Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2013 17:47 - Житен кръг от 12.08.2013 - Кристалният Тон на Сътрудничеството
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1952 Коментари: 0 Гласове:
0



Житен кръг от 12.08.2013 - Кристалният Тон на Сътрудничеството

Тълкувание на този житен кръг по календара на маите Цолкин

Този житен кръг се появи в Англия на 12 август 2013 г. Още снимки на житния кръг могат да се видят тук: 

http://www.cropcircleconnector.com/2013/harewell/harewell2013a.html


По календара на маите Цолкин 12 август 2013 г. беше ден със Слънчев печат Дракон и с Тон 12 – Кристалният Тон на Сътрудничеството.

 На пиктограмата 12-тият Тон, Кристалният Тон на Сътрудничеството, е изобразен символично чрез 12 триъгълника, образуващи две “кристални” структури.

Слънчевият печат ДРАКОН означава РАЖДАНЕ, Хранене, Битие, Памет.

Предполагам, че най-вътрешният кръг символизира Земята, а най-външният кръг – Новата Земя. Тон 12 ни помага да разширим нашето съзнание, с което допринасяме за РАЖДАНЕТО на Новата Земя.

За тези, които не са запознати с календара Цолкин, ето кратко описание на 13-те Тона на Творението:   Магнитен Тон (1): Тон на Целта и на Привличането (започва вълна от 13 дена, или месеца, или години и пр.)
Лунен Тон (2): Тон на Предизвикателството и Поляризацията
Електрически Тон (3): Тон на Служенето
Самосъществуващ Тон (4): Тон на Формата и Мярката
Обертонов Тон (5): Тон на Сиянието
Ритмичен Тон (6): Тон на Равенството и Баланса
Резонансен Тон (7): Тон на Сънастройката
Галактически Тон (8): Тон на Интегритета и Хармонизацията
Слънчев Тон (9): Тон на Намерението
Планетарен Тон (10): Тон на Проявлението и Усъвършенстването
Спектрален Тон (11): Тон на Освобождението
Кристален Тон (12): Тон на Сътрудничеството
Космически Тон (13): Тон на Присъствието (завършва вълната)

 

Ето и по-подробно описание на Тон 12. Следващите обяснения са взети от различни сайтове за календара на маите Цолкин.

 ТОН 12: КРИСТАЛНИЯТ ТОН на СЪТРУДНИЧЕСТВОТО

Освобождаването, постигнато с Тон 11, открива път към взаимодействие.
Посветете се на Духа на Единството и го проявете в съвместен труд за общото благо - за това трябва пълна преданост и искрено самоотдаване.

Сътрудничеството се появява, когато има разширяване на възприятието и отваряне на сърцето.

Каквито и да са изживяванията ви, в цялостната картина съществува комплексна стабилност, която ви позволява да се почувствате устойчиви, докато се разгръщате и развивате.

Живеенето в свят на полярности със знанието, че всички отделни части са обединени в едно, създава основата за съзидателна свързаност.

12 представлява максимума еволюция на формата - достигането на пълна комплексност. Тук осъзнаваме свързаността на цялото като композиция от взаимосвързани части.

Тон 12 потвърждава, че самите ние представляваме най-високите качества на вътрешна и социална архитектура. Като кристал с неговите уникални фасети, хората създават силата на здраво, взаимосвързано общество.

Тон 12 предлага признанието, че в здрава цялостна система нуждите на индивида се покриват от колектива, и обратно, индивидът захранва желанията на колектива. Нека да се стремим да си сътрудничим един с друг, да си споделяме нашите дарове и да подкрепяме взаимно нашите усилия.

Веднъж на 13 дена, по света, групи от привърженици на естественото време се срещат редовно в Кристалните дни (в дните с Тон 12) за да споделят техните резултати от завършени инициативи и да определят нови инициативи, които да предприемат. Тези срещи се провеждат специално в Кристални дни, защото Тон 12 вдъхновява сътрудничеството. В тези групи участниците носят равно право и отговорност, организирани около централен, обединяващ фокус. Всички са добре дошли да допринесат тяхната лична енергия и да я посветят за конструктивното функциониране на Цялото.

Кристалите ни учат: Всяко същество има място във формацията. Нашите индивидуални усилия за стабилност, устойчивост и преданост са безценни. Когато работим съгласувано един с друг, се появява мощна синергия – кристална конфигурация, която е по-голяма от сумата на нейните части! Нека всички да се почувстваме като интегрални компоненти от мрежа на божествено творение!


Ето и едно кратко описание на Слънчевия печат ЧЕРВЕН ДРАКОН:

Червеният Дракон представлява корена, храненето и подкрепата на първичното съществуване и в него се намират първичните води на единството. Там твоите най-дълбоки корени получават истинска храна.

Червеният Дракон е енергията на формата, съдържаща се в безформието на първичното море.

Вселената е неделимо цяло. Червеният Дракон представлява линиите на енергийната матрица, която изглежда като паяжина във вселената, през която всички точки са свързани във времето и пространството. Тази енергийна мрежа на комуникация е известна като “кристална решетка”. Това е потенциално поле, в което всички неща не само са възможни, но постоянно се създават.

В тази решетка линейната каузалност на времето и пространството е освободена в отворена система, в която цялото време и цялото пространство съществуват и си взаимодействат едновременно. Тази решетка свързва по-големите холограми на реалността с нашата собствена. Нейните енергийни линии свързват всички места, времена и събития – дори тези, които изглеждат несвързани. Всички феномени и всички действия са част от това по-голямо цяло; то е основата за телепатия и синхроничност.

Червеният Дракон олицетворява единство, в което всички неща са едно с Източника.

Още тълкувания на житни кръгове по календара на маите Цолкин можете да видите тук:

http://www.pan-bg.com/articles.php?cat=71





















Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2584519
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол