Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2012 23:04 - Галактическата федерация ни предлага подмладяване
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3288 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Послание от Галактическата федерация на Светлината (чрез Грег Джайлс) – 9 юни 2012

Подаръкът на младостта

Какво могат да означават виталност, младост, смисъл и цел за вас и вашия живот? Какво биха направили тези подаръци за вас и как биха променили вашия начин на живот и вашето ежедневие? Това е въпрос, който ви поставяме днес, това е много уместен въпрос за вас, над който да помислите, защото това са някои от подаръците, които ви предлагаме.

Бихме искали повече от вас да помислят за тези неща и да се концентрират върху тях, за да ги направите реалност за вас, защото по този начин функционират нещата и всички те са възможни за вас. Това, което виждаме за вас, е напълно нов начин на живот, при който толкова много от проблемите и ограниченията, които изпитвате сега, ще бъдат отстранени от живота ви и в резултат на това за вас ще остане по-ясен и приятен път, по който да пътувате.

Едно от нещата, които ние, Галактическата федерация на Светлината, можем да направим за вас в тези области чрез подаръците на напредналите технологии, е да ви помогнем да възстановите вашия младежки външен вид и вашата виталност, сила и издръжливост, здраве, енергия, решителност и концентрация. Това са някои от характеристиките на по-младото физическо същество и в много случаи не са характерни за по-старите или възрастни физически същества.

Ние имаме технологиите да променим всичко това, като изтрием много години от вашия живот, запазвайки целия ваш опит, всичките ви знания и мъдрост, които сте постигнали. Това е чудесен подарък, който ви предлагаме в идните дни, и само вие можете да изберете дали да приемете тези подаръци или не.

Вашето здраве може относително лесно да бъде възстановено отново, чрез възвръщане на основните неща на живота за вашите физически тела, които са преживели определено износване през многото години  на вашите сегашни инкарнации във физическата реалност. Изтриването на годините е като връщане назад на часовника на вашия живот, запазвайки вашите скъпи спомени за задълбочения опит и за важните уроци, които сте научили.

Тази процедура е много безопасна, защото имаме много високо квалифицирани специалисти в тази област, които имат дългогодишен опит в подпомагането на всякакви същества в цялата Вселена да възстановят техните тела във възрастта, когато те функционират оптимално и по-ефективно, отколкото в който и да е друг период на техния живот, без значение колко къса или дълга е средната продължителност на живота за техния конкретен вид. Това важи и за хората, скъпи приятели, и ние ви предлагаме този подарък на младостта без скрити условия, без условия с дребен шрифт, без “сделки с дявола”, така да се каже.

Няма нищо, за което да сте подозрителни. Ние разбираме, че има област от човешката психика, която вярва, че нещо може да е твърде добро, за да е вярно. Ние изучавахме тази област от вашата система на вярвания и дойдохме до някои заключения, защо някои от вас вярват, че вашият опит е пълен с ограничения и граници. В определен момент ние бихме искали да работим с вас по отстраняване на тази погрешна система от вярвания за липса, ограничение, оскъдност, граници и правила за вас и да ви помогнем да видите по-ясно как може да изглеждат вашата Вселена и вашият живот, и това включва и вашите физически тела.

Няма причина за вас да стареете така, както го правите в този момент от вашето пътуване. Много от това, което преживявате тук, е просто част от илюзията, в която сте се съгласили да участвате преди вашите сегашни инкарнации. Много от параметрите от вашия сегашен опит радикално ще се променят занапред, и сега ние ви подготвяме за тези неизбежни неща и за тези подаръци, които са по право ваши и винаги са били ваши. Това не са подаръци, които са "безбожни" или неестествени за вас и вашия вид, изобщо не. Подаръците на младостта, здравето и жизнеността са подаръци, които са ви дадени от вашия Създател, който е Създателят на всички неща в тази Вселена.

Ние бихме искали отначало да придружим толкова от вас, колкото можем, извън границите на начина на мислене, който вие и вашите хората имате, че вие трябва да стареете по начина, по който го правите, страдайки от толкова сериозни слабости, болести, смущения и дискомфорт, когато остарявате. Никой никога не е записал този закон върху камък и това не е закон, който вие от човешката раса трябва да следвате. Предполагаме, че много от вас ще са много щастливи да чуят такива чудесни новини и ние споделяме вашето вълнение и младежки възторг от такива възможности и ви казваме, че този подарък е наистина ваш и че нищо не е твърде добро, за да бъде вярно в тази Вселена, която ние всички споделяме.

Ние бихме искали да ви обясним по-подробно как вашите тела ще бъдат върнати към младост и жизненост, сила и мощ, и способност да устояват лесно на всякакви болести, вируси и атаки на агресивни елементи, като вашата слънчева радиация и дори на създадените от хората сили като химикали, които бомбардират днес вашата система. Ние искаме да споделим с вас подаръците, които имаме и които радостно ви предлагаме, които ще позволят на човешките същества да разцъфтят и да станат живо цвете на живота, каквото сте винаги сте били по време на вашето дълго пътешествие. Позволете на нас, вашите братя и сестри, вашето семейство и приятели, да споделим с вас тези чудесни подаръци на младостта.

Когато се срещнем лице в лице или когато вие бъдете в състояние да видите по други начини нашето присъствие, вие веднага ще видите, че много от нас поддържат много младежки външен вид, независимо колко години опит имаме като космически същества на пътешествие, точно като вас. Вие ще видите, с малки изключения тук-там, че много от нас избират да изглеждат приблизително на една и съща възраст, и тази възраст, сравнена с вашия сегашен човешки опит, бихме казали, че отговаря на вашите 20-25 години. Това е възраст, която смятаме, че би била много подходяща и за вашата раса, защото при нея вашите човешки тела, според нашите изследвания, функционират действено и с максимална работоспособност и достигат високо ниво на естетика или външен вид.

Бихме искали да направим тези подаръци достъпни за вас колкото можем по-скоро, и въпреки че има толкова много спешни задачи тук във вашия свят сега, има и много от вас, които страдат от болести и увреждания и ние бихме искали да намалим вашите затруднения колкото може по-скоро, за да ви позволим, да продължите вашето пътуване с тяло, което е много по-подходящо за придобиване на опит. Както ще кажете за това предложение?

Бихте ли позволили на страх, недоверие, подозрение и на ум с прекалено силно въображение д ви изплаши от приемането на нашия подарък или бихте приели подаръка на младостта и жизнеността, здравето, функционалността и красотата от нас, вашето семейство? Бихме искали да видим вашите коментари за това предложение и ще ни бъде интересно да прочетем вашите разговори за този подарък във вашите онлайн социални мрежи.

Отново ще наблюдаваме публично достъпните области на вашите онлайн общества, за да съберем статистически данни, за да разберем по-ясно вашето днешно ниво на съзнание и да постигнем някои заключения, доколко сте подготвени за тези презентации за тези, както и за други подаръци, които имаме и с най-голямо удоволствие бихме споделили с вас, нашите братя и сестри от човешкото семейство.

Независимо какви са вашите възгледи и мнения по този въпрос, ние приветстваме вашите мисли и мнения по всяко време, дори негативните отговори ще ни помогнат да съберем необходимите данни, преди да продължим напред с такива планове.

(Вие можете да оставите коментар под това съобщение където е публикувано в Интернет, или, ако няма поле за коментари, можете да напишете вашия коментар под това съобщение в моя блог:

http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/06/message-from-galactic-federation-of_09.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+AscensionEarth2012+%28Ascension+Earth+2012%29

Моля не ми изпращайте лично съобщение, защото Галактическата федерация на светлината няма да чете вашия личен имейл, защото тя винаги уважава и почита вашето лично пространство.)

Сега отново благодарим на всички вас за участието ви в такива дискусии във вашите онлайн общности и ви казваме, че вашите усилия оказват голяма подкрепа на нашата мисия, и ви напомняме, че цялата тежка работа, която много от вас извършват, не остава незабелязана и няма да остане невъзнаградена. Отново сърдечно благодарим за отделеното време днес и ще се радваме да прочетем вашите коментари и дискусии за нашето предложение. Благодарим ви и ви желаем благословен и чудесен ден.

Ние сме Галактическата федерация на Светлината

Ченълинг на Грег Джайлс

Превод: Лусесита

http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/06/message-from-galactic-federation-of_09.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+AscensionEarth2012+%28Ascension+Earth+2012%29

http://bulgariangg.blogspot.com/2012/06/9062012.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/06/9-2012.html

Гласувай:
3
01. анонимен - към Галактическата федерация на Светлината
19.06.2012 20:31
Благодарим ви сърдечно за прекрасните подаръци, който сте приготвили за нас !!! Вероятно много от нас се нуждаят от по-големи или по-малки "поправки" на телата. Би било чудесно отново да имаме функциониращи добре тела, за да напредваме с енергия и сила, по пътя на Възнесението.
С удоволствие ще участвам в дискусии относно вашите предложения.
цитирай
2. анонимен - За Г.Ф.С.
02.07.2012 15:52
С Вас съм. "Мир"
цитирай
3. teshkar - За подаръците!
27.04.2013 15:20
Било би чудесно.Давайте ги и да се почва ЖИВОТА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2140140
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол