Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2012 01:51 - Възнесение на Планетата Земя
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1179 Коментари: 0 Гласове:
0Възнесение на Планетата Земя

16.11.2012, от Владимир Тертерин

 

Вече съм писал и говорил за Възнесението на хората, а сега дойде ред да поговорим за нашата Планета, която също се готви и стреми към Възнесение. Преди всичко, трябва да си представяме нашата планета, както и всички останали Духовни Същности, като колективна Същност. Кой се явява този колектив, който съставлява енергията на планетата? Уви, няма да добавя нищо ново. Това сме отново ние с вас. Ние толкова обичаме нашата Планета, че понякога се вселяваме не само в хората, които я населяват, но и в реки, планини, гори, поля, и, в края на краищата, в стихии. Ето защо говорим, че всичко наоколо има свой разум и всичко е разумно, защото това сме ние. че понякога се вселяваме втанали Духовни същромяна, които не са били очевидни досега.

Вие ще кажете, а какво става с Акашовите хроники, които фиксират всичките ни въплъщения на тази планета, защо те нищо не ни казват за нашите вселявания в колективната енергия на Гайа. Но тъкмо там е работата, че Акашовите хроники не фиксират подобни вселения. Така че, ако вие изведнъж имате почивка, например за сто или двеста години между въплъщенията, то не мислете, че през това време сте почивали заслужено някъде. Напълно е възможно през това време да сте били прекрасна планина или гъста гора, т.е. представлявали сте нейната Духовна Същност.

Получава се нещо интересно. Ние винаги сме смятали, че сме усъвършенствали нашите Души по пътя на еволюцията, преминавайки през въплъщения в камъни, растения, животни, а се оказва, че това не е съвсем така. Тук трябва да отбележим, че ние не се вселяваме в животни.

Вече от доста време е известно, че скоро Душата на Гайа ще напусне Планетата. Наистина, това скоро не означава година или две. Това може да отнеме не едно столетие. Освен това енергията на планетата много дълго време се удържаше с помощта на такива същности, като Духовете на природата, които наричаме феи, гноми и други подобни, а също така едри животни, като слонове, китове, делфини.

Тези същности също постепенно си отиват от планетата. Но кой все пак ще замени това и Гайа в това число? Ами ние с вас ще ги заменим, т.е. част от нас, на които е необходим такъв опит. Това не значи, че ние с цялата си Духовна Същност ще се вселим в някаква част на природата, това ще става така, както и при вселяването в човек, т.е. само с част от нашата обща Колективна Същност.

Но да се върнем към Възнесението на планетата. За да се възнесе планетата, т.е. да промени вибрационното си ниво и да се премести в Пето измерение, а по-точно да се прояви в пето измерение, за това е необходимо съответно ниво на вибрациите. Хората, и по-точно тяхната най-напреднала част, ще започнат процеса на Възнесението малко по-рано. Всъщност, този процес вече е започнал.

Постепенно броят на такива Възнесени Същности ще се увеличава. Със своите вибрации те също ще поддържат планетата и ще повишават нейното ниво и по този начин хората, възнасяйки се, ще теглят след себе си Планетата и когато това количество достигне критична маса, Планетата също ще стане Възнесена, т.е. напълно ще се прояви в Пето измерение.

Отново всичко ще става леко и плавно, без катаклизми. Планетата, на свой ред повишавайки вибрациите си, ще тегли след себе си останалата част от човечеството. Възнесеният Майстор – така наричаме човек, извършил Възнесението - има огромна енергия и сила. Тези Майстори ще остават на Земята в човешко тяло и със своя пример и своята енергия ще помагат на останалата част на човечеството да се придвижва към целта си.

Останалата част от човечеството ще живее триизмерен живот в градовете и в населените места, както и в наше време. Техните общества ще напомнят нашите днешни, но ще са по-демократични и промишлено по-развити. Все по-голямо внимание ще се отделя на екологията и на изчистването на Планетата.

Човешкото общество ще стане по-духовно и за известен преходен период ще остане на планетата. Много важен аспект се състои в това, че за Възнесението е необходима не само духовност, но и физическа готовност, т.е. здраво младо тяло, което ще даде предпоставки за култура на подмладяване и оздравяване на Планетата. Подмладяване чрез развитие на духовността и разширяване на съзнанието.

По-голямата част от нашето общество ще извършат прехода, а най-упоритите, които не желаят да напуснат любимата си триизмерност, очевидно ще бъдат преселени на друга планета, подобна на днешната Земя, и ще прекарат на нея още няколко хиляди години. Всичко това съгласно добрата воля и желанието на всеки.

Ето така аз виждам възнесението на нашата ждам възнесението на  нашя и желание шат прехода, а най-упоритите, които не желаят да напуснат любимата си триизмерност, Планета Земя.

 Превод: Лусесита

 http://www.blisshome.ru/Voznesenieplanety/

 
Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2115378
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол