Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2012 14:15 - СаЛуСа за пирамидите на Антарктида
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 2090 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

СаЛуСа за пирамидите на Антарктида

4 септември 2012

Въпрос: Добър ден, скъпи СаЛуСа. Заинтересувани сме от пирамидите на Антарктида. Чудим се защо никой не ги бе открил преди това. Заради топенето на снеговете ли е възможно да се видят сега? Ще открием ли още други структури там?

Отговор от СаЛуСа: Радвам се за този въпрос, защото обхваща това, което се случва в момента. Важно е да се отбележи, че снимките са “изтекли” в интернет. Не бяха официално публикувани като част от прес конференция. Всъщност изследователските групи са под строг надзор и всичко, което откриват, е строго сектретно. Има и военни в същата зона с тях. Всяка новооткрита информация бива контролирана от властите.

Същото се случи с необичайната структура в Балтийско море (Baltic UFO). Военните поемат контрол над обекта, когато независим екип от изследователи се натъкват на него.
 
Друга причина е, че има частни корпорации, които изследват Антарктида. Когато открият нещо, те разграбват “съкровищата” и планът им е да унищожат уликите за напредналите цивилизации и за технологията им. Това се е случвало на много свещени земи по целия свят: в Ирландия, САЩ и древна Месопотамия.

Истината е, че ние прикривахме от военните някои от обектите, които биха могли да се използват за Възнесението. И разкриваме някои от тях на по-независимите изследователски екипи, за които преценяваме, че можем да им се доверим.

Хората, които публикуваха снимките на пирамидите, го направиха, за да ги предпазят от разрушаването им. Тези снимки не трябваше да станат публично достояние. Много от вас вътрешно знаеха, че на Антарктида има пирамиди, вие знаехте за тяхното съществуване още от вашето време през периода на Атлантида.

Има връзка между тези пирамиди и Атлантида, защото това беше галактическа и глобална цивилизация, много технологично и духовно напреднала в ранния период. Тези пирамиди са по-стари от египетските, защото първоначалните строители на пирамиди са живяли на континента Антарктида. Тогава климатът не е бил толкова екстремен, когато те са били построени, въпреки че вече е било предсказано за влошаването му.

Има огромно количество знание вътре в пирамидите, оставено от вашите прадеди, които са знаели за времената на Възнесението. Тези хора са били толкова напреднали, че много от тях са напуснали Земята, за да изследват галактики, докато други са се възнесли. Някои пък са навлезли във вътрешността на Земята и са останали там, а други са се свързали със сестринската ви планета Марс.

Тези пирамиди имат потенциала да ви дадат огромна информация за вашата цивилизация. Това са големи потенциални инструменти, ако попаднат в правилните ръце. Пирамидите се намират в главната чакра на Майката Земя и могат да играят главна роля в планетарното Възнесение. Снимките бяха публикувани от смели учени за вас. Те осъзнаха голямата важност на откриването на пирамидите и че тъмни сили ще се опитат да скрият тяхното съществуване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и е удоволствие да обсъждам важността на откритието с вас днес.

Благодаря, СаЛуСа.

Ченълинг на Laura / Multidimensional Ocean

Превод: Златолин

http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/09/04/salusa-to-me-antarctica-pyramids/

 

 

http://bulgarianmultidimensionalocean.blogspot.com/2012/09/4092012.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/09/blog-post_6.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/09/blog-post_8567.html
http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2012/09/blog-post_5379.html
http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2012/09/blog-post_6.html


Facebook:
група “
Галактическа федерация на Светлината”, общност “Галактическата федерация”

 

 

 

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2580471
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол