Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2012 14:50 - В продължение на повече от век Китай е финансирал САЩ с по 2000 тона злато на месец
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 5619 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 09.03.2012 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Дейвид Уилкок:
Съдебният процес по делото за трилион долара, който би могъл да приключи с финансовата тирания

Част 2: Урокът на историята

18 декември 2011

 
http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article85.htm

Това е грандиозна история за… два милиона тона злато, тайно конфискувани от ФРС (Федералната Резервна Система) за създаването на “кухи пари”, и за съдебен процес, който би могъл да доведе до краха на цялата глобална секретност... 

... Векове наред европейците са си доставяли от Азия едни от най-луксозните неща - коприна, китайски порцелан, подправки, памук, по-късно опиум и други наркотици. За всичко това те са плащали на азиатците само със злато. Именно по тази причина най-голямата част от златото на Римската Империя, а по-късно и на Испания (което конквистадорите са откраднали от инките и ацтеките) се оказало в Азия. Предполага се, че в Азия е събрано около 85% от световното злато...

В статията Дейвид Уилкок разкрива сведения, получени от източници от американския военно-промишлен комплекс, според които Китай “седи” върху колосални златни залежи. Тайните златни жили преминават през Камбоджа, Лаос и други страни на Югоизточна Азия, азиатите буквално седят и ходят по злато. То е навсякъде.

 

Тайните златни залежи се контролират от загадъчна група, известна под името Dragon Family. Всъщност, те се наричат Старейшините. Тази група е отговорна за строителството на повече от сто пирамиди в провинция Сиан.

Старейшините живеят в Забранената Зона на Китай. Това е държава в държавата и се охранява много строго. Малко хора имат достъп до тази зона, тя е разположена в трудно достъпна гориста  местност. Никой не смее да застрашава Старейшините, защото те имат разклонена мрежа от контакти и разполагат с военната сила на днешното китайско правителство.

Предполага се, че Старейшините владеят тайните на изцеляващата способност на златото, за която повечето  хора изобщо не подозират. Това отчасти може да обясни, защо някои от тях живеят триста години...

Има сведения, че в миналото Земята са колонизирали пет разни групи извънземни. Старейшините вероятно са живите потомци на една от тези групи.

Предполага се, че по-големите китайски пирамиди са били построени като площадки за кацане на космически кораби. Смята се, че под земята има мрежа от кристални тръбопроводи, които съединяват площадките.

Китайските легенди разказват, че пирамидите са били построени от “Древните”, които се спуснали на земята на летящи метални дракони.

Старейшините са миролюбиви и високо развити хора. Предполага се, че техните извънземни предшественици са дали на хората някои  технологии, включително технологии за изработване на коприната и порцелана. Възможно е копринените буби да не са естествени обитатели на нашата планета, а да са резултат от генно инженерство.

В една от предишните си статии - "Китайският Октомврийски Сюрприз” – Уилкок разказа, че ФР (Федералният Резерв) излъгал Китай, като му върнал фалшиво злато. На последващите преговори на американците било казано: ако те не се разплатят, извънземните съюзници на Китай ще започнат системно да им пречат да завладеят планетата. И последвали редица невероятни откази в работата на военното оборудване, включително прекъсване на захранването на 50 ракети, при което над тях висяло НЛО във формата на пура. Очевидно извънземните работят с Китай и с други народи за да се гарантира, че страните на “Илюминатите” няма да могат да реализират плановете си за глобално доминиране и геноцид.

През септември 2010 г. Старейшините съдили ФРС на базата на контракти за злато, които са отпреди векове. Делото се гледа в таен съд в Банкат за Международни Разплащания (БМР). През декември Старейшините спечелили процеса.... Искът бил за 286 трилиона долара! Но ФР отлага изплащането и до днес. Водели се ежедневни интензивни преговори и сега почти всички детайли били отработени...

Старейшините имат ключово стратегическо предимство, притежавайки почти безгранични запаси от злато. Възможно е също така те да са донесли със себе си технология за синтез на злато и да я използват и до ден днешен...

Най-голямата тайна на Съединените Щати е в това, че те са построени с азиатски пари, получени непосредствено от Старейшините. Америка е била въстанието срещу колониалното, имперско управление в Европа, и азиатците я разглеждали като необходимо вложение на капитал в собствената си безопасност...

Основателите на САЩ подписвали отделни тайни контракти за всяка получена доставка от злато. Кораби, натоварени със злато, средно по 2000 тона на кораб, рутинно се изпращали в Съединените щати. Това злато тайно се използвало от Хазната на САЩ като обезпечение за печатане на валута и за финансиране на безпрецедентния промишлен ръст.

САЩ нямали намерение да върнат златото. Те тайно го превозвали в Мексико и на други подходящи места за съхраненние. Тези секретни мероприятия достигнали своя пик през 19 век, когато САЩ получавали по 2000 тона злато на месец. За всяка доставка се подписвал отделен контракт и се издавала разписка.

Без колосалните доставки на злато Америка никога не би преживяла такъв възхитителен икономически бум. Има огромно количество контракти за строителството на железопътната система. И всички те трябва да бъдат платени.

 

Точно това е същността на иска за 286 трилиона долара, предявен срещу Федералния резерв през декември 2010 г.

Към 1911 г. китайците осъзнали, че са ги “преметнали”. Тогава доставките на злато били спрени...

 

Дейвид Уилкок твърди, че е в пряк контакт с ръководството на алиянса от 122 страни, които през лятото на 2011 г. се събрали в Монако, за да обсъдят създаването на нова световна финансова система, която да замени долара.

 

 

Последните 4 статии на Дейвид Уилкок за световната финансова система, в превод от английски на руски език можете да намерите на долните линкове:

Дэвид Уилкок - Судебный процесс по делу о триллионе долларов, который мог бы покончить с финансовой тиранией.

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article84.htm

 

Дэвид Уилкок - ПОДТВЕРЖДЕНО: Судебный процесс по делу о триллионе долларов, который мог бы покончить с финансовой тиранией (част 1). 12.12.2012.

 


http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article85.htm

 

Судебный процесс по делу о триллионе долларов, который мог бы покончить с финансовой тиранией. Часть 2: Урок истории. 18.12.2012.

 

 

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article86.htm

 

Дэвид Уилкок - Финансовая тирания: Провал величайшего сокрытия всех времен (Часть 3, раздел 1) – 13.01.2012

 

 

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article87.htm

 

(Часть 3, раздел 2) – 13.01.2012

 

 

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article88.htm

 

(Часть 3, раздел 3) – 13.01.2012

 

 

 

 
Гласувай:
3
01. samorasla - Препъни камък
22.02.2012 17:38
"Дейвид Уилкок твърди, че е в пряк контакт с ръководството на алиянса от 122 страни, които през лятото на 2011 г. се събрали в Монако, за да обсъдят създаването на нова световна финансова система, която да замени долара."
Явно най-големия препъни камък за Алианса, работещ за Прехода, е новата финансова система. Пари за Прехода към нова световна социална структура има - но как да се използват, за да се избегнат грешките от близкото минало и най-вече - от настоящето...

цитирай
2. анонимен - Цялото злато на Сащ е на стойност от ...
30.03.2012 00:50
Цялото злато на Сащ е на стойност от 500 миларда долара. Тоест хиляда пъти по-малко от сумата на иска който посочвате. Знаете ли защо злато е толкова цено, защото може да служи като валутен борд, златен стандарт. Но за САЩ е крайно недостатъчно дори цялото злато на планета умножено по пет. Ако има златен стандарт в САЩ, но хората загубят доверие в долара и решат да обменят доларите си за злато, тогава от сегашното злато ще се падне само злато за 1500 долара на всеки американец. Което е една паричка. Което значи че със цената на сегашното злато и неговото количество няма да стане златен стандарт. И за да се увеличи количеството злато, се правят войни, преврати, Либия, източна европа и СССР, КИТАЙ и Никсън са се договорили за доставки на злато за САЩ. Това е най-големият проблем на САЩ. Голямата депресия е станала заради недосиг на злато, хората са си изтеглили злато срещу банкнотите си долари или са си поискали депозита да бъде изплатен в злато, когато са се изплашили да не фалират и банките след борсите, но освен че злато бързо се изчерпало и недосигало, така намалели и парите в брой - а това довело до дефлация, и банките също увеличили лихвите - за да накарат хората да не теглят парите си и като поискат злато - но така още е намалял броят на парите в обръщение, което освен че води до малко потребление, води и до дефлация - а тя увеличава стойноста на дългът не номинално а стоково, но и номинално - чрез увеличената лихва. И стагфлацията е заради златото, увеличаващата се стойност на златото е спад за стойноста на парите. Това води до увеличаване цената на черното злато.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2115539
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол