Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2017 09:12 - Обявявания на Разкриването и НЕСАРА
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 3241 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Обявявания на Разкриването и НЕСАРА 8 MINUTE READ

image


От Елизабет Трутуин


Бих искала да се представя. Написала съм доста книги относно Древните Астронавти. Фокусирала съм се върху древните текстове, потвърждаващи, че сме Галактическо общество. Погледнете Рамаяна, Тао Те Чинг, Книгата на Енох, Упанишадите, The Pistis Sophia, The Mazzaroth, The Masnavi, Изомрудените скрижали, The Jatakas, Ramban`s Pentateuch(петокнижие) и Корпус Херметикум. Виждаме как във всяка религия, култура и хилядолетие, милиони години, Земята е била обитавана от Древните Галактически Прародители. Написах тези книги за да подпомогна обществото като цяло да се избави от несигурността със знание, което разплита житейските драми и освобождава от смъртта. Когато това бъде разбрано и осъзнато, Единството ще престане да се сравнява с Дуалността и всички състояния, които ни правят толкова нещастни. Вие сте дошли на Земята от други планети и измерения. Съзнанието затова пазите вътре в Себе си. Земята е посещавана от извънземни от много дълго време насам. 

Преди три години се отказах от целодневната работа срещу заплащане и посветих живота си на Истината и поддръжката на Движението за Разкриване. Написах и две други книги. Лорд Аштар и Галактическата Федерация и Земята – Звездна порта. Съществува извънземно присъствие, свързано с човешката раса. Има извънземни! Единственото нещо, което не е постигнато все още е официалното разкриване от страна на Правителствата. Разкриването поставя край на ембаргото върху истината. Последният път, когато гражданите чуха за разкриване, беше 1968 година. Американските военни, НАСА, СИА и други правителствени части са осъществявали контакти с извънземни и е време Истината да бъде разкрита.

Някои хора умишлено са задържали информацията от публично обявяване посредством Класификатора по сигурността и споразуменията за не-Разкриване. Всички свидетели са взели решение да образоват населението като цяло и да докажат, че Не Сме Сами.

Съществува толкова много във Вселената, за което ние незнаем. Стотици милиарди планети в и извън нашата галактика притежават потенциала на Земята. Шансът да бъдем единствени е еквивалентен на нула. Себе-разкриването означава социалният договор между правителствените фигури, избрани като представители на народа и хората, гласували им доверие, да бъде преобразуван в прозрачен и показващ истината. Когато избраните представители откажат да предприемат обявяване на своите действия пред народа, когото представляват, хаосът взима надмощие. Ние не можем повече да приемаме покриване на истината. Без нея не може да съществува свободата. Това е повече от интелектуален казус. Това е духовен въпрос. 

Преди десет години станах Уолк-ин. Не бях родена в това тяло. Това обикновено се случва по време на тежък инцидент или сериозна болест, предизвикала хоспитализация. В моя случай, аз имах сериозно нараняване на главата. По време на трите дни, лежаща в безсъзнание, се осъществи смяната на душите. Жената, която напусна имаше тежък семеен живот и ако беше останала, й предстоеше смърт. Тези споразумения са направени доста преди душите да бъдат въвлечени във взаимоотношения и са в името на най-висшето благо за всички участници. За осем седмици, в които бях на Земята в тялото на жената, която реши да напусне, се разведох и сама отглеждах три малки деца. Дойдох със своите способности и спомени на адепт. Понастоящем на Земята съществуват около сто милиона човека, въплътени по този нестандартен начин, за да подпомогнат със своята мъдрост и знания възстановяването на Галактическото общество, да подкрепят хората за възвръщане на суверенитета им от контрола на малцината, които са си присвоили управлението на живота на планетата. Те манипулират и контролират хората на базата на липсата на работа, дом, средства, храна, разчитат на враждебността между хората и световни войни. Промяната трябва да бъде постигната от земните жители и тук присъстват много Ангели, Възнесени учители и Галактически представители, близо до вас, като съседи, работещи с вас и ръководещи ви към следващата стъпка в еволюцията. 

Започнах да се занимавам с лекуване на приятели. При мен идваха жени с емоционални и физически проблеми. Започнах да виждам хора, с които само общувах по електронната поща. Правих лечебни сесии за тях и започнах да виждам отвличанията, имплантите и бременността. Те не си спомняха за това. Арктур идваше и ми обясняваше всичко. Можех да ставам малка и да влизам в тялото на човека, така забелязвах всички детайли. Котката ми Том и Михаил винаги ме придружаваха. Веднъж поисках да видя децата на една жена. Момиче и момче. Можех да видя, че телата на някои деца не бяха способни да оцелеят до съзряване. Бях заведена до колония, където полуотгледаните (простете за термина) бяха насилствено държани, защото не бяха добре приемани от собственото си общество. Видях, че те живеят щастлив живот на това място. Започнах да осъзнавам трагедията. Казах директно на тези жени, че са част от Групата на отвличаните и те се съгласиха изцяло да помогнат за излекуването на планетата. След това при мен идваха и мъже със своите сложни спомени и истории и аз можех да видя отчаянието в душите им. Говорих с един въвлечен от другата страна. 

Арктур ме върна обратно към момента на много много операции и експерименти и ми даде дълги обяснения, които бяха извън представите ми. Мога да си спомня всеки детайл. Работила съм в едни от най-големите изследователски болници с известни доктори. Видях много онези години – бях на първа линия. Видях много страдание.
Когато написах „Земята – Звездна порта”, ми беше дадена снимка от КОС, която да използвам в книгата. Получих стряскащо електронно писмо в отговор на използваната фотография – бях докладвана на НСА за разкриване на информация. В последствие дадох обяснения, че съм използвала снимката с позволение на КОС. Те ме използваха да покажа материала, защото мога да се справя с последиците от това. 

Един ден, докато четях Махабхарата, бях интуитивно насочена към един пасаж. Разказваше се за бог Агни, който беше преборил Тъмните шапки в битка в гората. Конкретно беше описано как Агни повдигнал ръцете си и от тях се появил огън, който изгорил всички тъмни индивиди, а от силата на огъня, изгоряла и гората. Веднаха си казах, това е Аштар! Те казаха Да. Аватарната форма на Аштар е бог Агни. Това е препратка към книгите на Блаватска. В йерархията на фамилната линия на Rhagu`s Race – както лорд Рама, син на Dasharatha, той е от Свещенните кумари, които са първите синове на Брама – Сананда, Санат (Ancient of Days, Ahura Mazda), Санатана (лорд Михаил), Санака (Сейнт Жермен), както показват имената те са приели аватарни форми и ние виждаме как Съвета на Светлината е слизал на Земята отново и отново през времето за да подпомага човечеството. Това правя и аз сега. Времето се ускорява и аз не се нуждая от цял земен живот за да свърша работата. 

Ащар в Махабхарата. Един ден през 2006-та година Ащар застана в долния край на леглото ми и каза, че би искал да ме подготви. Лорд Арктур беше с него. Те ме попитаха дали бих искала да уча заедно с тях. Тази история ми напомни Рама Arjuna и начина по който започнах обучението си с него. 
Ащар е използвал оръжие, наречено Виолетов пламък. Вие сте чували за него от разговорите с Аз Съм Присъствието и трудовете на Сейнт Жермен. 
Виолетовия пламък, използван през чакрите на ръцете е вид бойно защитно изкуство при заплаха от Дракони. Те не могат да издържат интензитета на тази енергия. Работи на принципа на лъчевото оръжие и предизвиква у тях нещо като сърдечен удар. Много са начините, по които те са се опитвали да ме притесняват, но Ащар ми показа как да активирам енергийните си центрове за да изолзвам Виолетовия пламък по този начин. Така аз изпращам плик с информация и поставям себе си в позиция да помогна където е необходимо.

Когато погледнем на Древните текстове по нов начин, ние виждаме, че са пълни с информация за Командата на Ащар, Възнесените учители и Ангелската реалност. Михаил и Метатрон присъстват в Юдео-Християнските писания и ние сме ги срещали и в Веданта като Индра и Нарада. Когато сравним и съпоставим техните жития, разбираме че те са били ангели с човешко преживавяне. Тогава придобиваме цялостна представа. 
Върнете се във времето на Ехнатон и Моисей. Серапис Бей се е инкарнирал като Аменхотеп Трети, баща на Ехнатон за да премахне тъмните членове от духовенството на Амон. Това са същите дракони, които съществуват и днес. Адептите са пътешествали интергалактически. Сананда се е инкарнирал тогава като Цар Тут. Дядо, баща и син, подпомогнати от Серапис Бей, Пазителят на светлинните кодове на кристалната решетка под Свинкса. Тогава нещо се обърква, егото взима връх и плана за Земята се проваля. Сананда се завръща като Исус, а Цезар и неговото обкръжение продължават да контролират планетата с нечовешките си дракониански закони. Плановете се провалят и Командата на Ащар има съмнения, че Земята ще се възстанови. Ето ни отново тук и сега. Този път планът работи и ние сме в последните дни преди да излезем от историята на Тъмните времена. 

В наша подкрепа е Сананда (КОС), Адмирал от Новия Ерусалим. Неговите служители са Белите рицари. Аз ги поддържам в тяхната много трудна роля. Моята задача е да работя от близо с онези които са по високите служби и да проверявам дали изпълняват техните задачи изцяло, последователни ли са и отговарят ли на молбите им при нужда. С това се занимавам и в момента, изпращайки бележки. 
Точно сега съществува цял друг свят, за който вие не сте си мечтали дори. Мислите, че знаете нещо за една, две конспирации, но в действителност това е нищо. Правителството на САЩ, в сътрудничество с други големи правителства използват свободно извънземна технология, доста по-напреднала от тази, която познавате. Те изследват дълбокия космос, другите планети и звезди и правят печалби за техния елит. Ще дискутирам в дълбочина по темата в моята радио програма. 

В нашата многоизмерна вселена съществуват много реалности. Земята съществува в много измерения едновременно, както и Вие. Законите, създадени от Конгреса на САЩ са илюзия. Илюзия са и милионите, които отиват в ръцете на банкерите всяка година, докато децата на техните приятели, гражданите, гладуват на улицата. Част от илюзията са и древните земи на аборигените, така както и водните басейни, горите, джунглата и всички дребни форми на живот на планетата Земя. Съществуват милиони светове, с които граничите на тази планета, без да подозирате нищо за това! 
Тринадесетте фамилии, които в миналото контролираха богатството на Земята са се инкарнирали в продължение на хилядолетия в дракониански поколения. Рисунките с борещи се дракони не са митична измислица. Те са тук и днес във форма на живи хора. Те пътешестват във времето, без нуждата от машини. Те са адепти и пътуват с техните Меркаба тела. По този начин контролират обществото и държат всеки в робство. Те се събуждат сега и се борят с идеите за любовта и прошката. Ние имаме задължение да им помогнем, изпитвайки любов и прошка. 

Огромно мнозинство от дракони, живеещи в човешка форма на Земята, работят в Конгреса, в НАСА, СИА, в Банките, на Уол Стриит, за да печелят средства от операции до отдалечени места с космоса, донасяйки обратно полезния товар с невиждани размери. Сейнт Жермен е говорил със всеки от тях по отделно и успя да убеди 105 от тях да се откажат от половината си богатство като компенсация на всичко, което е било откраднато от хората. Вижте givingpledge.org за повече информация. 
След дълга борба в съдилищата се достигна Върховния съд и случаят с „черните фермери” беше уравновесен. Когато това стана, беше решено, че за да се овъзмездят хората, трябва да бъде създадено и вкарано в действие нов вид правораздаване. Този нов закон се казва Н.Е.С.А.Р.А. ( Акт за национална икономическа сигурност и реформация) Този Акт беше подписан като закон от Бил Клинтън през октомври 2000. Законът ще бъде активиран, след като бъде публично оповестен. Той не може да влезе в сила преди Разкриването. 

Ние имаме един шанс да действаме като граждани на Земята и да изискаме Правителството на САЩ, включващо купената и продадена справедливост на Върховния съд, всички членове на Сената, Камарата на Представителите и Президента да разкрият техните дейности в Космоса с галактически представители на други планети и звезди. Ситуацията е по-голяма отколкото може да си представите. На 29 април до 3 май в Националния Прес клуб, на две пресечки от Белия Дом във Вашингтон ще свидетелстват от името на граждански, военни и научни организации на САЩ и правителствени представители на други страни, давайки показания пред Конгреса. Събитието се организира от Paradigm Research Group и Стивън Басет. Очаква се това да сложи край на ембаргото върху истината, а ние хората ще излезем с искане за подписване на световен мир, Разкритие и влизане в дейност на НЕСАРА. Гледайте Citizen Hearing of Disclosure Livestream предаване на живо или заповядайте в Националния Прес Клуб безплатно и станете свидетел на Разкриването. 
Когато аз работих за рекламиране на НЕСАРА, получих електронно писмо от Джеймс Камерън. Той обеща да помогне при набирането на последните подписи, необходими за петицията. Получих доста ентусиазирани писма, както и заплахи. Контролираната масовата медия е доста трудна за кооперативност и помощ. Очаквам ви в Националния прес клуб на САЩ от 25 април до 3 май. С нас ще бъдат и най-големите светила в изследването на НЛО, астронавтите на Аполо и много други смели жени и мъже. 

Източник: http://www.ascensionearth2012.org/2013/03/disclosure-announcements-and-nesara-big.html



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749630
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031