Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2012 14:36 - Нова световна финансова система
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 7311 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

http://wirsindeins.wordpress.com/2012/04/30/das-neue-finanzsystem/


Нова финансова система

28 април 2012

Повечето от тези информации идват от източници, които се намират дълбоко в сенчестата икономика и засягат реструктурирането на световната финансова система.

Нулиране

Това ще се случи, когато събитията започнат и това определено е част от операцията.

Ден 1

Когато натискът, упражнен върху Федералния резерв достигне критичната точка, той ще бъде принуден да заплати обратно задълженията си, които дължи на хората заради мошеническите си операции. Понеже Федералният резерв няма пари, за да заплати тези дългове, той ще банкрутира. Това ще задейства верижна реакция през BIZ (Банката за международни разплащания), Международния валутен фонд, Световната банка и така по целия свят всички Централни банки ще изпаднат в несъстоятелност.

Изключителната нестабилност на пазара ще предизвика крах на борсите по целия свят. Борсите ще затворят, включително NYSE. Всички финансови инструменти, като опции и суапове ще бъдат нулирани.

Всички сенчести сметки ще бъдат затворени и нулирани. Всички публични банкови сметки на Кабала ще бъдат конфискувани. Всички просрочени ипотеки ще бъдат замразени, както и всички обществени и частни дългове (ипотеки, заеми, дългове по кредитни карти).

Ден 2-7

Банките ще бъдат затворени и ще има несигурност и объркване. Някои магазини ще бъдат временно затворени. Някои от тях ще останат отворени и биха могли да приемат пари в брой, други ще приемат само златни или сребърни монети. Кредитни карти няма да се приемат, защото тази система ще се срине. Може да има проблеми в снабдяването. Разумно е да имате някакви запаси от хранителни стоки и гориво.

Нова оценка

Около една седмица след събитието.

Може все още да има леки проблеми със снабдяването.

Ще бъде представена нова финансова система. Тя ще има покритие със злато Yamashita. Златото се съхранява на места, които още не се оповестяват. Златото Yamashita няма да се търгува на обществените пазари. Валутна кошница от американския долар, еврото, британския паунд, швейцарския франк, японската йена и китайския юан, ще образува основата за новата система.

Банките, които не са били силно обвързани с Федералния резерв и които не са банкрутирали, ще бъдат отворени. Няма да им бъде позволено да начисляват лихви. Всичките им сметки ще бъдат напълно прозрачни за обществеността. Борсите няма да бъдат отворени отново.

Ще се извърши нова оценка. Това означава, че обменните курсове между различните валути ще се променят, но не драстично. Те ще отразяват производителността на дадена нация в съответствие с действителността. Иракският динар няма да си повиши много стойността, противно на много спекулации. Банкнотите на Федералния резерв, евро банкнотите и другите банкноти ще бъдат приемани, докато след няколко месеца бъдат изтеглени от пазара и бъдат отпечатани новите пари.

Всички честни търговски договори, контракти и задължения по целия свят ще бъдат запазени и уважавани. Деловите договорености, които включват криминални или мошенически действия с Кабала, ще бъдат нулирани и обявени за нищожни.

След няколко седмици

Мултинационалните компании ще бъдат задължени да изкупят обратно акциите си и това ще ги принуди да банкрутират. Те ще бъдат разделени на по-здрави единици и ще бъдат национализирани в техните собствени страни.

Наличието на Global Settlement Funds ще бъде представено на обществеността. Тези фондове включват около $ 70 трилиона от старите пари на патриотите, които са свързани с позитивните военни, $ 100 трилиона ще дойдат от обществото White Dragon (Белият Дракон) и групи на тамплиерите, $ 120 трилиона от Съпротивителното движение и $ 10 трилиона от Тръста на Сен Жермен. Global Settlement Funds ще включат също и всичките пари и ценности на Кабала.

Global Settlement Funds ще бъдат използвани за много цели. Първо, всички национални, публични и частни дългове по целия свят ще бъдат погасени. След това всички хора ще получат обезщетение за всички кражби и криминални машинации, извършени от Кабала срещу тях. След това ще бъдат пуснати Фондове за просперитет и ще бъдат създадени хуманитарни и екологични проекти и проекти за нови прогресивни технологии. Една част от парите на Тръста на Сен Жермен ще бъдат дадени директно на работниците на светлината, останалото ще се използва за обявяването на Първия контакт.

Превод: Лусесита
Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2139748
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол