Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2012 12:16 - За КОНФЕДЕРАЦИЯТА на ПЛАНЕТИТЕ
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 5609 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.02.2016 11:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За КОНФЕДЕРАЦИЯТА на ПЛАНЕТИТЕ

Извадки от книгата “Законът на Единството”, в която се говори и за "Конфедерацията на планетите".


Линк, от който можете да свалите книгата (която е 4-5 части) на английски (The Law of One) и на руски (“Закон Одного”):

http://www.llresearch.org/library.aspx

Линк за оригиналния сайт на книгата, има много хубав списък с линкове за всички сеанси и по теми:

http://www.lawofone.info/


Ето малко повече подробности за книгата
“Законът на Единството. Материалът Ра”:

Автори: Дон Елкинс, Карла Рюкерт, Джим Макарти

Дон Елкинс – професор, занимава се с хипноза и регресия

Карла Рюкерт е била използвана по време на сеансите като контакт, в състояние на хипноза.

В началото на книгата авторите пишат, че книгата е точен запис на сеансите от експеримент по общуване с извънземна същност, като записът е направен след разшифроване на магнетофонните ленти.


За общуването с извънземната раса, наричаща себе си Ра, изследователската група използва “настроена трансова телепатия”. Използват английски език. Били извършени около 100 сеанса на общуване с Ра, през периода 1981-83 г.

Ра се появява на Земята преди около 11 000 години като извънземен мисионер, с цел да помогне на народите на Земята за менталната революция. Когато опитът не успял, Ра се отдалечил от повърхността на Земята, но продължил да следи ситуацията на планетата. Именно по тази причина той добре познава нашата история, езици и пр.

Ра е съвкупност на обществена памет от ШЕСТО измерение.


Извадки от книгата “Законът на Единството” (на руски “Закон Одного”, на английски “The Law of One“), превод от руски:

Ето какво обяснява Ра в част 1 на книгата “Законът на Единството” за Конфедерацията на планетите, която действа в нашата Слънчева система:

Ра:

 

...Ние сме конфедерация на планети в Служене на Безкрайния Творец – молим за извинение за това, че не можем да стъпим на вашата земя и да учим тези, които желаят нашето служене...

... Ние - Конфедерацията на Планетите в Служене на Безкрайния Творец – много ваши години осъзнавахме много принципи на действителността. Ние ги осъзнаваме, защото сме се посветили на тях, което могат да направят и хората на вашата планета...

...Служенето, което много цени Конфедерацията, - това е служенето на гласовите канали, подготвени в групи, такива като в Луисвил от 1962 г...

... Конфедерацията е тук, за да служи посредством предаването на достъпна информация и може да изпълнява своето служене чрез звукови канали:

Сега на планетата има повече търсещи хора, отколкото в миналото. Но мнозина се объркаха в търсенето си. Сега са необходими повече канали като този, способни да получават послания директно, за да ги чуят много хора на тази планета...

Ние се стараем да създадем по-голям брой опитни гласови канали, които са готови да приемат нашите мисли. Това изисква ежедневна медитация. Това е всичко, което е необходимо: ежедневна медитация. Разбира се, предполага се, че по време на медитацията ще бъде изразено намерение за контакт с нас”.

... Ние сме тези представители на Конфедерацията, които преди 11 000 години дойдоха при две ваши планетарни култури, които по онова време бяха близо до творението на Единния Творец. Ние наивно вярвахме, че ще успеем да учим посредством директен контакт и че изкривяванията на свободната воля на личността не са опасни. Ние не мислехме, че контактът ще бъде изкривен, понеже тези култури вече бяха надеждно изравнени с всепоглъщащата вяра в жизнеността или съзнаването на всичко. Ние дойдохме и нас ни приветстваха хората, на които искахме да служим.

Ние се опитвахме да помогнем технически, тоест за изцелението на изкривената съвкупност ум/тяло/дух с помощта на кристал, подходящ за изцеление на изкривяването, поместен във вид на определени конкретни набори на съотношенията на материала материала време/пространство.

За тази цел бяха построени пирамидите...

 

Ние открихме, че тези, които имаха изкривяване на ума/тялото в посока към властта, запазиха тази технология само за себе си. Това не се предвиждаше от Закона за Единството. Ние напуснахме вашите хора.

Групата, която работеше с обитателите на Южна Америка, не се предаде толкова лесно. Те се върнаха. Ние не...

Но ние никога не сме напускали вашата вибрация заради отговорността за измененията в съзнанието, които отначало извършихме, а после открихме, че те са изкривени така, че принизяват Закона за Единството...

...Съветът, който охранява тази планета, ни позволи този експеримент....

Въпрос: Къде се намира този Съвет?

Ра:  Този Съвет се намира в октавата или в осмо измерение, на планетата Сатурн, на мястото, което в триизмерните термини вие разбирате като пръстени.

Въпрос: Кой влиза в Съвета и как работи той?

Ра: Членове на Съвета са представители на Конфедерацията и представители на тези вибрационни нива на вашите вътрешни планове, които носят отговорност за вашата трета плътност. Имената не са важни, защото те нямат имена.

В Съвета, заседаващ на постоянна основа, влизат 9 члена. Те постоянно се сменят с помощта на балансиране, което се извършва, както вие бихте казали, нерегулярно.

Това е Съвещателен Съвет. В Съвета влизат 24 същности, които предлагат служене при поискване. Тези същности наблюдават честно, тях ги наричат Пазителите.

Съветът работи посредством това, което вие бихте нарекли телепатичен контакт с единството или с обединението на деветте; изкривяванията се смесват хармонично така, че с лекота да преобладава Законът на Единството.

Когато възниква необходимост от мисъл, Съветът запазва изкривяването-съвкупността от тази необходимост, балансира я, както е описано, а след това препоръчва това, което се счита за уместно действие.

Работата на Съвета включва:

(1) Задължения, свързани с приемане в Конфедерацията на съвкупности на обществена памет;

(2) Предлагане на помощ на тези, които не са уверени как да помогнат на обърнала се за помощ съвкупност на обществена памет по начин, съзвучен както с призива, това е Законът, така и с количеството на призоваващите (т.е., понякога съпротивление на призива);

(3) Решение на вътрешните въпроси на Съвета.

Такива са известните задължения на Съвета. При всяко съмнение те могат да се свържат с 24-те члена, които ще предложат на Съвета съгласие/съждение/мислене. На тази основа Съветът може отново да разгледа всеки въпрос...

Ето още няколко извадки от книгата “Законът за Единството”, взети от следния линк и преведени на български:

http://www.lawofone.info/results.php?category=Confederation+of+Planets

Въпрос: Има ли някои НЛО, за които понастоящем се съобщава, такива, които да идват от други планети, или знаете ли за това?

Рa: Аз съм един от членовете на Конфедерацията на Планетите в Служене на Безкрайния Творец. В Конфедерацията влизат приблизително 53 цивилизации, включващи около петстотин съвкупности на планетарно съзнание. В нея има и хора от вашата планета, които са постигнали измерения над трето. Тя включва планетарни същности от вашата Слънчева система и от други галактики (по-нататък в текста става ясно, че под “галактика” Ра има предвид планетарна система от рода на нашата Слънчева система – бел. пр.). Това е истинска Конфедерация, в която нейните членове не са еднакви, но са обединени в служене по Закона за Единството.

Въпрос: Вие споменахте, че има голям брой членове на Конфедерацията на планетите. Какви начини за служене, или типове на служене, са възможни за членовете на Конфедерацията?

Ра: Предполагам, че вие искахте да попитате за служенето, което ние можем да предложим, а не за служенето, достъпно за наше използване. Служенето, което ние можем да предложим на тези, които ни призовават, е равно на квадрата на изкривяването/необходимостта на призива, разделен на или интегриран с основния Закон за Единството в неговото изкривяване, посочващо свободната воля на тези, които не осъзнават единството на творението...

Въпрос: Можете ли да ни разкажете как и защо беше образувана Конфедерацията на Планетите?

Ра: Желанието за служене възниква в измерението на любовта и разбирането и става главна цел на съвкупността на обществената памет. Затова много отдавна във вашето време множество планетарни същности и още 4% от тези, за чиято индивидуалност ние не можем да говорим, откриха, че се стремят към една и съща цел – да служат на другите.

Взаимоотношенията между тези същности, докато те започваха да разбират другите същности, другите планетарни същности и другите концепции на служенето, бяха насочени към това да споделят и продължават да работят заедно над общи цели на служенето.

Всяка същност доброволно предостави данни за съвкупността на обществената памет на това, което вие бихте нарекли централна съвкупност на мисълта, достъпна за всички.

Това доведе до създаването на структура, в която всяка същност можеше да осъществява своето служене, като използва всяко друго разбиране, необходимо за увеличение на служенето. Такава е причината за образуването и методът за работа на Конфедерацията.

Въпрос: Вие казвате, че в Конфедерацията влизат приблизително 500 планети. Струва ми се, че в нея влизат относително малък брой планети, като имаме предвид огромното количество планети в тази галактика. Има ли причина за това?

Ра: Има много Конфедерации. Тази Конфедерация работи с планетарните сфери на седемте ваши звездни системи (от рода на Слънчевата система – бел.пр.) и отговаря за призоваването на измеренията в тях...

Въпрос: Вие споменахте, че съществуват много Конфедерации. Те всички ли служат еднакво или някои от тях се специализират в някакъв конкретен вид служене?

Ра:  Всичките служат на Единния Творец. Няма на кого да служат, освен на Твореца, който е Всичко, Което Е. Не е възможно да не се служи на Твореца. Просто има различни изкривявания на това служене.

Както и Конфедерацията, която работи с вашите хора, всяка Конфедерация е група от особени индивидуални съвкупности на обществената памет. Всяка група прави това, което изразява и внася в проявлението...

Въпрос: Кой изпрати помощ на съществата от второ измерение?

Ра: Ние се наричаме Конфедерация на Планетите в Служене на Безкрайния Творец. Това е опростено наименование, за да улесним разбирането на вашите хора. Ние не обичаме да използваме този термин, звукова вибрация и разбиране, но те са най-близки до нашето значение.

Въпрос: Как Конфедерацията изпращаше любов и светлина? Какво са правели нейните представители?

Ра:  Това се извършваше с помощта на влизащите в състава на Конфедерацията планетарни същности, които от своите планетарни сфери във вид на чисти потоци изпращаха любов и светлина на тези, които молеха. Тези трансфери се осъществяваха не във вид на концептуална мисъл, а във вид на чиста и недиференцирана любов...

Въпрос: Вие говорихте за Конфедерацията на Орион и за борбата между Конфедерацията и Конфедерацията на Орион. Можете ли да дадете някаква концепция за това как е протичало това сражение?

Ра:  Ако искате, представете си вашия ум. Представете си го в пълно единство с всички други умове на вашето общество. Тогава вие принадлежите към единния ум, а това, което сега се явява слаб електрически заряд във вашата физическа илюзия, става огромна мощна машина, с помощта на която мислите могат да се проектират като предмети.

С помощта на такава “машина” групата на Орион напада или атакува Конфедерацията, въоръжена със светлина. В резултат се получава безизходно положение, двете енергии се изтощават и имат нужда от прегрупиране; негативът се изтощава за сметка на неспособността да манипулира, позитивът се изтощава за сметка на неспособността да приеме това, което се дава.

Въпрос: Можете ли да развиете значението на това, което имате предвид под “неспособност да приеме това, което се дава”?

Ра: На нивото на време-пространството, когато всичко се извършва под формата на това, което можете да наречете война на мислите, най-голямото приемане и любяща енергия би било така да обичаш тези, които искат да манипулират, че тези същности да бъдат обкръжени, пропити и преобразувани от позитивните енергии.

И макар че това би била борба на равни, за да остане чисто позитивна, Конфедерацията осъзнава, че няма да може да се постави на едно ниво с противника и да му позволява да я манипулира. Тогава следствието би било не чистота, а, както вие казвате, попадане под чехъла на така наречените тъмни сили.

Затова, за да съхрани полезното служене на другите, тези, които имат работа с война на мислите, са принудени по-скоро да се защитават, отколкото да приемат. Те не могат напълно да приемат това, което би искала да даде групата на Орион – поробване. Затова, поради триенето се губи някаква част от полярността и двете страни са принудени да се прегрупират.

Това е неплодотворно за двете страни. Единственото, което би могло да помогне, е балансирането на намиращите се в разпореждане на тази планета енергии така, че те по-малко да се нуждаят от балансиране в това пространство-време, като по този начин намаляват шансовете за унищожаване на тази планета.

Въпрос: Била ли е въвлечена във войната на мисли някаква част от Конфедерацията? Какъв процент?


Ра: Това е най-трудната работа на Конфедерацията. По всяко време в този конфликт молят да вземат участие само четири планетарни същности.

Въпрос: От какво измерение са тези планетарни същности?

Ра: Тези същности принадлежат на четвърто измерение – измерението на любовта.

Въпрос: По-полезна ли е за тази работа същност от четвърто измерение, отколкото от пето или шесто?

Ра: Четвърто измерение е единственото измерение освен вашето, на което не му стига мъдрост да се въздържи от борбата и което вижда необходимост от тази борба. Затова се налага да се използват съвкупности на обществена памет от четвърто измерение.

Въпрос: Прав ли съм, като приемам, че и Конфедерацията, и групата на Орион са използвали в борбата само същности от четвърто измерение и че в нея не са се въвличали пето и шесто измерение на групата Орион?

Ра: Това ще бъде последният обширен въпрос, защото енергиите на инструмента (на жената, която използват за контакт – бел.пр.) са ниски.

Частично, да. Същности от пето и шесто измерение не биха взели участие в тази борба. Същото е вярно и за негативното пето измерение. Затова към конфликта се присъединиха само същности от четвърто измерение от двете ориентации.

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573017
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол