Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2012 22:13 - Бенджамин Фулфорд за актуалната ситуация - 5 март 2012
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3164 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Бенджамин Фулфорд дава обзор на актуалната политическа ситуация в света – 5 март 2012 г.

 

Бенджамин Фулфорд, бивш главен редактор на азиатското списание “Форбс” и говорител на обществото “Бял Дракон” (White Dragon Society), което се е посветило на свободата, суверенитета, благосъстоянието на гражданите и на опазването на околната среда, дава в своя блог кратък обзор на актуалните събития в света, които протичат зад завесата на новините, съобщавани по световните медии.

Ето актуалното съобщение от блога от 5 март 2012 г.:

 

Ловът е открит, арестите се ускоряват...

Текущата финансова война се ускорява и виждаме арести и убийства от двете страни. Източници от Пентагона казват, че последната седмица Джордж Буш младши и Бил Гейтс са арестувани заради саботаж на новата финансова система, след като Тимоти Гайтнер свидетелства срещу тях.

От своя страна Криминалният синдикат “Борд на Федералния резерв” уби на 29 февруари лорд Джеймс Блекхит [току-що публикуваният „Weekly Geopolitical News“ съобщава, че лорд Джеймс Блекхит е бил убит от Кабала. Източникът на тази информация е член на семейството Ротшилд. Записът за лорд Блекхит в Уикипедия също съобщава, че той е починал на 29 февруари. Но говорител на Горната камара на Великобритания казал, че “доколкото знаем, той е жив и е добре”], след като той разкри в Горната камара кражбата на 15 милиарда долара.

Междувременно обществото “Бял Дракон” подаде иск за залавяне на бившия шеф на полицията на Хонконг Peter Stevens, който веднага трябва да бъде арестуван и разпитан. Той се обвинява, че е внесъл контрабандно в Япония ядреното оръжие, което беше използвано за ядреното нападение срещу Япония с последващото цунами на 11.3.2011 г. Понастоящем Стивънс се намира в яхтклуба Пуерто Галера на Филипините.

Гностичното семейство Илюминати и хакерската група “Анонимните” обединяват силите си с обществото “Бял дракон” и стартират програма за атаки срещу Монсанто и други крепости на Кабала. Групировките Рокфелер, Крюгер, Опенхаймер, Мелон, Варбург, Ротшилд, Буш, Морган и други фамилии на Кабала се преследват систематично и ще бъдат унищожени, ако не капитулират през март.

Междувременно Кралското общество на Dragon Family (китайското императорско семейство) предостави на автора (Фулфорд) повече информация за текущата финансова война. Dragon Family представи копие на документа (той ще бъде публикуван през седмицата на безплатния уебсайт на Фулфорд), който е бил предаден преди една година на централните банки по света. Съгласно този документ всичките 69 дъжрави от първия и втория свят заедно с 255 други суверенни групи са подписали за новата финансова система. Източник от Dragon Family твърди, че сред главните поддръжници на тази система са руските, китайските и американските военни.

Старите кралски семейства на света са се договорили да финансират новата финансова система първоначално с 15 милиарда долара, които са обезпечени със злато, скъпоценности и ценни книжа на семействата. Касае се за същите семейства, които финансираха първоначалната система Бретън Уудс, която след това през годините след войната беше узурпирана от семействата-притежатели на Федералния резерв. Новата система ще елиминира частната собственост върху централните банки.

Освен това Dragon Family иска да помогне на нациите да погасят дълговете си и да се ангажират в нови инфраструктурни и други проекти, които служат на “хармоничното развитие”. “Парите за това се проверяват от представителите на 10 големи световни региона, които се намират в Рим. Това може да се верифицира чрез >D.T.C. Euro Clear banks или Federal Reserve Board blue, grey or black screens< , сочи документът на Dragon Family.

Противниците на системата са банкерските семейства на Федералния резерв и техните помощници от групата Билдерберг, от Тристранната комисия и от Council on Foreign Relations. Те все още издават долари, които се приемат в САЩ, Германия, Великобритания, Италия, Франция и Швейцария. Останалата част от света (и голяма част от швейцарските банки) отказват да приемат тези долари поради продължаващите опити на Кабала за пране на пари.

Има и голям списък от политици и други задкулисни играчи, които дърпат конците, които Кабалът е подкупвал и изнудвал. Кабалът прави опити също така да убива поддръжници на новата система или да замразява техните авоари. Въпреки това все по-голям брой банки обръща гръб на заговорниците и подкрепя новата система. Трябва само да попитате някоя банка дали работи в съответствие с "Basel III”, за да разберете на коя страна е.

... Кралското общество на Dragon Family заяви, че поддържа плана на фондацията “Бял дракон" за създаване на меритократична организция за икономическо планиране, която работи в съответствие с нейните планове.

Гностичната група, настроена срещу кръвните линии, настоява за създаването на такава организация. Това е предпоставка за отмяната на масовите демонстрации и безредици, които започват през април тази година в САЩ и Европа.

Хакерската група “Анонимните” обеща да напада систематично всички концерни, медии, инвидиви и властови центрове, които работят с Кабала. При това натискът и интензивността ще се увеличават систематично.

И в Япония почти завършва подготовката за извършване на преврат в политиката, банковото дело и медиите, срещу лакеите на банките. Засегнатите вече знаят, че техните дни във властта са преброени.

Тази седмица китайска делегация пристигна в Япония, за да дискутира прехода към нова система за управление в Япония и Корея. Ще се говори също така за нов старт на международните институции като ООН, Световната банка и Международния валутен фонд.

Актуално интервю: Бенджамин Фулфорд по WorkersRadioSydney 2-29-12, видео линкове:


1.
http://youtu.be/EbLBGXJd7Yw
2.
http://youtu.be/eE4FygY8lTw
3.
http://youtu.be/MyuxTL0kZNE

Източник: http://benjaminfulford.net/
Превод от politata.org

http://erst-kontakt.jimdo.com/home/nesara/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581983
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол