Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2012 16:58 - СВЕТОВНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ на 5-6 юни
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 2129 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

СВЕТОВНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ: ЗАВРЪЩАНЕТО НА БОГИНЯТА

 

5-6 юни 2012

РАЗПРОСТРАНЕТЕ ТОВА НАШИРОКО!

След големия успех на Деня за Световно Освобождение (5-6 май 2012) и дори още по-големия успех на Рестартирането на енергийната решетка на Земята на 20-21 май 2012, нашите усилия за освобождение на планетата продължават.

Този път ще се срещнем на групи, големи или малки, индивидуално или по двойки, в точното време на Транзита на Венера на 5 юни.

Масово ще се обединим и ще визуализираме пристигането на енергията на Богинята, така че за пръв път от 5000 години ще имаме шанса да съ-творим нашата собствена духовна съдба в хармония и да заменим отживялото времето си общество на войни и конфликти с по-прогресивно общество на духовно разбирателство. Трябва да има 144 000 души, които да осъществят тази визуализация с фокусиране, за да се постигне желаният ефект.

На 5/6 юни ще има Транзит на Венера - рядко космическо събитие, когато планетата Венера преминава пред слънчевия диск. Транзитът на Венера ще отбележи завършването на 8-годишен цикъл на Завръщането на Богинята, който започна с предишния транзит на Венера през 2004 г. Енергията на Богинята е чисто женска същност на любовта, която ще ни помогне да улесним процеса на освобождение на планетата. Както мъжките енергии на действието, така и женските енергии на възприемчивостта са необходими за успешното завършване на този процес. Отстраняването на всички тъмни същности ще е пряка последица от новопостигнатия баланс на женската и мъжката енергия на тази планета.

Всички ще направим тази визуализация едновременно, по време на Транзита на Венера, който е на 5 / 6 юни.

Точните часове за различните времеви зони са:

15:30 HAST 5 юни (Хаваи)

17:30 AKDT 5 юни (Aляска)

18:30 PDT 5 юни (Лос Анжелис)

19:30 MDT 5 юни (Денвър)

20:30 CDT 5 юни (Хюстън)

21.30 EDT 5 юни (Ню Йорк)

22:30 BRT 5 юни (Рио де Жанейро)

2:30   BST 6 юни (Лондон)

3:30   CEST 6 юни (Париж)

3:30   SAST 6 юни (Южна Африка)

 

4:30   EEST 6 юни (България)

5:30   MSK 6 юни (Mосква)

7:00   IST 6 юни (Индия)

9:30   CST 6 юни (Пекин)

10:30 JST 6 юни (Toкио)

11:30 AEST 6 юни (Сидни)


Ако вашият град не е в списъка, можете да намерите точното време на транзита за вашия град тук:

http://transitofvenus.nl/wp/where-when/local-transit-times/

Инструкции:

1. Отпуснете ума и тялото си, като наблюдавате дишането си няколко минути.

2. Визуализирайте стълб от етерна синя Светлина, който се излъчва от Галактическото Централно Слънце и преминава през тялото ви към центъра на Земята. Поддържайте този стълб от светлина активен за няколко минути.

След това визуализирайте любящо женско присъствие във вид на красива Богиня, което се спуска от небето и влиза във вашето физическо тяло. Ако сте жена, това присъствие ще хармонизира жената във вас и ще ви направи по-любяща. Ако сте мъж, това присъствие ще ви направи по-балансиран във вашите действия. Останете известно време съединени с това присъствие.

3. Визуализирайте ново светло духовно бъдеще за човечеството, как мъжете и жените са в перфектно разбирателство, как нашето общество израства над необходимостта от войни и конфликти, как всички тъмни същности, физически и не-физически, са отстранени от нашата планета.

Визуализирайте как са излекувани всички рани на човечеството, как цялото човечество е вдъхновено и напътствано, като всеки има собствена връзка с Душата си и с Източника, в перфектен баланс със своите вътрешни мъжки и женски аспекти.

Моля, направете тази визуализация според инструкциите и не я променяйте, защото иначе тя няма да има желания ефект.

Повече информация за транзита на Венера:

http://www.transitofvenus.org

За енергията на Богинята:

http://www.spiralgoddess.com

Актуализации за Завръщането на Богинята:

http://2012portal.blogspot.com

 

 
http://2012portal.blogspot.ca/2012_05_01_archive.html
http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2012/05/5-2012.html

 




Гласувай:
2
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2140109
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол