Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2012 21:59 - Сценарият за глобалните катаклизми през 2012 г.
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 6933 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.04.2012 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://www.ourtransition.info/index.php?option=com_content&view=article&id=165&catid=2&Itemid=2&lang=ru

 

Какво чакаме? Ядрения удар на началото на глобалните катаклизми? Времето на Прехода вече тече!

Виктория Попова, Лидия Андрианова


За авторките на тази статия в превод на български можете да прочетете тук:
http://lucecita.blog.bg/drugi/2012/04/29/.947339

Илюстрациите към тази статия можете да видите на следния линк:
http://www.ourtransition.info/index.php?option=com_content&view=article&id=165&catid=2&Itemid=2&lang=ru

Извънземните цивилизации дадоха на човечеството възможност да не загине в глобални катаклизми, а да извърши Преход в новия цикъл на живота.

В съответствие със сценария за началото на глобалните катаклизми първият пре-катаклизъм премина на 20 марта 2012 г., а вторият пре-катаклизъм ще премине на 22 септември 2012 года.
В периода от 21 март 2012 г. до 21 септември 2012 г., т.е. за 6 месеца, човечеството трябва да извърши Прехода с помощта на обединение на съзнанието под ръководството и с активното участие на Правителствата на света.

Предотвратявайки последствията от ядрена катастрофа, на 20 март 2012 г. извънземните цивилизации задържаха невероятната сила на удара на първия пре-катаклизъм.

Максимално ослабеният удар се прояви само във вид на мощно земетресение в Мексико с магнитуд 7,4 практически без последствия, и най-важното – без човешки жертви, макар че при този удар се предполагаше, че за няколко минути ще загинат 300 милиона души.

На 22 септември 2012 г. трябва да се извърши много по-силен удар и извънземните цивилизации вече няма да могат да го удържат така, както на 20 март.

 Силата на удара можем да разберем от следното сравнение – по данни на извънземните цивилизации в резултат на пълноценния втори удар за няколко минути трябва да загинат 2 милиарда души. До каква степен те могат да отслабят този удар?

След втория пре-катаклизъм на 22 септември и до началото на глобалните катаклизми на 21 декември 2012 г. практически няма да е възможно да се извърши Преходът. Върху този много кратък период от време – 3 месеца – ще се отразят последствията от втория пре-катаклизъм

Възможно е да се разрушат много атомни централи и да възникне силно радиоактивно заразяване на средата. Траурът и шокът поради огромните за всеки от нас загуби на близки хора ще парализира съзнанието. Ще се нарушат системите за комуникация.

 Извънземните цивилизации няма да допуснат смяна на полюсите, защото в противен случай човечеството ще бъде унищожено.

Само сега – от 21 март 2012 г. до 21 септември 2012 г. – цивилизацията може да извърши Прехода без усложнения. Времето за Прехода вече тече, а ние не действаме. Бездействието на човечеството в тези условия е престъпно!

Какво чакаме? Ядрения удар на началото на глобалните катаклизми?

Престъпната безотговорност
на човечеството


Сценарият за началото на глобалните катаклизми е бил съставен от извънземните цивилизации още в зората на развитието на човешкото съзнание. Извънземните цивилизации искат цивилизацията, която живее на Земята и не подозира за началото на глобалните катаклизми, да не загине, а да продължи живота на друго ниво на материалния свят, където няма катаклизми.

За да се предотврати хаосът от неочаквания свръхсилен удар на стихията извънземните цивилизации решиха в качеството на предупреждение малко по-рано да се извършат предварителни катаклизми по предварително посочена на човечеството траектория, съответстваща на най-слабото магнитно поле на планетата.

Извънземните цивилизации считаха, че човечеството, достигнало най-високото ниво на съзнание за планетата Земя, като изпита веднъж невероятната сила на природната стихия, ще осъзнае смъртната опасност и, като обедини съзнанието си, ще извърши Преход в следващия цикъл на живота. Следователно, като изпита удара с невероятна сила на първия пре-катаклизъм, цивилизацията на Земята ще извърши Прехода преди началото на втория пре-катаклизъм, т.е. в периода между първия и втория. Така изглежда сценарият за «началото на глобалните катаклизми», разработен от извънземните цивилизации още в зората на развитието на човешкото съзнание на Земята.

На нас, цивилизацията на Земята, ни съобщаваха за разработения сценарий комплексите-пиктограми, построени по целия свят и образуващи Система за предаване на информация. Ключът за четене на символиката на съзнанието, с помощта на която информацията предават всички комплекси-пиктограми, извънземните цивилизации предадоха на човечеството непосредствено преди началото на събитията. Комплексите бяха построени дълго преди началото на коренните изменения на планетата и подробно разказват за последователността на сценария на извънземните цивилизации и необходимите действия на цивилизацията на Земята.

Главното предупреждение предават: световно известният ефект на сянката на спускащата се змия на пирамидата Кукулкан в Мексико, а също комплексите с ефекта на слънчевия лъч в Шотландия.

В тези комплекси е създаден ефектът на реалността на събитието, което се случва направо сега.

При това ефектът от пирамидата на Кукулкан посочва датите на първия и втория катаклизъм, като отправни точки за Прехода на човечеството.

Ефектът на слънчевия лъч в комплекса Мес-Хю в Шотландия в деня на зимното слънцестоене на 21 декември означава датата на гибелта на цивилизацията на Земята с началото на глобалните катаклизми. Гибелта на цивилизацията, която не е поискала да извърши Прехода в посочения период до началото на втория предварителен катаклизъм.

Многочислените високи самотни камъни, обкръжаващи комплексите и осветени от последните лъчи на залязващото слънце, изобразяват трагедията на хората на Земята с дълбоко индивидуално съзнание в преддверието на глобалните катаклизми, които така и не са обединили съзнанието си за Прехода.

Съгласно сценария, който е разчетен за една година, двата първи пре-катаклизма трябва да се извършат в дните на пролетното и есенното равноденствие.
Първият
пре-катаклизъм трябваше да се състои на 20 март 2012 г., а вторият пре-катаклизъм трябва да се извърши на 22 септември 2012 г. – посочва пирамидата на Кукулкан.
Цивилизацията на Земята трябва да извърши Прехода, т.е. да напусне нивото на глобалните катаклизми преди втория пре-катаклизъм, т.е. в периода от 21 март до 21 септември 2012 г.

На 20 март 2012 г., в съответствие със сценария, първият пре-катаклизъм беше извършен! Но мнозина на Земята дори и не узнаха за него. А къде е неговата невероятна сила? Погледнете схемата на първия удар – на неговия път са разположени многочислени атомни централи …

Първият пре-катаклизъм се състоя, но извънземните цивилизации отслабиха невероятната сила на неговия удар, предотвратявайки последствията от ядрена катастрофа.

В съответствие със сценария, във вторник, 20 март 2012 г. в 12:02:48 през деня по пътя на първия пре-катаклизъм на крайбрежието на Тихия океан в Мексико недалече от Акапулко стана мощно земетресение с магнитуд 7,4 без човешки жертви.

Извънземните цивилизации откъснаха само един отделен фрагмент от траекторията на първия пре-катаклизъм, не давайки да продължи неговото въздействие по территорията на Северна Америка с многочислените атомни централи.

 По такъв начин максимално отслабеният удар се прояви само във вид на мощно земетресение в Мексико практически без последствия, а главното – без човешки жертви, макар че при истински удар се предполагаше, че за няколко минути ще загинат 300 милиона души.

Какво ще стане по-нататък?  В съответствие със сценария вторият пре-катаклизъм трябва да се случи на 22 септември 2012 г. по същата траектория, чието начало се намира в зоната на най-слабото магнитно поле на Земята – в зоната на Бразилската магнитна аномалия. 

Но, както посочват извънземните цивилизации, вторият природен удар ще е несравнимо по-силен от първия, затова ще е много по-сложно той да бъде удържан. Картата на направлението на главния удар с разположените по неговия път атомни централи нагледно показва нашето близко бъдеще …

Именно затова в периода до втория пре-катаклизъм човечеството трябва да успее да извърши Прехода.

По такъв начин ядрената заплаха на първия пре-катаклизъм измени сценария, като отслаби удара на първия пре-катаклизъм. Даже земетресението и цунамито в Япония на 11 март 2011 г. са признати за катастрофални, като природна катастрофа от чудовищен мащаб, предизвиквайки шок, от който хората в другите страни все още се оправят постепенно. Какво предстоеше да изпита нашата цивилизация в резултат от първия природен удар?

На 21 декември 2012 г. на Земята ще започнат глобални катаклизми, от които никой няма да успее да се скрие. Глобалните катаклизми – това е резултат от вътрешните процеси в ядрото на планетата, чиято природа е невъзможно да се измени. Ето защо именно през 2012 г. завършва календарът на маите.

Календарът предупреждава, че до започването на глобалните катаклизми именно през тази 2012 г. човечеството на Земята трябва да извърши Преход в следващия цикъл на живота. Преходът – ето това е Краят на Света, тъй като кристалното тяло на човечеството трябва да бъде унищожено “на този свят”, а вече “на другия свят” човечеството отново ще получи живот с ново холографско тяло. Подробно за процеса на Всеобщото възкресение е разказано в много радели на нашия сайт.

За всичко това рзказват комплексите, ключът за четенето на които беше даден на човечеството в навечерието на започването на събитията от разработения сценарий.
Символ на глобалните катаклизми се явява драконът, който е способен да погълне човека изцяло. В много предупреждаващи комплекси, създадени от извънземни цивилизации по пътя на първите два пре-катаклизма – на полуостров Юкатан, Мексико – са представени изображения на дракони с човек в устата или със стърчаща от устата на дракона човешка глава.

 Сред тези комплекси са Чичен-Ица, Ушмал, Хочикалка, Тула и много други. Само Преходът може да спаси човечеството на Земята от това да бъдем изядени от безпощадните дракони – глобалните катаклизми.

  Изключителната опасност трябва да принуди неподдаващата се на разяснения цивилизация на Земята да извърши Прехода.

Усилване на слънчевата активност

Да вразуми цивилизацията на Земята трябва и започващата да се засилва слънчева активност. Изследователите отбелязват, че през 2013 г. се очаква поредният максимум на слънчевата активност, не съвсем обичаен – в този период съвпадат максимумите на слънчевите цикли от разни мащаби – 11-годишен, 22-годишен, 90-100-годишен и 300-годишен. Това е своеобразен енергетичен резонанс.

Както предполагат учените, началото на съвпадащите пикове на 11 и 22 годишните цикли на слънчевата активност ще даде рязък скок на изменението на температурата. През тази година скокът ще бъде рязък, но не убийствен, но през следващата, когато съвпаднат максимумите – кой знае …

Извънземните цивилизации няма да допуснат смяна на полюсите

 По естествените закони на природата на Земята отначало трябваше да се извърши преместване на полюсите, а чак след това да се започнат глобалните катаклизми. Извънземните цивилизации задържат критичното намаляване на магнитното поле, за да не се допусне смяна на полюсите, защото в такъв случай цивилизацията на Земята ще бъде унищожена за части от секундата.  По такъв начин, извънземните цивилизации правят и невъзможното, съхранявайки живота на човечеството.

Според резултати от изследвания та учените една смяна на полюсите на планетата, т.е. изменение, прехвърляне или инверсия е възниквала за 200 – 250 хиляди години. Но последната смяна на полюсите или инверсията е станала на планетата преди 780 хиляди години – може би това невероятно задържане също е предизвикано от работата на извънземните цивилизации. Всяко “превключване” на полярността става тогава, когато магнитното поле на планетата е най-слабо. Изследванията на учените показаха, че през последните 2,5 хиляди години става намаляване на интензитета на геомагнитното поле и през последните десетилетия се наблюдава ускорение на този процес. По мнение на учените днес много директни и косвени фактори сочат, че смяната на полюсите или наближава, или вече е започнала.

Съществуват определени признаци за началото на смяната на полюсите, основният от които е намаляването на интензитета на геомагнитното поле, което се понижава десетки пъти в сравнение с нормата. През последното десетилетие интензитетът на полето пада ускорено. Изследователите твърдят, че сега се извършва най-бързото в наблюдаваната история понижение на интензитета на магнитното поле.  При това, особеностите на разпределението на магнитните силови линии започват да приличат на картина, съответстваща на стадия на подготовката за смяна на полюсите или инверсия.

Освен това, сега се наблюдва рязко увеличение на скоростта на преместване на магнитния полюс на Земята, което отразява дълбочинни процеси в ядрото на планетата.
Северът се премества на юг със скорост 8 метра в час, т.е. 180 метра в денонощия или 65 км в година.

Днес всички доказателства за критичното намаление на магнитното поле на Земята са налице. Намаляването на озонния слой, озоновите дупки над Южния и Северния полюс, масовата гибел на птици и риби, топенето на шелфовите ледници и откъсването на айсберги, повишаването на UV-индекса и други. По цялата планета се наблюдава активация на земетресенията – на картата са отбелязани с кръгчета. 

Но човечеството не вярва на предупрежденията на извънземните цивилизации, и всеки продължава да се занимава със своите работи. Човечеството не иска да измени нищо.

Въпреки това, мнозина се питат – ще се извърши ли в близко време смяна на магнитните полюси до напълно обратна полярност, т.е. Северният и Южният полюс да си сменят местата.

Извънземните цивилизации твърдят, че те няма да допуснат смяна на полюсите, защото в противен случай човечеството ще бъде унищожено за части от секундата.

По този начин човечеството няма нужда да се страхува от преобръщане на полюсите – то няма да се случи благодарение на усилията на извънземните цивилизации. Ние трябва изцяло да се концентрираме върху Прехода.

Тесният коридор от време за Прехода

Свещените Писания разказват, че преди няколко хилядолетия при освобждението на еврейския народ от египетското робство, с вълшебно движение на жезъла на Мойсей Червено море се разтворило и хората преминали на другия бряг. Веднага след Великия Преход морето се затворило и погълнало преследващите ги египтяни. 

Извънземните цивилизации също направиха невъзможното за нас. Те създадоха за нас тесен коридор от време от 21 март до 21 септември 2012 г., в продължение на който нашата цивилизация може безопасно да извърши Прехода в новия цикъл на живота. 

Трябва дълбоко да разберем, че този коридор е само временен и той ще се затвори на 21 септември в полунощ, тъй като на 22 септември трябва да се извърши вторият мощен пре-катаклизъм.

За довършване на всичко, на 21 декември 2012 г. ще зопачнат глобални катаклизми и скоро ще се извърши смяна на полюсите. Тези процеси, съответстващи на природните закони за развитие на планетата Земя, преминала в цикъла на разрушението, извънземните цивилизации вече няма да могат да задържат. И нашата цивилизация с огромни амбиции ще бъде унищожжена, като несъответстваща на висшето ниво на развитие на съзнанието на Земята ...

А колко много е било вложено в нас
– невъзможно е дори да си представим … Извънземните цивилизации ще се борят за нашия живот до последната секунда. Те ще бъдат с нас до края …

Разклащане на мътилката

Тъй кто живеем в навечерието на събитията от Края на Света, т.е. края на цикъла на Съзнанието на нашата цивилизация, то този последен отрязък от време е особен.

 Всеки човек има недостатъци. Най-големите от тях вече са се проявили и са поправени в течение на многочислени реинкарнации. Останали са само на—дълбоките. Сега е време за проявяване на тези най-затаени несъвършенства. Ние нарекохме този процес “Разклащане на мътилката”.

  Именно тези последни най-дълбоки недостатъци характеризират въглеродната основа на човечеството. Те са се притаили в широката граница на всяка информационна клетка. В тези останали несъвършенства е представено всичко: алчност, ненавист, завист, мързел, убийства, кражби, прелюбодеяние, предателство, безразличие към съдбите на другите хора и много, много друго в тази посока. Дали малко повече, или по-малко, но тях ги има у всеки. Тези недостатъци се проявяват в много широки граници на индивидуалната клетка на всеки от нас. 

И тези несъвършенства се съпротивляват да направят крачката към обединението на съзнанието за Прехода. Но това е престъпно, защото Преходът – това е основата за нашия бъдещ живот.

Ако не преодолеем съзнателно тези неголеми, но изключително влиятелни несъвършенства, ние няма да можем да извършим Прехода навреме. Ние ще затънем в тези несъвършенства на настоящето, без да протегнем ръка на светлото бъдеще.

Именно за това трикратно предупреждав едновременно апокалиптичното и човешкото Число на звяра 666, представено в Библията и разшифровано с помощта на аналоговия и цифров код на извънземните цивилизации в навечерието на започването на глобалните катаклизми. Числото на звяра 666 от една страна сочи въглеродната основа на нашия живот, представена с цифрата 6 – поредният номер на въглерода «C» в периодичната система на химическите елементи на Д.И.Менделеев – великия закон за единството на веществото във вселената. От друга страна, числото  666 показва, че в нашата клетка влизат трите предишни нива на съзнанието, които оказват огромно влияние върху нашите решения – сляпата ярост на звездите, свирепостта на животните и безразличието на минералите.

Така извънземните цивилизации предупреждават за дълбокия егоизъм на нашето индивидуално съзнание, което пречи на обединението и затова е смъртно опасно за Прехода в следващия циткъл на живота. Този недостатък на нашето висше съзнание трябва да се преодолее само осъзнато! Това е последната степен към великото бъдеще, напълно заслужено с невероятна борба на хиляди и хиляди предишни поколения за развитие на съзнанието. Ние сме длъжни да завършим Прехода навреме – в дадения ни неголям период от време!

Трябва да помним, че ние извършваме Прехода в цикъла на Корекцията. И всяко наше забавяне, и несвоевременна реакция,           нежелание, равнодушие и просто безразличие към изискващия концентрация на всички усилия Преход, много осезаемо ще се усети в цикъла на Корекцията от всеки един от нас.

Те са недопустими за нашето най-високо ниво на съзнание.

Огромната работа на извънземните цивилизации заради нашето бъдеще

Извънземните цивилизации дадоха на човечеството шанс да извърши Прехода в новия цикъл на живота и да не загине в глобалните катаклизми. Те построиха на Земята огромно количество величествени комплекси, подробно разказващи за възможността за обединено съзнание и за Прехода.

Това са Инструкции за човечеството за Прехода. За да се съхрани предаваната от тях информация в течение на много хилядолетия, те създадоха тези комплекси от камък!

 Извънземните цивилизации не само премахнаха хаоса от разхвърляните удари от началото на глобалните катаклизми.

За да се ускори решението на цивилизацията на Земята за Прехода те решиха да демонстрират на човечество, което не вярва на нищо, само малка сила на природните удари, които означават «начало на глобалните катаклизми» и посочиха пътя, по който ще премине този удар.

Този сценарий е съставен преди хиляди и хиляди години
.
Днес на пътя на първия и втория
пре-катаклизми са разположени многочислени атомни централи и извършването на първия удар би означавало гибел на човечеството поради крайно високо ниво на радиацията.

Въпреки това първият удар се случи на 20 март 2012 г. в съответствие със сценария за началото на глобалните катаклизми …  Извънземните цивилизации отслабиха невероятната сила на първия удар дотолкова, че човечеството дори не разбра, че на 20 март първият пре-катаклизъм се случи …
Трудно е да си представим, какво щеше да става сега на Земята

Тази огромна работа те извършиха само заради продължаването на нашия живот
.

Правителства на мира като ръководители на Прехода по страни и континенти

На човечеството е дадена възможност да не загине в глобални катаклизми и даже да не изпита най-силно радиоактивно заразяване по цялата повърхност на планетата. За целта ние трябва да извършим Прехода от 21 март 2012г. до 21 септември 2012г. Следователно, на нас ни е даден неголям, но достатъчен промеждутък от време за подготовка към Прехода и тренировки по синхронизация на съзнанието. Оптделеното за Прехода време вече тече от 21 март, а ние не действаме. Какво чакаме? Ядрения удар на началото на глобалните катаклизми?

Трябва да бързаме. Образувайте групи за тренировка за обединение на съзнанието по страни и континенти. Съобщавайте вашите координати – къде се намира групата и колко човека участват в нея.
Нашият e-mail:
alidia8@yahoo.com  
Ние бързо отговаряме на всеки.

Съзнанието на цивилизацията може да се обедини само с непосредственото участие и ръководство на Правителствата на света.

Правителствата на отделните страни ще позволят бързо да се сформират големи групи от хора за тренировки по синхронизация и формиране на еднородно съзнание. След това тези групи ще бъдат разширени по континентите и окончателно сформирани в единно съзнание на цивилизацията за Прехода. Предстои огромна работа. Само с помощта на обединените усилия на Правителствата на света ние ще успеем да извършим Прехода навреме.

В самото начало на нашата работа по приемане на информация от извънземните цивилизации чрез ченълинг, в далечната 1995 г. на нас ни беше казано нееднократно, че предстои работа с Правителствата на света. Сега това време настана.

Нашият канал на www.youtube: ourtransition49

Превод: Лусесита




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583416
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол