Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2013 14:30 - Житен кръг от 15 юли 2013 - Енергиите на годината по календара на маите - Част 2
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1706 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Житен кръг от 15 юли 2013 - Енергиите на годината по календара на маите - Част 2
 
Следват кратки описания на енергиите, изобразени символично на житния кръг. Ние получаваме толкова много енергии от Източника! Всички те могат да ни бъдат много полезни, ако се отворим за тях и ги приемаме съзнателно и с благодарност!

ЧЕРВЕНА ЗМИЯ - Жизнена сила, Жизнена устойчивост, Инстинкт и Сексуалност

 Змията символизира жизнената енергия Кундалини, първичната енергия на Източника. Змията означава, че се осъществява непосредствена връзка с Източника чрез енергията кундалини. Тази Божествена първична енергия на Източника присъства във всеки един от нас. Във всеки човек Творецът изразява себе си на Земята. Всеки човек носи Неговата Божествена енергия в своята душа, странствайки и обучавайки се на Земята.
Енергията на Живота с всичките й чудеса ти предлага помощ за разкриване на твоите потенциали и за твоя разцвет.

Змията ни помага да обединим нашите инстинкти и импулси с нашия Божествен Висш Аз.
Всички области на душата, формиращи човешкото същество, с помощта на Енергията на Живота, получават енергия и развитие.

Енергията на Живота създава Поле на Живота, планетарна Мрежа на Живота, която можем да видим изобразена на този житен кръг.


ЖЪЛТО СЕМЕ – Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж

Семето е Идеята - изразът на творческата енергия на ниво “мисъл”. То изразява най-чистата форма на проявление на мисълта, то се ражда от Любов.

Семето винаги се проявява със стремеж към растеж и процъфтяване.
Знай, че всичкият потенциал е затворен вътре в теб и само твоето решение може да го отключи.

Ние, хората, сме Божествено Семе на Вселената. Изчиствайки Земята от болката, мъката и насилието, ние строим живот на Земята в любов, щастие и хармония!

Величието и богатството на индивидуалната душа се проявяват в пространството и времето, за да стигнат до разцвет.
Живей и твори Сега! Твоите способности и таланти са безгранични!

Смело и с любов посаждай в благодатна почва семената на твоите потенциали и те ще разцъфнат с ярки цветове. Използвай мощната енергия на Семето!


ЖЪЛТА ЗВЕЗДА –  Творчество, Изисканост, Изкуство

Звездата носи стремеж към красота и съвършенство, създавайки хармония в живота. Хармонията със себе си и с обкръжаващия свят играе голяма роля в живота на всеки човек.

На теб са ти предоставени безчислени възможности за получаване на опитности, за да проявиш твоята красота тук и сега. Дай път на радостта си и танцувай в хармония с космоса, правейки това, което действително ти доставя радост и удовлетворение. Звездата на твоята душа – това са твоите Звездни Врати в Изкуството на Творението.


СИН ОРЕЛ – Творчество, Виждане, Разум

С енергията на визуализацията ти ставаш творец на твоите светове.
Ти разширяваш съзнанието си.

Разпъни крилата си и почувствай колко са силни! Само такъв свободен, силен, независим и вдъхновен, ти си способен да осъществиш всяка своя мечта!
Учи се да управляваш своя свят. Приеми силата на твоите мисли като творчески инструмент с пълната отговорност за това.

Орелът помага за пробуждане на глобалното съзнание на планетата.

Енергията на Орела ти помага да дадеш своя принос в повдигането на колективния дух. Променяйки себе си, ти променяш и Цялото.

На пиктограмата четирите семена са свързани в общ кръг, а освен това са свързани и със Земята. Орелът, който е Поддържаща енергия на Семето, помага на хората да се обединят в общо Планетарно Съзнание. Така ще разгърнем пълния си потенциал на Творци на нашата реалност.


БЯЛ ВЪЛШЕБНИК – Извънвремие, Възприемчивост, Очарование

Светът около нас е пълен с вълшебни енергии. Те могат да украсят живота на всеки човек, ако той поиска това, и те могат да станат мощен инструмент за успех.

Магическите енергии идват само от сърдечните полета на любовта. С магическите енергии на Безусловната Любов ти си способен да твориш чудеса.
Безусловната Любов е Ключ към Енергията на Творението във висшите измерения.

Твоите сърдечни енергии имат необикновена мощ. Твоята душа е твоят висш творчески потенциал! Енергиите на душата директно са свързани с висшата енергия на Източника.

Ние твърде дълго се доверявахме на инструментите на третото измерение, а сега получаваме енергии с огромни възможности! Когато ти разкриеш твоята висока духовност, ти преминаваш в магически измерения, в които по най-вълшебен начин невъзможното става възможно.

Белият Вълшебник е пазител на Вечността. Той повече не е ограничен от пространството и времето. Този тайнствен Вълшебник си Ти!

 
ЧЕРВЕНА ЗЕМЯ – Еволюция, Навигация, Синхронност

Червената Земя притежава Ключа и ръководи еволюционната програма на планетата. Земята е нашият Дом. Тя е комплексно планетарно поле от енергии, нашата работна платформа.

Човекът и Земята са единни. Този принцип се отнася не само за човека, но и обединява всичко на Земята - минерали, животни и растения. Земята щедро дарява енергия на всички. Тя е комплексно, великолепно живо същество.

Почувствай твоята връзка с Майката Земя, почувствай нейната топлина и любов, напълни очите си с красотата на обкръжаващия те свят и благодари за всичко, което имаш. Земята не само грижливо те носи, но и ти дава всичко, което ти е нужно! Земята ти дава пространство за твоя ръст и разцвет.

Почувствай, че ти си част от голямото Цяло! Земята се е предоставила като платформа за осъществяване на високата цел на Творението – раждането на индивидуални, независими Съ-Творци.

На Земята се модулират енергиите на пространството и времето.

Това означава, че всички същества, свързани със Земята, участват в този процес. Земята е платформа за независимо поле на регулация на енергията на пространството и времето.

Почувствай единството на твоето тяло и Земята. И тогава Земята уверено ще те поведе по твоя път за свободно използване на творящата енергия.

Поседи, свържи се с енергиите на Земята. Отдели време, за да доловиш посланията, които се вливат през стъпалата ти.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581335
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол