Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2012 20:05 - Интервю с Майк Куинси
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4962 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.04.2012 11:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Интервю с Майк Куинси

Нашето галактическо семейство: Майк Куинси

Публиковано от Steve Beckow

9.03.2012

 

Преди две седмици Graham Dewyea взе интервю от Майк Куинси, канала на СаЛуСа. Майк съобщи, че първият, който го помолил да стане канал, бил Сен-Жермен.

Тези, които от няколко години следят ченълингите на Майк, знаят, че преди да се спре на посланията на СаЛуСа, той приемаше послания от Ag-Agria от Сириус, Diane от Сириус, Ker-sur от Венера, Eli от Арктур и други източници на Галактическата Федерация.

В своето интервю Майк засяга такива теми като НЛО, тъмната клика, градовете на Светлината, Възнесението и други интересни въпроси. Ето шанс да се срещнете със служител на Светлината, чиито трудове подкрепяха хиляди хора в критичен момент от историята на движението на Възнесението. Благодаря на Елен за този запис.

Нашето галактическо семейство с Майк Куинси

Graham Dewyea: Здравейте и добре дошли в нашето Галактическо Семейство. Аз съм Graham Dewyea. Наш гост днес е Майк Куинси. Може би Майк е по-известен на нашите слушатели като каналът на СаЛуСа.

Той е родом от Кент, в Англия, живее с жена си Кети, има двама сина, Алън и Колин. След излизане в пенсия, в качеството си на представител по продажбите в електро-механичната област, през 1999 г., той започнал да се увлича от градинарство, игра на пинг-понг. От 53-годишна възраст участва в състезания, пише статии, провежда конференции по извънземни цивилизации, НЛО, терапии и духовни въпроси.

 

От средата на 90-те години Майк става редактор на списанието «Търсене», което е посветено на духовното израстване и озарение. Той има собствено предаване по радио BBC, където беседва с автори, публикували наскоро книги.

Добре дошъл, Майк. Радвам се, че сте с нас в това предаване.

Майк Куинси: Аз ви благодаря. За мен е странно, образно казано, да бъда от другата страна на бариерата.

GD: Уверен съм. Толкова много теми има, по които искам да поговорим с вас тази вечер. Един час ще ни позволи само да се докоснем до тях. Вие вече знаете, че целта на това предаване е да заинтересуваме хората за нашите звездни братя и сестри. Може би, ако сте готов, можем да започнем да говорим за вашите отношения със СаЛуСа. Как се запознахте и започнахте да ни разказвате за него?

МК: Да, по всякакви начини. Трябва да се върна назад, към онова време, когато излязох в пенсия през 1999 г. До тогава бях много активен и ръководех моя собствена група. Приблизително след седем години се оказа, че това вече не е актуално и аз престанах да се занимавам с това. Като излязох в пенсия, аз се оказах без работа, както повечето хора. В течение  на няколко години аз някак си се лутах, занимавах се с моите интереси в интернет, говорех си, че мога да направя още много неща и исках да съм полезен. Исках да дам повече, защото имах много време.

Както и да е, аз продължавах моето търсене в интернет и се натъкнах на сайта «Tree of the Golden Light», където днес публикувам моите съобщения. Забелязах, че те имат страница, където канеха хората да публикуват свои бележки. И така, понеже аз дълго време провеждах конференции по духовни въпроси, не ми беше нужно много време, за да напиша статии, които те приеха и тези статии са на сайта и до днес.

По този начин, известно време аз публикувах статии. Веднъж Nancy Tate, която се явява канал и която заедно с Bob Towers е създала този сайт, ми каза:
«При мен беше Сен-Жермен и той иска да ти каже нещо». Това беше изненада!

Сен-Жермен говореше чрез нея и думите му бяха «искам всяка сутрин да сядаш на компютъра си и да приемаш послания от мен», т.е. от Сен-Жермен и, ако е необходимо, и други контакти от извънземните.

 

Общо взето, аз никога не бях разглеждал такава възможност и не бях мислил, че ще се занимавам с нещо подобно. В известен смисъл, ми стана страшно от това, че мен изведнъж ме помолиха да се заема с това. Аз винаги съм чувствал, че ако ви помолят да правите такива неща, особено за духовни цели, то това трябва да се прави, или поне да се пробва. И така, аз винаги бях готов да се заема с нещо ново.

Във всеки случай, аз прекарах няколко дена в размисли: «Дявол да го вземе, откъде да започна?» Ще ставам рано сутрин, защото знам, че това е най-доброто време за такива занимания. Когато ставате сутрин, вашият разум не е натоварен със странични неща. За да бъда честен, аз не знаех с какво да започна. И си помислих: «Е, какво, да си представим, че вече се занимавам с това …!»

Една сутрин седях пред компютъра и ясно чух глас, който ми каза: «Помниш ли ме?» И аз ясно разбрах, что когато контактът е установен, именно така работи всичко, че Сен-Жермен ми напомня за работата, която се съгласих да върша. Общо взето, това малко ме напрегна, но в края на краищата започнах да се занимавам с това.

А след това почувствах, мисля, че нещо такова се случва с ченълърите, че мога да определя, че присъствалата енергия беше от някой друг, такъв като Сен-Жермен, а не моята.

След това, в течение на няколко седмици, постепенно започнаха да идват други енергии и в някакъв момент аз започнах да установявам връзки с известен брой извънземни. Мисля, че те бяха приблизително трима от Сириус, един от Арктур … не помня откъде бяха другите, после се появи още един от Венера.

 

Отначало аз приемах пет послания на седмица. След това, мисля преди три години, аз получих информация, че ще получавам послания само от СаЛуСа. Той представлява енергията на група същества, които се проявяваха и преди това.

GD: Разбирам.

МК: Аз знаех това, защото бях приемал послания от СаЛуСа, и че той беше от Сириус. Той заедно с Галактическата Федерация, както и другите мои контактьори, разбира се, с изключение на Сен-Жермен, които се намират на гигантски кораб-майка и действат от борда на този кораб. Общо взето, към настоящия момент, това е така. В течение на няколко години и сега аз приемам послания от СаЛуСа три пъти в седмицата.

GD: Освен контакта, който току-що описахте, познавате ли го по-отблизо?
Виждал ли сте го? Бил ли сте на борда на астрален или материален кораб?

 

МК: Нямам и най-малка представа, което понякога ме дразни. Бих искал да знам това. Бих искал СаЛуСа да се появи. Единствената връзка, наред с моите контакти, беше преди няколко години. Една жена ми изпрати електронно писмо, в което беше написано: «Изпращам ви портрет на СаЛуСа.» Очевидно той се беше появил пред нея, тя го беше нарисувала и ми изпрати копие.

 

Това действително е странно. Тя повече не се е свързвала с мен. Тя просто ми изпрати тази рисунка. В крайна сметка, аз не съм уверен, че мога да вярвам на това, което тя ми изпрати. Искам да кажа, че не мога да твърдя «Да, това е той», защото никога не съм го виждал. Но трябва да кажа, че чувствам, че това е именно той. Считам, че това интуитивно чувство е важно.

 

Аз нямам директен контакт със СаЛуСа, в този смисъл, че бих могъл да го повикам. Но подозирам, че като седна да записвам моите послания … Искам да кажа, че ментално изпращам съобщение, че аз съм готов и се надявам, че той е тук, и създавам около себе си защита и т.н. И така, аз чувствам присъствието на енергията, и когато той е с мен, започва посланието.

Понякога то върви много-много бързо и аз мога да почувствам присъствието. Друг път, може би това зависи от мен, от това дали се чувствам добре, но ми е трудно да започна. Най-малкото това е, което чувствам. Но, като правило, веднага щом започне всичко, то върви до края. И така, това е всичко, което мога да ви кажа за това.

Но ми се струва, че когато хората ми задават въпроси и аз размишлявам над тях, в някаква степен медитирам на тази тема и може би СаЛуСа ми подсказва правилния отговор! Това е, което чувствам.

GD: Сега се случват много неща. Те се намират в процес на създаване. И ако трябва да обедините последните послания в едно, аз разбирам, че това може да е предизвикателство, но какво би било то? Искам да кажа, кое ви се струва най-важното, което хората да чуят в този момент?

МК: Аз размишлявах над това, вие ме бяхте предупредили, че можете да ми зададете такъв въпрос. И мисля, че може би нещо от днешното послание. И това не е за пръв път, което действително потвърждава, че хората осъзнават това.

Що се касае до посланието, аз мисля, че е много важно, че ние живеем във време на промени, което за много хора може да се стори достатъчно хаотично. Преди стабилизацията може да се достигне известно ниво на напрежение. Трябва да помним, че независимо от това, което се случва сега, и какъвто и опит да сте имали, няма нищо, което би могло да измени крайните резултати от този период:

през декември тази година, по време на равноденствието, ще се извърши Възнесението.

Трябва да кажа, за да успокоя хората:

«Не се отчайвайте, не се безпокойте, не се бойте. Помнете, че всичко, което ви предстои, е навреме да достигнете до Възнесението.

 

GD: Забележително! И … да, прекрасно казано. За нашите слушатели, това интервю беше записано в петък на 9 март. И макар че то излезе в ефир следващата неделя, посланието, за което говори Майк, се отнася за 9 март.

Отчитайки всичките тези вълнуващи, исторически, важни събития, за които вие говорите като за Възнесение, други говорят за разцвет, Преход, аз бих искал да знам вашата гледна точка за помощта, която ни оказват сега нашите звездни братя и сестри.

МК: Аз съм абсолютно уверен, и те потвърдиха това, че се намират с нас от стотици и хиляди години. Тяхното присъствие е най-очевидно в този особен момент, което е свързано с края на цикъла на дуалността. Връщайки се назад, аз мисля, че през 1990 г. Сириусианците обявиха, че започват да ни готвят за първия контакт.

 

Считам, че реалният контакт с тях започна през 1990 г. Разбира се, ако се върнем назад в края на 40-те години, когато се появиха първите НЛО, предполагам, че това беше началният стадий, когато те искаха ние да ги видим. Онова време, когато техните чинии се появиха в небето и контактуваха с такива хора, като например George Adamski. След това те започнаха да се появяват по-редовно, понякога по учудващ начин. След това ние стигнахме такъв стадий, когато се появиха много хора, такива като мен, получаващи послания. По-рано нямаше такива неща, дори ако се върнете 50 години назад.

Разбира се, имаше голям брой установени контакти и аз разбирам, че те са били постоянно, например с всеки президент на САЩ. По този начин те се показаха достатъчно отдавна, но контактите станаха по-интензивни от началото на 90-те години.

GD: Съгласно изследоването, което аз направих, те идват тук като доброволци, доброжелателни същества, като наши братя и сестри, които искат да ни помогнат в този важен период на Преход, а също така да помогнат на Майката Земя, да ни предоставят технологии, да помогнат за нашата еволюция в качеството ни на социум. Знаете, че имат и други подаръци.

МК: Да, абсолютно. Аз сам напълно съгласен с това, което казвате. Разбира се, болшинството от тези, които се интересуват от нас, са Сириусианците, Плеядинците, Андромедианците. Те се явяват нашето истинско семейство и ни съпровождат хиляди и хиляди години, защото следят нашето развитие. И, разбира се, те са участвали в нашето генетично развитие. Ние вече се явяваме част от извънземните.

 

GD: И вие сте имал реален опит, нали? Контакт с НЛО?

МК: Да, имах. Имах, ако мога така да се изразя, късмет сред голямото количество хора, които никога нищо не са виждали, да получа мой собствен опит, и това беше организирано за мен. Разбирам, че това изглежда така, сякаш аз лъжа. Но ако обясня обстоятелствата, вероятно ще се съгласите с моите чувства по този повод.

През 80-те години аз имах навика да се събирам с малка група хора, които се срещахме веднъж месечно, за да се опитваме да развиваме контакти с извънземните.

Мъжът, който ръководеше групата, беше фантастичен медиум. Учудващото е, че той е жив и до днес, и вчера навърши 88 години. Така че още се държи. Както и да е, той можеше да общува с извънземните. Той имаше навика да ги призовава и да записва получените съобщения, той прави това и до днес. Но той никога не ги е разпространявал публично, само в малка група.

Обикновено ние се събирахме в събота вечерта веднъж месечно. Една вечер, когато си тръгнах от групата и се връщах към къщи, времето беше между 23 и 24 часа, беше чудесна вечер. Нямаше дъжд или нещо подобно. Част от обратния път преминаваше през място, което в Англия се нарича Sanderstead, може би някои слушатели го знаят. Това е хълмиста местност. От лявата ми страна имаше няколко къщи, а отдясно - голямо открито пространство и поле.

Когато се спусках от хълма, изведнъж видях сребристо-син обект, който летеше от върха срещу мен, напречно на моето челно стъкло. Той летеше достатъчно ниско и ми изглеждаше достатъчно голям. Знаете, че имате чувство за височина, когато виждате нещо. Предполагам, че той летеше на сто метра над моята кола.

Той летеше много бавно, мисля, за да мога да го разгледам. Когато се спуснах от хълма към Т-образното кръстовище, можах да видя, как той бавно летеше срещу мен, а после изчезна над покривите на близките къщи.

Сега за това, което беше странно или тогава ми се стори странно, макар че оттогава разбрах, че тук няма нищо необичайно, струваше ми се, че той пулсираше и оставяше след себе си леко изображение на чиния. Аз помислих, че понеже редовно ходех на срещи за установяване на контакти с извънземните, то това беше един от тях, потвърждаващ, че ние имаме контакт, който се прояви за мен. Помислих, че това наистина беше нещо забележително.

Имах и други възможности за наблюдения. Няколко пъти виждах обекти, които може би бяха НЛО. Но имам правото да говоря за два случая, които мога да определя като наблюдения на летящи обекти.

Аз имах телескоп, който обикновено използвах през този период. Той нямаше фантастично увеличение, само 70 пъти. Особено ми харесваше да наблюдавам Луната. Разбира се, чаках ясни вечери и се съсредоточавах върху Луната. Една вечер, когато наблюдавах Луната през моя телескоп, можах ясно да различа летяща чиния, прекосяваща цялото ми полезрение от единия край до другия. Предполагам, че, понеже тя беше много далече, се придвижваше много бавно. Ясно можех да наблюдавам типичната форма на летящата чиния, нали знаете – с купол, с кабина. Разбира се, не можех да видя илюминатори. И помислих, че това беше удивителен късмет в този особен момент да попадна на такова нещо. Това бяха две наблюдения на НЛО, за които съм уверен, че действително съм ги видял.

GD: В този момент около Земята се намират милиони кораби. И те чакат удобен момент, за да се приземят. По-рано вие говорихте за причината, поради която те не са започнали да действат открито.

МК: Да, те нееднократно са заявявали, че не могат да влязат в открит контакт, докато не бъдат изпълнени условията за безопасност. Което, разбира се, кара някои хора да се намръщят, защото мислят, че с такива технологии няма от какво да се страхуват от противодействие на Земята. Те, разбира се, са прави.

Но те повече са загрижени за безопасността на земляните, в случай, че кликата разиграе сценарий по симулиране на атака. Защото аз получих информация за това, че правителството на САЩ вече има флот от приблизително 100 летящи обекти и за тях ще е много лесно да симулират лъжлива атака.

GD: И те съзнателно не искат да внушават страх на хората. Аз мисля за пропагандата и за СМИ, които сме гледали в продължение на много години, когато често се разпространяваха филми, където в голямо количество пристигат космически кораби и се разиграва ужасен сценарий. Разбира се, те не искат да съдействат за такъв сценарий.

МК: Абсолютно не. Мисля, че ние имаме късмет, че ние имаме хубав сериал, такъв като Star Trek, който има важно значение за хората да разберат, че хуманоидните извънземни не се отличават много от нас. И там ги показаха, че си сътрудничат със земляните, което позволи да се създаде равновесие. Но се опасявам, че в продължение на много години, особено във филмите, извънземните се изобразяваха като същества, които искат да завладеят Земята и да ни унищожат.

GD: Сега вие говорите за тъмната клика. Достатъчно е разбираемо, че тази клика губи властта си. По какъв начин, според вас, се случва всичко?

МК: Мисля, че това е пробуждането на хората. Считам, че предстои да се измине още дълъг път, но сега хората осъзнават истината за това, което се случва зад кулисите, начинът, по който те са били манипулирани и контролирани. Мисля, че сега те окончателно разрушават този контрол. Но освен това те са способни да се договорят, да организират групи и да противодействат на това, което става, те могат да заставят да бъде чут техният глас. Значи, сега те малко изменят равновесието в своя полза.

Разбира се, зад нашите гърбове стоят извънземните. Най-малкото, това е от 1990 г. , откакто със Сириусианците беше сключен договор за помощ за Земята, което по-рано не се беше случвало.

Считам, че това ни помогна по такъв начин, който ние още не осъзнаваме. Но те, чрез ченълингите за Земята, все повече разказват за природата на техните действия.

Ако ние правим първите стъпки и правим усилия, имайки чисти намерения, мисля, че те имат право, така да се каже, да ни подбутнат.

GD: Аз разбирам, че вие говорите като хора, които повдигат съзнанието си и работят в това направление. Мисля за арабската пролет, за движението “Окупирай Уол стрийт” и за това, че тъмната клика губи властта си. Мисля също така за неотдавнашните арести, за които слушахме.

Научих, че е имало съобщения за усилия, които се предприемт, за да се попречи на започването на война, например, като се атакува Иран, че ще бъде въведена нова финансова система. По този начин трябва да се случат много обнадеждаващи събития.

МК: О, да. И може да се каже, че през последните седмици те бяха много активни. Съвсем неотдавна John Kettler откри няколко случили се инцидента. Ако си спомням правилно, в Персийския залив е имало два замаскирани опита за терористично нападение с цел създаване на инцидент за провокиране на трета световна война. И предполагам, че иранците, които се чувстват жертви, блокирани в тяхната ситуация, може би разгневени, биха пробвали да атакуват.

Но всичко това беше спряно. Извънземните казаха, че в никакъв случай няма да позволят да се започне война. В действителност, те предпазиха хората от агресия един срещу друг. Мисля, че скоро ще се случат събития, които ще накарат да се сложи край на военните действия. И ако те не направят това, ще бъдат просто дезактивирани така, както преди известно време извънземните постъпиха с подземните ядрени бази.

GD: Да, точно. Хубав отговор. Знаете ли количеството на извънземните, които сега се намират на Земята?

МК: Не, някам никаква идея. Предполагам, че някои са се реинкарнирали тук. Знам, че това не е това, за което си мислите, вие говорите за истински извънземни. Мисля, че те отдавна имат бази на Земята, искам да кажа, от стотици години. Разбира се, те са под земята и под водата. По такъв начин, те действат от наземните или подземните бази вече много-много отдавна.

 

GD: Да се върнем към това, за което говорихме по-рано. Може би, вие ще ми помогнете да разбера. Знам, че много от нас, може би болшинството, са генетично свързани с нашите звездни братя и сестри. Не знам колко хора на земята са истински земни хора в сравнение с тези, които наричат звездни семена. Имате ли представа?

МК: Предполагам, че всички ние сме космически същества, живеещи на Земята, защото ние нямаме... аз се съмнявам в земния произход.

GD: Да, да.

МК: Съмнявам се, че някой от нас, на първо място, е родом от Земята. В съответствие с това, ние всички трябва да сме от космоса. Считам, че ние сме дошли от разни цивилизации. В действителност, неотдавна ни казаха, че човешката раса е съвършено уникална поради генетичното участие на различни извънземни. Към това, което днес представляваме, са съпричастни най-малкото 12 различни цивилизации. Значи, не е удивително, когато казват, че ние сме уникални. Ако може така да се каже, ние сме особена раса.

GD: Това е така. Как вие виждате новата Земя? На какво ще прилича тя, когато стане първият контакт и се състои Възнесението?

МК: Освен това, за което те ни казаха, аз предполагам, че можем да го сравним с това, как те описват своите собствени домове. Защото това, което правите, зависи от нивото на технологиите, с които разполагате. Но моето усещане е, че това ще прилича на планетите, където има кристални градове, аз така го чувствам. Ние няма да имаме различни източници на енергия в домовете. Обикновено, тези домове имат кръгла форма, те не използват като нас квадратни конструкции.

 

GD: Това е заради потока на енергията, нали?

МК: Да, точно така. Това е идеалната форма. И те ги строят от материали, които не са ни известни, които, ако може така да се каже, имат собствен източник на интегрирана енергия. Разбира се, на нас ни обещаха, че ще имаме на разположение енергии, с които, дори ако все още не разбираме това, ние ще можем да създаваме собствено облекло, храна, други източници на енергия, каквито поискаме.

 

GD: И това благодарение на технологията на репликаторите?

МК: Да, нещо от този род. И планетата ще бъде на сто процента свободна от замърсявания, няма да съществува нещо, което може да замърсява. И няма да ви трябва нещо, което може да доведе до замърсяване. По такъв начин, това никак няма да прилича на това, което знаем. Самата енергия около вас ще бъде много обучаваща. Мисля, че това малко прилича на това, когато хората имат опит с неизбежна смърт и правят скок в по-високите измерения, където енергията е така прекрасна, че те рядко искат да се върнат.

GD: Да.

МК: … това е така приятно. Мисля, че е невъзможно да се опише. Но мога само да си помисля, че след излизането от тялото във висшите светове срещам моето ... ангелско същество, което ме обгръща с такова чувство, сякаш това е, ако искате, еликсир на любовта, това трябва да е нещо подобно. Това е сякаш някой постоянно излъчва за вас любов, това е забележително чувство.

GD: На мен това ми напомня термина «единно съзнание», който научих. В действителност, това е модел на това, което ще видим и как ще живеем на новата Земя.

МК: Мисля, че това е точно така. И наистина, ние трябва да сме в духа, вече да пробваме да работим с този тип разбиране. Представям си, че това ще бъде невъзможно, докато не се възнесем. Да, единното съзнание, наистина е норма. Мисля и предполагам, че другият термин ще бъде групово съзнание.

GD: Аз още мисля за това, как ние работим, как взаимодействаме един с друг, как си поделяме ресурсите. Искам да кажа, че всичко това напълно ще се измени. Борбата, в която са въвлечени толкова хора на Земята … Мисля за сегашната Земя. И, разбира се, Земята в бъдеще ще има такива изобилни ресурси за всички, че повече няма да има войни. На всички същества и на Майката Земя ще бъде дадена възможност да процъфтяват.

МК: Да, действително. Виждам, че ние влизаме в епоха, когато технологиите ще вземат върху себе си целия тежък труд, който сега изпълняваме. Те имат много сложни органични компютри с много високо ниво на индивидуално съзнание. По-голямата част от работата се изпълнява от тези фантастични компютри. Считам, че периодът, към който вървим, действително ще бъде период на спокойствие. Вие ще се занимавате с това, което счетете за нужно. Всичкото време ще бъде на ваше разположение.

 

GD: И за да можем да продължим нашите духовни усилия, защото се явяваме духовни същества, ще ни бъде дадена възможност, свобода да задълбочаваме нашата духовност и да продължим да се развиваме.

МК: Да, аз също мисля така. Аз съм уверен, че когато ние се възнесем, нашето собствено ниво на съзнание значително ще се разшири. Считам, че ние ще имаме желание да служим на другите.

Мисля, че всичко ще бъде именно така. Именно по този начин е организирана Галактическата федерация. Развитите цивилизации са достигнали до такова ниво, когато нейните членове могат да работят с безусловна любов.

GD: Идеята да служиш на другите, като противоположност на служенето на себе си?

МК: Да, точно.

GD: Вы споменахте Галактическата Федерация. Какво представлява Галактическата Федерация и каква роля играе СаЛуСа във Федерацията?

 

МК: Мисля, че вас могат да ви поканят в Галактическата Федерация. Не съм уверен за броя на нациите, които я образуват. Веднъж чух, че те са приблизително 36. Но не мисля, че тук има постоянен ръст. Както вече казах, когато достигнете нивото, когато вашата цивилизация се възнася, у вас се появява възможността да се присъедините към Галактическата Федерация.

Изглежда има и други начини. Този не е единственият. Това би могло да бъде служене на друг народ, разбира се, ако вие се присъедините към Федерацията. Това е избор на вашата добра воля.

GD: Галактическата Федерация представлява планети, общества, кораби, или всичко заедно?

МК: Мисля, че те представляват цивилизации, защото те говорят за себе си като за същества от Сириус, Арктур, Андромеда, Плеядите. По мое мнение, всеки път те говорят за разни цивилизации.

GD: Струва ми се, че за нас, като земляни, след Възнесението ще се появят няколко възможности: да се върнем на нашата родна планета, да останем на Земята или, може би, да постъпим на служба в Галактическата Федерация, нали?

МК: Да, мисля, че всеки от тези случаи представлява избор. Предполагам, че някои хора, узнавайки, кой се явяват в действителност, и спомняйки си за своето семейство, останало на майчината планета, ще поискат да се върнат.

 

Но освен това, предполагам, че вие просто ще можете да направите ответно посещение, а след това, може би, ще решите да се присъедините към нещо такова като Галактическата Федерация. В това е красотата. Вие имате пълна свобода на избора за вашето следващо ниво на развитие.

GD: Струва ми се, че мнозина от нас вече са членове на Галактическата Федерация. Ние тук се намираме на служба на планетата Земя. Ние просто не знаем това!

МК: Мисля, че това е истина. Да, да. Една ясновидка ми каза, что аз съм … от Сириус. Затова мога да приема това.

 

GD: Даа!

МК: Мисля, че има много хора, такива като мен, които специално, може би неотдавна, са се инкарнирали, може би не само за този живот, възможно е те да са имали серия от животи, която ги подготвя за това време, за да служат в случай на необходимост.

 

GD: Хммм. И каква е ролята на СаЛуСа в Галактическата Федерация?

МК: Удивително е, но той никога не ми е разказвал. Подозирам, според това, как той излиза на връзка, че той може би е лидер. Ако искате, това е особена част от тяхната дейност. Това е всичко, което мога да си помисля.

GD: В наш разговор неотдавна вие споменахте корабите. Помислих си, че това наистина е интересно, особено възможността да се възпроизвежда това, което го има на Земята. Така например, те могат да възпроизведат гора или друго обкръжение с такава точност, че ние няма да можем да намерим разлика.

 

МК: Абсолютно точно. Защото, виждате ли, някои кораби са толкова огромни, че се намират извън нашите представи и разбирания. Искам да кажа, че външно някои кораби-майки имат диаметър най-малко няколкостотин километра. Вие можете лесно да се загубите вътре, дори не осъзнавайки, че се намирате на борда.

 

GD: Когато мисля за кораба-майка с диаметър стотици километри, за какъв брой етажи говорим, как мислите?

МК: Чувал съм, че при някои това са от порядъка на 4 или 5 етажа. Обикновено най-долният прилича на хангар, където съхраняват техните кораби-разузнавачи. Долното ниво, от което те потеглят. Едно от нивата е предназначено за екипажа. И предполагам, че другите са инсталации, искам да кажа, копия на тяхната собствена планета, където живеят хората, защото те се намират в познати условия.

GD: Вие споменахте Star Trek. Когато мисля за Star Trek, особено за последните епизоди, мисля за корабите, които принадлежат на различни съобщества, или, ако искате, на различни същества, представляващи различни съобщества, които си сътрудничат и с години живеят на борда. Това наистина ли е така?

МК: Съвершено вярно, и една от причините е, че извънземните живеят стотици години. Чел съм, че една група може да живее 2000 години. Причината е, че във високите измерения тялото няма възраст. Може да се каже, че вие можете да живеете вечно.

Но мисля, че когато искате да се измените, можете да направите това. Просто трябва да излезете от вашето тяло и да вземете друго.

Интересно е това, което прочетох за същия този народ. Ако хората попаднат в авария и загиват, то първото, което правят е да се реинкарнират в качеството на възрастни. По такъв начин те обхващат всичко. Съществува голяма приемственост. Мисля, че това е много интересно, защото ние можем да разберем, как някои извънземни, които ни дават послания, говорят за времената на Атлантида и Лемурия. Напълно е възможно те да са живели в онова време и отчетливо да си спомнят тези цивилизации.

GD: Това е интересно. Вие разказахте по какъв начин тези същества поддържат младостта. И аз мисля, че това е, което можем да очакваме,  особено когато мислим за нашата днешна планета, където има толкова болести и страдания. Тях няма да ги има на нашата нова Земя.

МК: Точно така. Това е норма за по-високото ниво. Вие просто нямате възраст.

GD: Тогава може на външен вид да имате 20 или 30 години и много дълго да поддържате този външен вид?

МК: Съвършено вярно. Вие можете да се приближите към някого, който изглежда на 30 години и да го попитате: «На колко години сте?» И той ще ви отговори …

GD: Стотици или хиляди? Дааа!

МК: «О, аз съм само на хиляда години»...

Разбира се, това важи за всичко. Това е общо. В противоположност на това, което имаме, когато излъчването състарява и може да разруши  материалните неща. На тяхното ниво, поради строежа на собственото тяло, вие трябва да помните, че нашето тяло става кристално, вместо да е въглеродно, и няма нищо извън тялото, което би могло да го състари. По тази причина вие оставате млади.

GD: По-рано вие споменавахте градовете на Светлината... Как мислите, по какъв начин тези градове на Светлината ще се появят тук, на планетата Земя?

МК: Първият вече е построен и, вероятно, ще стане видим в течение на няколко месеца. Той ще се появи в Седона. Постепенно около Земята ще се появят и други. Имам усещането, дори ако не са говорили за това, че в действителност, това може да е кораб-майка. Това не е град, както ние го разбираме. Това е град, предназначен за оздравяване. Има различни устройства, които изцяло са предназначени за оздравяване.

GD: И ние очакваме определен брой градове около Земята?

 

МК: Да. Те ще бъдат няколко. Количеството, което са обявили до днес, не е много голямо. След като се появи Седона, ще се появят и другите.

 

Лично аз мисля, че събитията, които трябва да се случат, зависят от освобождаването от тъмните същества, които се намират на власт, и от прекратяването на войните. После, заедно с измененията в правителствата и временните лидери, ние ще бъдем готови за появяването на подобни неща.

Да речем, ако светлинните градове изведнъж се появят утре, мисля че след 5 минути ще бъдат обкръжени от 5000 войници и ще ви държат на разстояние 5 километра. И вие ще възприемете това като нормално, заедно с тоталния контрол.

GD: Значи съществува присъствието на илюминатите, на тъмната клика. Тяхната сила, техните бастиони бяха значително съкратени, но има още много неща, от които трябва да се избавим.

МК: Има още хора, които ги поддържат на по-ниските нива. Мисля, че военните могат по този повод да се разделят. Но разбира се, когато гледате високите нива на контрол, виждате, че редица хора са съвършено съгласни с идеите на илюминатите. Това са милитаристи. Нямам други думи.

GD: Можете ли да ни кажете какво мислите за Bill Wood и конвергенциите на времевите линии?

 

МК: Да, мисля че това е, което се случва сега, защото за мен има смисъл и е потвърдено от повече от един източник. Това, което ми харесва и ме удовлетворява, е да мисля, че Bill Wood е пътешествал във времето, защото е бил пътешественик във времето и е открил, че когато настъпи 21 декември тази година, линиите ще се съберат. В резултат ще има само една времева линия.

 

Очевидно, сега съществуват две линии, на светлината и тъмнината. Но времевата линия на тъмнината няма никакви шансове против линията на светлината. Това е причината, поради която действително вярвам в това. И когато мислиш за това, то е логично.

GD: Аз мисля, и за това говорихме и по-рано, че имаме възможност да влияем на хода на нещата, на начина, по който те се проявяват. В края на краищата, има календар, има божествен план, и в този момент, докато се намираме тук, имаме голям контрол върху хода на събитията. И в едно от  посланията на нашите звездни братя и сестри, което аз ясно чух, се казва, че те няма да дойдат да вършат нашата работа. Те идват тук като съ-творци, като равни с равни, за да ни помогнат. И има определени причини, поради които те правят това.

Смятам, че за нас е важно да помним, че те идват не за да ни спасяват, а да ни помагат. Действително, ние, като галактическо семейство, трябва да имаме голямо влияние върху събитията, които ще се случват.

МК: Да, аз мисля за това през цялото време. Макар че ние едва започнахме да реализираме нашите собствени сили на творението, ние включихме нашите мисли и нашите идеи и създадохме нашето бъдеще. Дали нашето издигане към възнесението ще бъде плавно или стръмно, в известна степен, това е падение в нас самите. Но в светлината на това, което става сега, аз мисля, че нашето ниво на съзнанието се повиши значително. И ние в голяма степен се намираме във фаза на мирно издигане, или поне аз така мисля.

Не така отдавна, хората чакаха катастрофи и се канеха да преживеят апокалипсис или нещо подобно. Сега е март и всичко се случва относително плавно. И ако хората говорят «О! А цунами!», можете да не ставате, защото всичко сочи техния човешки произход.

GD: През миналите години ни говориха за дати, слушахме предсказания по повод на Възнесението и други събития. Вие също правихте това. Не искам да ви карам да обсъждате дати и прогнози, но каво бихте посъветвали работниците на Светлината, които се чувстват разочаровани поради честите задръжки и отсрочки? Толкова много неща слушахме, като се започне от 90-те години, и много хора възкликнаха: «Вие знаете ли кога ще стане всичко това? Какви са сроковете?» Какво бихте могли да отговорите?

МК: Трябва да се запасите с търпение. Знам, че това е много трудно. Аз самият понякога съм чувствал разочарование. Това е въпрос на вяра и не знам, дали съм споменавал за това, когато говорех. Но посланието е следното: не се безпокойте, не се бойте от това, което се случва на Земята и около вас или някъде другаде, защото нищо не може да попречи на Възнесението да се случи.

Сега това е важна задача. В действителност, нищо друго няма значение. Тогава защо се безпокоите за Възнесението, което беше обявено миналата година и не се състоя, или ако ви бяха обещали стълбове от светлина, а те не се появиха? Ако трябва да съм честен, това няма никакво значение.

GD: Чувствате ли, че за вас тази година се отличава от другите?

МК: О да, аз чувствам тази година, времето се ускорява като никога по-рано. Мисля, че мога да кажа, че дори ако при мен нещо, по някакъв начин, не се получава, аз се чувствам по-възвишен. Мисля, че това е състояние на битието и всеки човек може да почувства това вътре в себе си. Но аз го чувствам така, сякаш мога да плувам, не е важно къде, това няма значение, сякаш се намирам в мой свят, а наоколо е друг свят.

GD: Какво най-много ви привлича в измененията на Новата Земя? Какво ще ви донесе Възнесението? И какво знаете за вашата роля след възнесението?

МК: Нямам никаква представа. И въпреки че имам контакт със СаЛуСа и, вероятно, с други извънземни, никога не съм получавал озаряващи знания при среща с тях извън тялото, какво неизбежно би трябвало да направя.

GD: Има ли нещо особено, което ви е съзвучно, когато мислите за Възнесението и за новата Земя?

МК: Господи, толкова е увлекателно и мащабно да гледаш в бъдещето във връзка със сътресенията, които ще станат на Земята. Мисля, че да станеш едно от висшите същества, само по себе си е вече нещо, да не знаеш повече болести, печали, проблеми, каквито имат толкова много хора. Просто се надявам, че ще мога да достигна по-високо състояние на битието, нищо повече.

GD: Много е увлекателно да се говори за всичко това.

МК: Да, точно така.

GD: Сега, когато започнахте да говорите с групи хора, какво ви казват скептиците?

МК: Със скептиците е много трудно да се говори, защото те искат доказателства. И даже ако им ги представите, това не са доказателствата, които те искат. Тогава не знам. Казвам на хората, които не са съгласни с посланията на СаЛуСа, добре, аз уважавам вашето право да имате собствено мнение и да следвате собствената си истина.

И така постъпвам с когото и да било и с тези, които говорят какво ли не, защото, в края на краищата, ще остане една единствена истина. Значи, няма за какво да спорим. Ние само си говорим един на друг: ок, ти вървиш по своя път с твоята истина, а аз вървя с моята, и някога и двамата ще узнаем истината.

GD: Добре, това е интересно. Когато ще говорим за единното съзнание, като признаваме разнообразието и единството, ние ще видим различни позиции, които в края на краищата се събират.

МК: Съвършено вярно. Мисля, че те карат света да се върти, това е начин за изразяване. Би било скучно да се окажеш в идилична ситуация, където нищо не се случва.

GD: Да, да. Какъв съвет бихте могли да дадете на хората, които едва сега започват да се откриват, да задълбочават своята духовност и да мислят за това значимо време?

МК: Да, разбира се. Ако те започват да правят това, тяхната душа трябва да е открита, толкова много неща трябва да се случат, толкова информация, толкова открития, касаещи вашето минало. Вие действително трябва да имате открита душа и да не правите бързи изводи. И, разбира се, важно е да оставите вашата вяра настрани. Не й давайте да управлява вашия живот или да бъде основа, върху която се опирате и съдите всичко ново, защото това няма да работи. Вие трябва да имате открита душа и да бъдете готови да приемете съвършено нов живот с нови цели и т.н.

GD: Красиво казано. Бих искал да се върна към извънземните и да ви кажа, че съществата, които доброволно идват с любов, не винаги са били на Земята. Имаше същества от други планети, които искаха да завладеят ресурсите, да установят контрол заедно с техните земни съюзници, за да осъществят своите планове. И те не са били доброволци.

МК: Това е вярно. Ако погледнем Земята, когато тя още не е била заселена с човешки същества, такива като нас, други извънзмни са можели свободно да посещават Земята, да взимат ресурси, и даже известно време да взимат животи. Известно време ние сме се намирали в състояние на карантина и извънземните, които са се грижели за нас, са ни защитавали от неканени посетители.

Но говорейки това, трябва да помним, че има закон за привличането, който те трябва да изпълняват. Например, когато илюминатите са общували със Сивите, вместо да кажат: не, в никакъв случай, ние няма да ви оставим на земята в замяна на напреднали технологии, защото ние сме духовни същества. Искам да кажа, че те избрали противоположното решение, защото не можели да чакат появяването на нови технологии, за да се окажат в удобна позиция на контрол върху Земята и нейното население.

Да, имало е посетители, които не са отговаряли на нашите интереси. Но, за съжаление, макар че нито аз, нито вие сме ги канили, те са били поканени от други хора.

GD: А всичките тези същества, които още се намират на Земята, по време на Възнесението няма да могат да останат тук, защото нивото на вибрациите ще бъде такова, че те няма до могат да преживеят, нали?

МК: Да, така е. Мисля, че по време на Възнесението ще бъдат установени красота, справедливост и честност. Или вие ще имате високи вибрации, за да продължите Възнесението, или няма да ги имате. Тогава, вие сте прав, вие няма да можете да продължите. Това е голямо почистване и голямо сортиране на човешката раса.

 

Това не значи, че хората, които не са готови, са с нещо по-лоши. Всеки следва своя път в своя собствен ритъм. Те ще имат друг шанс, на друго място, за да продължат своята еволюция. И някога в бъдещето, те ще имат такъв шанс като този.

GD: Добре. Ние отворихме много теми и аз бих искал да имаме още много часове на разположение. За мен това беше много интересен разговор, мисля че и за слушателите също. Перефразирайки вашите думи, вие казахте, че ние се намираме в потока на хаос и изменения. Колкото певече се приближаваме към края на календарната година, толкова повече промени ще има. Бих искал да поговорим за нивото на вибрациите. Какви препоръки можете да дадете, за да поддържаме високо ниво на вибрациите, да остенем центрирани в света по време на всичките тези промени?

МК: Мисля, че най-важното е да не разрешавате да ви плашат, защото страхът и всичките отрицателни емоции понижават вашите вибрации. Освен това трябва да избягвате всякакви опити или събития, които биха могли да понижат вашите вибрации. Мисля, че най-добрият начин е фокусирането върху Възнесението. Пробвайте да живеете така, както мислите че ще живеете след Възнесението.

 

GD: Това много ми харесва. Добре, Майк Куинси, това е голяма радост, че участвахте в нашето предаване. Благодаря ви за времето, което ни посветихте. Надявам се, че ще имаме възможност да продължим разговора.

МК: Кой знае? Бихме могли след няколко месеца. За щастие, ще имаме какво да обсъдим.

GD: Уверен съм, че ще го направим. Още веднъж ви благодаря.

Превод от руски език: Лусесита

http://www.galacticchannelings.com/ruski/interviewmikequinsey.html

 

 

 
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2140132
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол