариера, която може да се преодолее. Вие просто трябва да помислите по-другояче за физиката на Вселената.

Някои методи позволяват на космическите кораби да преодоляват междугалактическото пространство за периоди от време от порядъка на седмици или месеци.

Други напреднали техники се отнасят повече към областта на съзнанието, отколкото към физиката. В действителност, корабът е същество, способно да повдигне съзнанието си на висше ниво, където тази вселена се явява само една от многочислените паралелни структури на реалността, после отново да понижи нивото си на съзнание при пресичане на пространство-времето в желаната крайна точка. Такъв процес позволява на пътешественика от всяка точка на пространство-времето от всяка галактика да се премества в друга точка на пространство-времето за един миг.

Такова преместване действително може да създаде у пътешественика впечатление, че пътешествието е продължило само няколко мига. Но тези мигове ще са... най-малкото еуфорични. Вие ставате едно със света, а след това се връщате към разделение и индивидуализация. Това е странен и вълшебен опит, особено първите пъти.

Но аз се отдалечавам от темата. Искам да кажа, че “отвън” съществува безкрайно множество на живота. Нито едно от моите обяснения няма да позволи на вашето въображение да си представи какъв всъщност е животът “отвън”, колко разнообразен и сложен е той, колко разнообразни съзнания съществуват - точно сега, наоколо, на, вътре във вашата планетарна сфера.

Ако вие бихте могли незабавно да повдигнете вашето ниво на съзнание и да наблюдавате планетата от различните му нива, вие щяхте с удивление да видите това количество разнообразни кораби, които се намират постоянно в контакт със земята. От неголемите кораби на младите раси, големите кораби-майки на средните раси, до кристалните и светлинните кораби на най-развитите същества.

Те са толкова разнообразно количество, че накъдето и да погледнете, вие нямаше да можете да не видите някакъв тип активност в едно или друго измерение. И въпреки количеството на вече присъстващите кораби, другите раси също биха могли да присъстват тук, но те просто не са заинтересовани. Те имат друга работа и вероятно считат, че това, което става тук, не ги засяга.

Тогава защо вие не можете да ни видите? Защо ние не се приземяваме и не ходим сред вас?

Тези въпроси са уместни. Позволете ми да кажа, че, от една страна, ние вече сме тук, ние сме кацнали и ходим сред вас. На планетата постоянно се намират кораби и извънземни. Но не това е вашият въпрос, нали? Това, което искате, е да ни видите със собствените си очи и да взаимодействате с нас.

Това е така, нали? Е, какво, това става, но в много ограничен мащаб. Мнозина виждат много неща на небето и ЗНАЯТ, че наблюдават извънземен кораб. Мнозина са имали директен контакт с разнообразни извънземни. Но това отново не отговаря на вашия въпрос. В действителност вие искате ние да кацнем в голямо количество, за да няма повече съмнения. Вие ни молите да кацнем и да взаимодействаме в голям мащаб.

По неясни причини някои от вас искат ние да се приземим на поляната пред Белия дом. Каква част от “декларацията на войната” не е рабрана от тези, които искат да направим това? Разбира се, това е начин такава акция да бъде забелязана. Но да се върнем към мъглявата мисъл, която съпровожда вашето желание да видите нашето появяване. Вие искате ние да се покажем така, че всички на планетата да са принудени да признаят нашето съществуване и да се разсее лъжата, която съществува по отношение на нас.

И така, защо ние не правим това?

Позволете да ви уверя, че това не е, защото ние не сме способни, а защото няма да го направим. Ще обясня защо. За целта трябва да изслушате кратък урок по еволюцията на галактическата федерация.

В своето развитие всички цивилизации преминават редица етапи.
Отначало цивилизацията се засява в точката на нейното зараждане.
Най-често това са планети, но понякога цивилизациите се зараждат във вътрешността на звезди, дори това да ви се струва неочаквано. Или на други места, които могат да ви се сторят съвършено неочаквани. Какво бихте казали за периферията на черна дупка? Но това е важно.

Навсякъде, където се засява нова цивилизация, правилата изискват да я захранва и наблюдава по-високо развита и древна цивилизация.
Боговете от вашите митове и легенди се явяват такива междугалактически цивилизации, които са взаимодействали с човечеството на Земята, когато вашата раса е била създадена и се е нуждаела от обучение за такива основни знания като селско стопанство, реч, писмо и много други, такива като математика или астрономия.

В същото време, в определена точка от развитието на цивилизацията настъпва момент, когато се извършва разделяне. По-древната раса, която наблюдава младата, трябва да си отиде. Те трябва да създадат впечатление, че оставят своите възпитаници сами да се справят с проблемите си. Това е необходимо, защото само в този случай по-младата цивилизация може правилно да премине на 3-то ниво на съзнанието.

Докато древните, намирайки се наблизо, ви наблюдават, вие правите това, което ви казват. Вие не можете самостоятелно да избирате и да разберете, кои сте всъщност. Тяхната роля се заключава в това, да ви помогне в развитието така, че по-нататък вие да можете да се развивате самостоятелно, а след това те напускат сцената на пръсти. Или, най-малкото, трябва да се престорят, че правят това. Те напълно могат да ви наблюдават от сянката, където вие не осъзнавате тяхното присъствие. Те могат да имат собствени проблеми на привързване, и продължават да взаимодействат с вас из-зад кулисите. Има го и това!

Но, както и да е, след тяхното оттегляне, младата цивилизация прави своите първи неуверени крачки в съзнанието на 3-то измерение или, може да се каже, пробва плода на познанието на доброто и злото. Именно на този етап последните няколко хиляди години се намира вашето съзнание. И тъй като изглеждаше, че боговете от вашите митове са ви оставили сами на себе си, вие бяхте дълбоко потопени във вашия собствен избор на въпроса, кои сте вие - индивидуално и колективно.

Това е отличителният белег на 3-то измерение на съзнанието. ВСИЧКО е въпрос на избор. А изборът е такъв: къде влагате вашата енергия? Или, казано другояче: къде концентрирате вашата любов? Вие имахте време да решите този проблем самостоятелно, преди да настъпи следващата ера.

Сега вие се намирате приблизително по средата на прехода между епохата на избора и следващата епоха. Възможността да вземете решение и направите избор завършва, също както и за безкрайно множество други планетарни цивилизации, които вървяха по подобен път.

А сега да хвърлим поглед на този избор, който се открива пред вас. Най-общо, той може да се сведе към 4 възможности.

На първо място, имате избор да продължите да не избирате.
Това е ваше право – да се откажете от избора – и никой не може да ви застави.
Този подход е подходящ за душа, която не е виждала достатъчно примери от този род и, като следствие, ще продължи своето развитие в 3D на следващия цикъл от съществуването.

Това не е движение напред. Просто душата ще премине урока още един път.
Къде ще завърши своя път такова същество, зависи от неговото висше Аз. Но е напълно възможно да се върне на Земята в началото на същия цикъл, ако това е желателно.

Следващият вариант се състои в това, да се избере това, което обикновено наричан “служене”. Това е изборът на тези, които са ориентирани към любовта и светлината.
Ако вие чувствате, че за вас е по-добре и по-правилно да пропуснете напред другите, да отдавате, да служите, да обичате и способствате за по-добър свят - тогава STO (Service To Others: служенето на другите) е за вас.

Ако вие решително сте направили този избор, то вие вече живеете в тези идеали. С развитието на прехода вие ще се окажете в реалност, където във все по-голяма степен ще бъдете обкръжени от същества от вашата полярност, и по някое време вие ще започнете да срещате и да си взаимодействате с космическото семейство на тази полярност. И, може би, в един момент вие ще отидете с тях на друга планета, която ще ви подхожда повече от Земята.

Планетарните цивилизации, които са поляризирани по този начин, са много мирни и приятни. Съществува хармонично съществуване, което е много подходящо за мнозина. Може би то ще е малко скучно. Казвам скучно, защото събитията имат тенденцията да са предсказуеми поради това, че конфликтите са редки и никой не се стреми да изпревари другия. Въпреки това, има някои възможности за съществуване за създания от типа STO.  

Извън пределите на тези общества има конфликт, който вечно бушува със съществата от противоположната полярност. Позволете да ви разкажа за тях.

Третият вариант за избор е в това, което се нарича служене на себе си. Той е противоположен и се уравновесява със служенето на другите. STS (Service To Self: служене на себе си) е изборът за тези, които търсят преди всичко удоволствия, власт и слава.

Ако вие чувствате, че вие сте най-важното същество на света и за вас е добре винаги да сте пръв, то тази полярност е за вас. И вие ще откриете, че вече живеете в тези идеали.

Може би вие ще имате някакъв вид легална власт над другите в качеството си на ръководител на предприятие или началник в правителството. Или ще намерите радост в криминалната власт над другите, или даже в психодрамата агресор – жертва.

Вие ще сте в сферата на действие на тези, които определяте като властимащи. И ще работите за тях, но изключително за да придвижите кариерата си. В процеса на развитие на прехода вие ще се окажете в реалност, населена със същества, които също като вас имат само собствени интереси. И в нужния момент вие ще се срещнете с други жители на междугалактически цивилизации, които основно са STS.

Тук няма да скромнича. STS – това е труден път и аз изпитвам голямо състрадание към тези, които вървят по този път. Това е пътят на самотата. И тук никога няма отсрочка. На никого не можеш да вярваш и всички манипулират за своите цели. В действителност, това е сам да изядеш или да бъдеш изяден от другите.

Но мнозина процъфтяват в такива обстоятелства. Това са тънки стратези и те се стремят към върха на групата, в която се намират. Те обичат властта и славата, имат такива, които им припяват и правят всичко, каквото им се каже. Те са много предразположени да играят ролята на жестокия стопанин, за да осигурят дисциплина. Съществува множество възможности за компенсация, за да живее човек в толкова жестока реалност. Разбира се, егото има абсолютна власт в търсене на своето удовлетворение.

Една от характеристиките на цивилизациите STS се явява алчното и чрезмерно използване на планетарните ресурси. Друга характеристика е неудържимият екпанзионизъм. Съединете ги заедно и става съвсем естествено постоянното желание на тези цивилизации да колонизират други планети.

И ако на тези планети бъдат открити други цивилизации, то те ще търсят начини да ги потиснат и да използват сила, ако това е необходимо. Всичко, което искат, е ресурси и роби.

По тази причина бързо се установяват демаркационни линии. Цивилизациите STO се обединяват и защитават от постоянното нашествие на цивилизации STS това, което им принадлежи. Затова между тези полярности на Небесата се води постоянна война.

Често войната влиза в глуха линия и границите се стабилизират. Това става, защото цивилизациите STO са хармонични и са предразположени към сътрудничество и взаимопомощ. Разбира се, те се защитават съвместно. Тогава лесно образуват обширни пангалактически алианси, които имат достъп към съвместни ресурси и стават страшни врагове за цивилизациите STS.

В противовес, цивилизациите STS не могат лесно да образуват алианс. Ако направят това, то техните договорености са слаби, защото служат само на лични ефимерни егоистични интереси. Заради дребни неща съюзниците си нанасят един на друг удари в гърба и алиансът се разпада.

Цивилизациите STS се развиват чрез покоряване. Империите се разрастват за сметка на много планети, а после след постоянни вътрешни конфликти за власт следва разкол и разпадане. Но тези цивилизации винаги се стремят да вземат надмощие над другите и войната за тях се явява естествен начин за съвместно съществуване.

Това е дуалността STO/STS, където имате избор.

Но има и четвърти избор. Това е изборът за пълен изход от дуалността и за издигане на вашето съзнание над дребните войни. Това е изборът на единното съзнание.

На всички цивилизации STO и STS в един прекрасен момент се налага да направят същия избор, както и на вас днес. Тогава те ще имат възможност или да сменят полярността, което става рядко, или да извършат голям скок и да се съгласят с това, че полярността е илюзия.

В действителност съществува само Единство.
”Аз” се явява най-дълбоката истина, да бъдеш единен със ВСИЧКО.
”Другият” и “Аз" - това са времеви илюзорни конструкции, които са дошли в нашия живот поради неграмотност.

Следователно Разделението се явява факултативен опит. Напълно е възможно да запазиш своята индивидуалност, като се освободиш от разделението. Ако е направен такъв избор, тогава за такава цивилизация се появява напълно нов начин за съществуване. Реалността, която е основана на всяка частица, ... на всяка индивидуализирана част от душата ... която се проявява така, както трябва. Където всяко същество отдава най-добрия си талант, а в замяна получава това, от което има нужда от всичко, което я обкръжава. Достигането на такова ниво на съзнание дарява свобода и стимул. Това означава, че няма и най-малката необходимост от конфликти. Няма също така безпокойство поради недостиг на взаимодействие.

Тези, които са избрали, единното съзнание, припознават самите себе си в качеството на единно цяло с Източника на всичко живо. Важността на това дори не е нужно да се обяснява. Това означава, че вие сте свързани направо с безкрайната енергия, безкрайното съзидание и безкрайния потенциал.

Вие сте в състояние да съсредоточите своето внимание върху всичко, което пожелаете. Вие сте в състояние да се телепортирате във всяка една точка, която можете да си представите. Вие сте в състояние да творите с волята си.

Всички реалии и вселени се явяват израз на игривите мисли на подобни същества. В действителност светът, в който вие се намирате днес, се явява мила беседа на съществата. И самите вие, които и да сте, в крайна сметка се явявате едно от многочислените синхронни проявления на подобни същества.

А ето добрата новина. Ако вие пожелаете, ако вашето сърце поиска това, то вие сте в състояние да направите правилния избор – избора на единното съзнание - и да се издигнете над полярността на дуалността.

Наистина е велико чудо това, което става сега на вашата планета. Вие сте първата планетарна цивилизация, където става нещо подобно: директен преход от етапа на избор на дълбоката дуалност към единното съзнание. Никога по-рано не е имало такова нещо, вашата планета и това пространство-време избират модел, по който ще се развива съвършено нова духовна еволюция.

Значи това е възможно за вас. Вие можете незабавно да започнете да се пробуждате за единното съзнание.

Разберете, че няма осъждане нито на тези, които избират дуалността, нито на тези, които избират да не избират. Това е само за да избегнете в бъдещото си съществуване тази или друга полярност. И има още нещо, което трябва да осъзнаете.

Когато се събудите за истинското единно съзнание, вие ще разберете, че целият свят също прави този избор. В края на краищата, целият свят ще ви се открие. И щом като направите това, вие ще можете да излезете от играта и ще получите целия свят. В действителност, никой и нищо не се явяват част от Единното.

В същото време, най-внимателните от вас си задават въпроса: а какво отношение има това към разкритието? (усмивки)

Е, сега, когато имате знания по галактическа антропология, мога да ви кажа:

От момента на заминаването на древните раси, за който говорихме по-горе, вашата планета се е намирала в един вид карантина. Множество космически кораби се намират близо до вашата планета, за да осигуряват тази карантина. Това е направено, за да избягвате излишни влияния.

Най-общо, вашата цивилизация трябва да продължи своята еволюция без никакви ограничения, така че всеки от вас да може да направи избора, за който говорих. Разбира се, има раси STS, които искат да се нахвърлят на небивалото разнообразие на ресурси, което представлявате вие и вашата планета.

Едновременно с това има раси STO, които с всички сили се стараят да не допуснат това, като същевременно оказват на вашата планета редица услуги. Но всичките елементи на тези две полярности, преди да започнат да действат или просто да се проявят, СА ДЛЪЖНИ да получат за това разрешение от Планетарния Съвет.

Вашата планета е обкръжена от това, което мога да опиша като духовна мембрана: зона на високи енергии. В действителност, тази работа извършва духовно същество, което образува границите, които могат да бъдат преодоляни само от същества на чистото единно съзнание.

Във всеки случай, в интерес на всички е за някои работи на вашата планета да се получава разрешение. Може би сте чували за някои цивилизации STO, които насочват своите кораби, за да решат проблема по очистване и уравновесяване на Гайа. Може би знаете, че отвреме навреме те деактивират ядрено оръжие.

За извършване на такива работи трябва да се получи разрешение за в случай на възможно катастрофално разрушение на вашата цивилизация. И така, расите STO изпълняват ролята на охранители на Планетарния Съвет и имат разрешение за подобен вид дейност.

Но Планетарният Съвет е единно съзнание на равновесието, затова всяко действие на STO води до противодействие на STS. Те искат да имат достъп до вашата планета за определени цели. Тези молби се намират в равновесие с доброто и понякога за тях се дава разрешение. Например, човешко същество на планетата Земя има на ниво душа договор, в който се казва, че той ще бъде задържан от група на STS. В такъв случай може да бъде разрешено отвличане. доброто и понякога за тях се дава разрешение. действие на и уравновесяване на Гайа. ние. рала в един вид карантина. прев

По някое време вие открихте мощните разрушителни сили на ядреното оръжие. Възможността за толкова разрушителен потенциал стана пусков механизъм за взаимодействието с вас. С ръководителите на ядрените държави-агресори се срещнаха представители на двете полярности - STO и STS. Те направиха две конкурентни предложения. Ръководителите на Земята от онази епоха отклониха предложението на STO.

Та тайно приеха лицемерното предложение на STS във вреда на своите собствени нации, и, в широкия смисъл, на цялата Земя. Те направиха това в обмен за военни технологии. В резултат с расите STS бе подписан контракт. Но дори в рамките на този контракт техните действия се контролираха и бяха силно ограничени. Това означаваше, че бяха отклонени предложенията на STO, които включваха процес за мирно разоръжаване на цялата планета в замяна на нови чисти технологии за получаване на енергия, а също изкореняване на болестите и глада.

Така вашата планета получи развитие, като едновременно с това най-значимите взаимодействия бяха прекратени и скрити. А тези, в чиято власт се намираше и продължава да се намира взаимодействието с извънземния разум, упорито работеха в такава посока, че общуването и вярата в извънземните да се счита за безумие. Каква ирония, нали? В същото време, когато те самите знаят, че всичко това е истина.

Сега вие можете да зададете въпроса, защо само на цивилизациите STO и STS е разрешено да взаимодействат с вас. Защо съществата на единното съзнание не изиграха своята роля? Отговорът е достатъчно прост: съществата на единното съзнание не могат да осъществят съзнателен контакт с вас. За да живеете в нашата реалност, вашето съзнание трябва да мине през завесата на безсъзнателността. Вие не можете да разберете Единството, защото се намирате от другата страна на завесата.

И същество на единното съзнание не може да взаимодейства с вас. Това е така, сякаш тези същества постоянно са скрити от вашето възприятие. Единственият начин за общуване с тези същества е да повдигнете вашето съзнание и психика на най-висше ниво. Но това става много рядко и в резултат от това вие не чувате, когато говорят за хора, които изведнъж осъзнават същността на чистата кристална светлина.

Много рядко, когато се случва нещо такова, става мощна трансформация и човек започва да търси истината и любовта. Но това, че съществата на единното съзнание не могат да взаимодействат със същества зад завесата, не носи смисъл на обикновена беседа, когато някой седи срещу вас и разговаря. Това не означава, че ние съзнателно не работим. Ние постоянно сме с вас и ви предоставяме съвети и помощ в тези случаи, когато вие можете осъзнато да ги приемете и да действате.

И, в края на краищата, кога все пак ще се състои разкритието? Трябва да ви кажа, че е малко вероятно вашите правителства да разкрият каквото и да било. Всъщност тези, в чиито ръце се намира властта, са съвършени STS. Да кажат истината за това, което знаят, за техните срещи с извънземните, означава за тях да признаят всичките жестокости и измами против човечеството, които продължават вече много дълго.

Освен това, щом вие осъзнаете това, което е станало в действителност, те веднага ще загубят цялата си власт, която така безнадеждно искат да притежават. Ако те разкрият всичко, вие ще престанете да играете техните игри. Такива като пари, политика и религия. Вие ще престанете да се мразите един друг. Няма да са ви нужни национални, расови, социални и религиозни граници.

Вие ще се видите такива, каквито сте в действителност: семейство от същества, които са съставна част от единно голямо семейство. Те ще загубят всичко, над което са се трудили толкова много, и няма да получат нищо в замяна. Затова те няма да направят това. Понякога лъжата, която пречи да се знае истината, се разпространява за да се избегне паника и вреда.

И така… групите STO, за да се разкрие поредната измама, осъществиха мощни открити прояви. Беше доказано, че човечеството е достатъчно силно, за да знае за извънземните и да взаимодейства с тях.

Правителството няма да може да се откаже от това. Някои разкрития се състояха в правителствата, които нямат какво да губят. Но истинските правителства, онези, които се крият, едва ли ще разкрият картите си. Болшинството събития, които знаете, когато ви обещаха голям парад на космически кораби, е игра на STO и STS с цел да се поддържат един друг или да придвижат вашето съзнание към пробуждане.

Разбирате ли, вашето пробуждане е единствената възможност за осъществяване на разкритието. Нито един умен и достоен представител на правителството няма да се появи на вашия телевизионен екран, за да каже истината. Те се отказаха от всички възможности да направят това. В процеса на преминаване към новия век, вие сами ще бъдете в състояние да разкривате истината. Преходът ще се състои и вие ще можете да избирате. След това времевите линии ще се раздалечат.

След това вие ще видите, че това, което сте знаели, е истина. Вие ще се намерите в реалност, където не стои въпросът за съществуването на други космически раси, способни да взаимодействат с вас. Качеството на тези срещи ще зависи от вас и от формата, който ще изберете. Понеже все още спите, това, за което ще се пробудите, ще зависи от това, което сега сами си говорите. Средата на тази възможност, по редица причини, се явява 2012 година. С приближаването към нея става все по-очевидно, че вие привличате към себе си събития в съответствие със своя избор, вяра, идеи. Колкото по-голяма е вашата осъзнатост, толкова по-очевидно ще е това.

Вие ще можете да забравите тези, които се намират в дълбок дисбаланс с вашите собствени енергии. След промените вие ще се окажете в реалност, която напълно ще съответства на вашите вибрации. След това вие ще видите, че вашите знания са истина. И нито един диктор в костюм няма да е задължен да се появява в странната кутия с картинки (телевизор), за да каже нещо за вашата реалност, защото отвън в нощното небе ще се намират светлинните кораби.

И аз ви напускам с тази мисъл.

Аз ви обичам с единното сърце.

Аз съм Адаму от монадическата същност на цивилизацията на Плеядите.

Забележка от Zingdad: в края на краищата, ние трябва да спрем да чакаме, че разкритието ще стане от само себе си, и трябва да започнем своето собствено разкритие, осъзнавайки значимостта на избора, който правим, повдигайки съзнанието си. Ако искате да се отправите в пътешествие заедно с мен, аз ви каня безплатно да се запишете на моя сайт и да станете мой абонат в Youtube. Аз ще споделям с вас информация по тази тема от Адаму и от други източници. В резултат, всичко е въпрос на нашето издигане, а не на властта, която в миналото сме отдали на други, за да контролрат нашата съдба.

Канал Zingdad - http://zingdad.com

http://www.galacticchannelings.com/ruski/zingdad03-03-12.html

 

 

 

 

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583712
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол