Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2012 19:06 - Единното съзнание се намира извън дуалността
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 3705 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.03.2012 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Адаму разяснява и разширява своето послание
“Въпросът за разкритието”

Публикувано от Steve Beckow на 28 февруари 2012 г.

Тази публикация е продължение на темата, започната в предишното послание на Адаму:

http://lucecita.blog.bg/drugi/2012/03/09/kakvi-4-izbora-imame-pri-predstoiashtiia-prehod.917438
 


Зингдад помоли Адаму за допълнителни уточнения по направеното по-рано съобщение (“Въпросът за разкритието”), предизвикало реакциите на читателите. Адаму му отговори.

Той твърди, че самият живот е игра и това е очевидно. Бог е създал играта на живота, която индусите наричат “Лила” или божествена игра, в която той може да познае себе си в моментите на нашето пробуждане, което Адаму потвърждава в съобщението си.

Той подготвя играта, в която играят играчите STO (служене на другите) и играчите STS (служене на себе си). Аз не съм съгласен с Адаму по въпрроса за развитието на играчите STO. По неговото мнение, Галактическата Федерация е само на една или две крачки пред нас и не изхожда от единното съзнание. Аз мисля, че нашите мнения тук се разминават. Но това е напълно по приятелски, на чаша плеядински нектар :о).

Адаму казва, че същностите STO, с които имаме канал, използват термини като врагове, съперници, власт и т.н.: във всеки случай не помня такова нещо. И, разбира се, това не се отнася нито за Архангел Михаил, нито за СаЛуСа, нито за Матю, нито за другите. Той ги характеризира като същности, зависещи от полярността, дуалността и т.н.: аз нямам такова впечатление. Според мен тези забележки могат да се отнасят за земните съюзници, но не и за представителите на Светлината.

След това, той разказва за пътя, който ще ни позволи да напуснем дуалността, и ни предлага да вървим по него, а също така да престанем да чакаме Разкритието. Всичко, което той казва, кара сърцето ми да трепти и ме подбужда да чета и препрочитам това, което той говори.

Аз съм много привързан към Адаму, и мен изобщо не ме безпокоят нашите разногласия. В действителност, нашите мнения се разминават вече за втори път. И всеки път, когато това се случва, аз чувствам все по-голяма привързаност към него. Аз нямам проблеми с доводите, които той привежда в тази статия, ако оставим настрана нашите разногласия за Работниците на Светлината. Освен това, с кого нямаме някакви разногласия?

Аз потвърждавам моето съгласие с Разкритието, но ще продължа да изучавам това, което Адаму ни говори в тази статия и ще се старая да видя допълнителна мъдрост, която мога да извлека. Благодаря на Зингдад и на Адаму за съществената помощ за недуалната мъдрост.

 


Зингдад: привет, Стив!

 

 

На мен ми беше нужно малко повече време за да получа този канал, което е свързано с това, че в живота ми се намесиха събития от обичайния ежедневен живот. Извинявам се за забавянето.

   

Стив, аз зададох твоите въпроси на Адаму и това, което получих в отговор, беше по-ясно от обикновено. Стори ми се, че той положи много усилия аз да съм колкото може по-ясен, отчитайки ограниченията на човешкия език и нашето ограничено разбиране на широката реалност. Но стига сме бърборили, ето отговорите на Адаму.

   

С пожелания за дружба, Зингдад.

 

***


Стив:
Адаму, аз бих искал да получа потвърждения или разяснения по твоите изявления. Повечето от нашите източници твърдят, че разкритието на НЛО и на извънземните скоро ще се състои. Някои дори говорят, че това е неизбежно. Ти пък твърдиш обратното, че преди Възнесението това няма да се случи под никакъв предлог. Ако съм те разбрал правилно. Та на какво се основават твоите заявления? И как се получи така, че твоите заявления не съответстват на сведенията от другите канали, които са така надеждни, като теб?

При това твоето заявление, че «Повечето събития, които вие знаете, когато ви обещаха голям парад на космически кораби, е игра на STO и STS с цел да се поддържат един друг или да придвижат вашето съзнание към пробуждане», много смути читателите. Това е все едно да ни кажеш, че нас едновременно ни лъжат силите на тъмнината и силите на Светлината. «Да се поддържат един друг». Кого да поддържаме? Светлината или тъмнината? Моля те, можеш ли да бъдеш по-точен, за да ни убедиш, че не сме били излъгани от Светлината?

Зингдад, аз разбирам, че отговорът на Адаму може да не се хареса на нашите читатели и на мен самия. Това означава, че обяснението би могло да реши проблемите на потресението, което почувства обществото, когато чу заявлението, че Разкритието, което чакаме толкова дълго с нетърпение, ще се състои едва след Възнесението.

Адаму: Скъпи приятелю Стив, вие живеете в много интересно време. Промените се носят из въздуха. Но измененията, които се извършват на вашата планета, в действителност са само отражение на промените във вашата психика. Старите мисли и идеи се заменят с нови. Трудно е да се управлява този процес, докато имате навика да го считате за променлив. Единственото постоянно нещо във вселената е развитието. Значи трябва по-добре да се разбира това.

Позволи ми да отговоря на твоите въпроси. Разреши ми да започна с опасението, което са почувствали много хора, когато казах, че това, което става във вашата реалност, е «игра». Някои може би си помислиха, че същества от по-висока реалност играят с вас тази «игра», но това е недоразумение. ТОВА Е ИГРА! Игра за всички. Цялата ваша реалност е илюзия. Вселената е огромна театрална сцена, пълна с всякакви интересни декорации. И тази удивително сложна и пълна с разнообразие илюзия съществува, за да позволи да се играе тази игра. Всичко е за това, вие да можете да се събудите и да разберете кои сте в действителност, от момента на движението от вашето «незнание». Именно в това се състои играта. И това е игра, в която вие доброволно сте решили да се въплътите. Вие ВСИЧКИ играете тази игра.

Стив, позволи ми да напомня, че аз говоря от позицията на единното съзнание. И от тези позиции ВСИЧКО е ЕДНО. Аз говоря така не за да звучи по-красиво или в качеството на философска конструкция. С това искам да кажа, че това е строгата истина на моята същност. Всичко, което съм, и всичко, което зная, потвърждава, че това е неопровержимата истина. ВСИЧКО Е ЕДНО. Това е твърдението, от което изхождам.

От тази гледна точка няма нито жертви, нито виновни. Има само индивидуализирани частици на ЦЯЛОТО, които в по-голямата си част временно и илюзорно получават опита на разделението, бидейки отделени и самотни. И «голяма част» положиха значителни усилия, за да забравят, че те създават своята собствена реалност. И така е било винаги.

Но недей да грешиш: ТИ създаваш твоята реалност. Но когато ти забравяш това, играта, в която играеш, много бързо става сериозна, много сериозна. Веднага щом забравиш, че вие сте ЕДНО и вие сами създавате тази игра, тогава това, което ти възприемаш като нарушение от другата страна на ЕДИННОТО, може да те дразни, да те кара да чувстваш уязвимост и тревожност. Тогава се появява страх.

Когато егото се бои, то контраатакува, за да се избави от страха. И изведнъж възниква противостояние на две страни, отразяващи се една друга, борещи се със себе си, защото така се проявява целостта. Всичко, с което взаимодействаш в живота, в действителност е огледало, което отразява теб самия, за да се върнеш към самия себе си. Това е истина, която дава единното съзнание. Но ти си още в играта. Ти играеш в определена пиеса.

«Ние не знаем, че сме Едно». Следователно, ти не знаеш, че ти създаваш твоята реалност.

Настана времето на Възнесението. Сега играта трябва да се измени. Ти трябва да прекратиш да играеш в тази пиеса и да избереш следващата, в която ще играеш. Изборът е твой. Около теб се намират агенти, които те канят да играеш в тяхната пиеса. Те искат да им дадеш твоята енергия и да дадеш живот на техния сценарий. Начинът, по който ти си играл твоята роля в днешната игра, ще те предразположи в бъдеще към един или друг сценарий. Но ти имаш свободен съдия, ти можеш да измениш твоето мнение и да направиш нов избор.

 Да погледнем сега агентите и играта, в която те ви предлагат да вземете участие. От една страна има голямо количество агенти STO, които искат вие да играете играта на тяхната реалност. Те искат вие да знаете, че тя е добра и любяща и са възможни множество забележителни позитивни взаимодействия. И това е истина. Но те ви говорят за действие, което става на периферията на тяхната реалност, където те се намират в състояние на война със смъртни врагове: тъмните, т.е. актьорите и агентите STS.

 

Да погледнем тях: агентите STS са по-хитри. Те дори не ти говорят, че това е само игра. Те говорят, че това НЕ Е ИГРА, че всичко е много сериозно и ти трябва да слушаш, какво ти говори правителството. Ти трябва да уважаваш законите, защото това е ИСТИНАТА. Когато те заповядват, ти трябва да отидеш на война да убиваш или да бъдеш убит. Ти трябва силно да ненавиждаш враговете и да бъдеш за тях добър работник, добър воин и добър роб. И ако си много-много добър, то за стимул ще ти дадат малко власт и богатство.

Но нито един агент от тези групи никога няма да ти каже това, което ти сам трябва да видиш, ако имаш очи: те не те канят да играеш в разни пиеси, те те канят в ЕДНА И СЪЩА пиеса, която се нарича «Поляризация на дуалността». Те само те призовават да се присъединиш към един от лагерите.

  В действителност агентите също се намират в играта. Те почти всички вече отдавна са забравили, че ВСИЧКО е ЕДНО и че те сами създават своята реалност.

Ти виждаш, че в своето развитие те са ви изпреварили само на една или две крачки. Една или две крачки могат да се окажат огромно разстояние. Да си представим, че човек от каменния век се запознае с твоята машина, мобилен телефон или с други хитри приспособления, които вие възприемате като нещо естествено. Ти ще му се сториш бог. В същото време ти знаеш, че ти си го изпреварил само малко, ако не се вземат предвид възможностите на технологиите, социализацията, образованието.

Между вас и между тези, които ви канят да играете на страната на STO или на STS, съществува същата пропаст. Тяхното предимство е в областта на технологиите и съзнанието, но те не са отишли много по-далече от вас.

Ако беше така, те щяха да имат единно съзнание, тъй като то се намира извън дуалността. Единното съзнание не използва такива термини като врагове, да победим враговете, да се борим за власт. Единното съзнание е изразено в термините на единството, когато всяка частица създава своето бъдеще, всеки отдава най-добрия си талант и никой не се нуждае в нищо. Такава е перспективата, за която говоря.

 И така, трябва ли да ви поканя в играта? Не, аз не искам вие да играете в театрална пиеса, която аз съм написал. Аз изхождам от единното съзнание и не се нуждая от чужда енергия, за да оживя моите образи. Чрез директното свързване с източника аз имам достъп до безкрайната енергия. От моята гледна точка не съществуват «други», има само вариации на «себе си». Аз ви виждам като друго «аз». И във всеки случай аз не се каня да пиша театрална пиеса. В бъдеще аз напълно ще се потопя в ЕДИНСТВОТО НА ВСИЧКО, а по-нататък … е неизвестността.

  И накрая … последното, което се каня да направя, докато имам индивидуална форма на плеядинска монада, това е да погледна реалността, в която съм играл и напълно да й се отдам. Аз й отдавам мъдростта, до която достигнах по време на всичките мои опити, моята любов, моето почитание и моята благодарност. Затова говоря. Аз разказвам за многочислените варианти на много места. Ако вие ме приемате, аз се обръщам направо към вашето сърце. И, разбира се, аз говоря чрез Зингдад, защото той ми зададе въпрос, като е готов за измененията, необходими за да чуе моето послание.

Но да се върнем към въпроса за разкритието и свързаните с него проблеми, такива като NESARA (The National Economic Stabilization and Recovery Act) и други. В действителност аз казах, че възможността за разкритието чрез правителствата е много малко вероятна, защото прозорецът на своевременността за тях бързо се затваря.

Тези, в чиито ръце е властта, биха могли да помогнат за разкритието, ако искат това. Вместо това, агентите STS и STO влязоха във война за желанията и умовете. Всеки от лагерите играе опасна игра, за да принуди другия и да се опита да получи желаните резултати. Всяка страна има своите козове и нито една от тях няма намерение да отстъпи и педя. Тези сражения бушуват вече хиляди години и нито една страна още не е удържала решителна победа. И сега, в края на играта, никой от тях няма намерение да отстъпи.

Ти твърдиш, че многочислени гласове на полярността STO говорят, че разкритието е неизбежно. Аз приветствам тяхната декларация за намеренията им. Могат ли те също така свободно да признаят, че когато те се канеха да преживеят едно или друго важно събитие, те често се сблъскваха с противодействие? Те са красиви, добри, мъдри, щедри на любов и добри намерения към вас. Но те не контролират играта. Тъй като те се намират в полярността, те са в конфликт с агентите STS. А конфликтите рядко позволяват да се осъществят плановете на едната или другата страна. Те работят без отдих, но все пак са принудени да отстъпват и закъсняват. Те казват «скоро», но какво значи това «скоро»?

Както вече знаеш, ако си чел вестници, агентите на STS също запалено доказват, че няма да има разкритие. Вашите големи заглавия говорят за това, което толкова увлича агентите на STS: война, алчност, нищета, спад. Става въпрос за STS, които ви говорят, каквото си искат.

И така, кой ще победи? Нито тези, нито другите. Същността на полярността е такава, че от момента на своето появяване тя е абсолютно уравновесена. Тя не съществува, за да може едната страна да победи другата, а за да можете вие да имате възможност да получите опит и да направите избор.

Самите агенти на двете полярности са дълбоко въвлечени в играта и продължават да се сражават, като отказват да отстъпят. Ето с какво се занимават те. А какво ще правите вие? Ще продължавате ли да чакате, докато те завършат играта си, за да видите резултата и после да го признаете? Ще продължавате ли да чакате, кога ще ви спасят от това, което в края на краищата вие сами сте създали? Ще продължавате ли да отдавате своята енергия? Или просто ще признаете, че разкритието никога не е било цел на играта? Става въпрос за вашата енергия, или по-точно, къде ще насочите своя творчески потенциал. Така че къде искате да насочите своята енергия? Вие избирате. Аз не мога да избирам вместо вас.

Няма абсолютно никакъв проблем, че вие продължавате да отдавате своята енергия на други същества, които ще творят вместо вас. Няма никакъв проблем, ако избирате да отдадете вашата творческа енергия на едната от полярностите. Ако това е вашият избор, то аз се радвам, че вие сте избрали направление, което ви харесва.

Просто аз искам да ви предложа нещо друго. Не театрална пиеса, в която вие бихте могли да играете, а нещо друго. Погледнете зад кулисите, погледнете декорациите, погледнете оркестъра. Това е, за да ви покажа, че в действителност вие сте тези, които можете и трябва да изберете това, в което искате да получите опит.

 Ами ако това, за което говоря, е добро за вас …ако вашето сърце се отваря благодарение на това послание и ако това, което говоря, е истина? Тогава това е великолепно! Вас ви чака съвсем друго пътешествие. Вие можете да оставите назад играта на дуалността, да престанете да отдавате енергията си и направо да преминете към процеса на откриването на себе си и управлението на себе си.

  Как аз мога по най-добрия начин да създам моята собствена реалност? – ще попитате вие.

Как да спра да се ограничавам и да си вредя с моите собствени отрицателни творения? – продължавате да питате вие.

 Подобни въпроси ще ви увлекат и вие ще намерите други хора, които ще задават и ще отговарят на същите въпроси. Вие ще намерите своето собствено решение. Вие ще узнаете, че имате право да направите това. И понеже сте едно с Цялото, вие сте агенти на Любовта.

  Тази игра силно се отличава от играта на дуалност.

 А сега да се върнем към разкритието. Когато вие се събуждате за своята истинска природа и си връщате своето могъщество, вие ставате светлина, която пронизва тъмнината. Вие осветявате всичко, което се намира около вас. На другите им става по-лесно да се събудят и да видят своя път. После тяхната светлина продължава да свети. И скоро вие забелязвате, че настъпва нов ден и вие, също като другите, сияете като светлината на зората.

И когато тази силна светлина продължи да расте, всичко се изменя. Никой и нищо няма да може да ви попречи да видите истината. Вие ще отворите очи, ще погледнете небето и ще видите членовете на своето космическо семейство, които винаги са били тук, но са били скривани от тъмнината, която вие току-що разсеяхте. Тогава вие ще ги видите. И те ще бъдат не само на небето, но и сред вас. И вие ще си спомните, че сте живели други животи и сте били сред тях. Заедно с вас те образуват голямо семейство.

След това вие ще разберете, че няма какво да чакате. Няма да има никакви обявления, никакви спасения. В действителност, от самото начало вие сте чакали самите себе си.

Ето свещената разлика от тезиса за разкритието. Този избор стои пред вас в посока към единното съзнание. За това ви говоря.

Ако вашето сърце ви подсказва и вие чувствате, че това е вашият път, значи той е действително ваш.

Ако вашето сърце не възприема това послание, а вие предпочитате да чакате новини отвън от другите, които ще ви кажат, че всичко ще е добре и те ще ви спасят, значи вие избирате полярността и това е законен избор. Направете този избор осъзнато, разбирайки неговата причина. Единственият съвет, който мога да дам, е отвреме навреме да проверявате дали той е подходящ за вас. На този път при вас също ще се извърши разкритие, но по начин, различен от този, който произлиза от единното съзнание.

Моите най-добри възможности да ви разкрия вашия път не включват някой световен лидер, който ще обясни нещо. Вероятността за това, че управниците изведнъж ще разкрият своите планове, е нищожно малка. Значи този тип разкритие също трябва да излезе от вас. Нима няма многочислени гласове, които по този или друг начин казват, че вие трябва да участвате в разкритието? Те не обясняват начина, по който трябва да действате. Но нима те не говорят за това?

 Как протича този процес. Вие трябва да направите избор за определена полярност, после да повдигнете вашите вибрации до нивото на тази полярност.  В действителност, това е издигане към следващото ниво на съзнание, към следващото ниво на полярност. И на това ниво вие осъзнавате същества, които съответстват на полярността, която вие сте избрали, както в небето, така и сред вас. Това ще бъде разкритието, вие ще срещнете вашето космическо семейство. Вие правите това като избирате, поляризирате, увеличавате вашето ниво на вибрациите.

  Ето моите последни размишления за днес. Вие сте великолепни, могъщи, сияещи същества. Вие сте едно с Единното. Вие сте частици от източника. Вие сте красиви и смели. Вие сте преживели толкова, че да сте там, където се намирате. И сега вие правите избор накъде да се насочите. Бъдете верни на себе си. Избирайте със сърцето си. Избирайте с любов. Освободете се от страха. Станете тези, които вече сте. А сега … избирайте.

  Аз ви обичам с единното Сърце.

Аз съм Адаму от монадическата същност на цивилизацията на Плеядите.

Канал Zingdad - http://zingdad.com

http://www.galacticchannelings.com/ruski/zingdad11-03-12.html

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583151
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол