Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2012 18:51 - Съобщение на Галактическата федерация - 26 юни 2012
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2077 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съобщение на Галактическата федерация     (чрез Шелдън Найдъл)
- 26 юни 2012

 


Здравейте! Ето ни отново тук. Във вашия свят предстоят много събития!

Тъмните кабали отхвърлиха “предложението на единадесетия час”, което им направиха нашите земни съюзници (с молбата), просто да се предадат и по този начин да дадат възможност за безпроблемна и мирна смяна на властта.

Отхвърлянето на предложението сега “търколи топката в нашата страна на игралното поле”, така че ние “формулираме” нашия отговор на това.

През последните дни нашите свързващи звена договориха стратегията на арестите с онези хора, които подготвят физически тези арести.

 

 

Ние искаме арестите да бъдат извършени така, че това да не доведе до отрицателна пропаганда от страна на онези медии, които най-вероятно са свързани с кабалите.

Ако е необходимо, ние можем да поискаме към редица от тези контролирани медии да бъде проявено недоверие и те да бъдат накарани да замлъкнат.

Но е необходимо също така основни правителствени чиновници в управляваните от Кабала правителства да си подадат оставките, защото е важно хората да видят, че там се извършва легална смяна на властта.

Ние имахме подготвителни разговори с определени чиновници и имаме положителна обратна информация за тази специална опция.
Ние смятаме да реализираме тази опция и да подготвим нашите служебни правителства да стартират официалния преходен процес.

 

Веднага щом започнат тези операции, специална група ще координира с нашите земни съюзници тази комплексна фаза на преход.

Първото изискване е да се неутрализира всяка контраатака от страна на тъмния Кабал.

Сега кабалите буквално се борят за своето съществуване и не могат да търпят никого, който не води “послушно” вредна пропагандна кампания в главните медии и в Интернет.

 

Ние сме напълно подготвени за това и дори си набавихме техните планове за кампании.
Веднага щом започнат оставките на правителствата, първите 72 часа трябва да се действа много внимателно.

Ние сме инструктирали нашите свързващи звена, които се занимават с това, и сме готови да изключим редица кабелни и мрежови програмни станции, преди те изобщо да имат възможност да излъчват предавания.

 

Кабалите имат обширна пропагандна мрежа, която смятат да използват до край. Нашата задача е да предотвратим това и напълно да изясним защо е необходимо това.

Ние имаме в ръцете си видео-доказателства, които можем да използваме, за да покажем основанията за нашите действия. Сега ще е критично време, но ние сме напълно подготвени да се справим. Не е лека задача да се преобърне действителността на планетата, която е на 13 хилядолетия, и да се преобрази в нейната противоположност!

Тази фаза на прехода се оформя по-трудно за нашите съюзници на Земята и затова ние се намесихме. Нашата командна централа за тази фаза е нашият главен кораб-майка. Съответните свързващи екипи, които отговарят за всеки сектор на нашите земни съюзници, сега използват бордови технологии, за да наблюдават групите на Кабала и да подслушват техните устни и писмени комюникета и да проверяват телепатично водачите на тези тъмни групи.

 

Това отново ни потвърждава, колко изключително неискрени могат да бъдат тези водачи.
Но бъдете сигурни, че ние сме в течение на всичко, което те вярват, мислят и правят.

 

Освен това ние смятаме да използваме съвсем специална технология, която гарантира бърза и безпроблемна капитулация.

Ние се занимаваме с този задълбочен начин на намеса поради необходимостта това препятствие да се отстрани от пътя колкото може по-бързо.

Небето ни възложи божествен мандат, който иска от нас главно да придвижим този свят към точката на трансформацията.

Групата, която ще се приземи, сега усърдно се занимава с изясняване на въпроса, как и кога ще могат да се приземят “специални” техници, които трябва да инсталират технологиите, като например репликатори, комуникатори и лечебни устройства.

 

Тези технологии се използват от нас най-често с помощта на телепатия и ние трябва да ви демонстрираме как тази способност може да бъде възстановена във вашия дух, защото тя много ще ви улесни да взаимодействате с нас.

Ние разглеждаме това възстановяване на една от вашите способности като вашата първа конкретна стъпка по пътя към пълното съзнание.

Тези живи същества (техниците) ще ви съобщят и за различните реалности, които се проявяват, когато започнете да използвате тези устройства.

Вие бихте могли да кажете, че този технологичен трансфер сигнализира момента, в който вие действително се връщате в пълното съзнание.

Небето възнамерява извънредно да ускори многото неща, които сега се случват със и във вас.

Става все по-очевидно, че не само ходът на времето се е ускорил, но и че вашето ново съзнание достига до точката, в която вие, малко след нашето пристигане, ще трябва да бъдете придвижени в съответните Светлинни камери във Вътрешната Земя.

Намасте! Ние сме вашите възнесени учители! Нашите съюзници усърдно се занимават с последиците от това, че кабалите отхвърлиха направеното им предложение да се предадат на Светлината. В някои отношения това трябваше да се очаква. Ние знаехме, че тъмните кабали въпреки тяхното “заявено” съгласие с нашите планове фактически имат намерението да лансират серия от дезинформационни кампании, чиято цел трябваше да бъде да объркат и да предизвикат негативно отношение у онези, които следят различните информационни източници в Интернет по отношение на промяната.

Те се надяват да посеят смущение с все по-интензивни атаки спрямо истината.

И нашите съюзници са наясно за тези интриги и затова започват серия от акции, с които могат бързо да отстранят тези тъмни сили и техните реакционни съюзници от техните позиции.

Нашата роля в това е да подготвим план, който изпълнява валидните декрети на небето и ви освобождава от хилядолетната хватка на тъмните сили.

 

Както вие междувременно навярно знаете, този план включва и eдна нова глобална финансова система и нов начин на държавно управление. Всичко това е много плътно пред своята реализация. Нашите съюзници попълват средствата и начините, с които да ви информират подходящо и напълно за това как тези планове трябва да се реализират на практика. Ние сме подготвили редица официални съобщения, които ще започнат веднага след като тъмните сили бъдат отстранени от властта навсякъде по Земята.

 

За да се постигне това, ние използваме известни технологии, които са част от протокол, който ни беше представен от Агартяните от Вътрешната Земя и техните галактически приятели.

Това ще разчисти пътя и ще даде възможност да започне фазата на арестите. Когато това бъде свършено, можем да придвижим и останалата част от нашите планове, които вече споменахме. Вашата свобода скоро ще ви бъде осигурена и Светлината ще осуети предателските планове на тъмните сили!

Ние всеки ден благославяхме Майката Земя и всички ваши народи. Ние ви молим вие също да се присъедините към тази божествена дейност. Досега вие правехте това по-скоро случайно и затова ви молим да се обедините и да изберете определен момент за вълна на благословия, която ежедневно да облива вашето земно кълбо. Използвайте вашата чудесна синергия, за да определите време и после започнете с това мощно упражнение. Когато вие започнете, ние ще се присъединим към вас.

Това благославяне идва от сърцата на всички нас. Нека да го използваме, за да донесем мир и радост за всички. Тази огромна енергия може да обедини всички нас и да прояви нов, свещен път за Майката Земя! Небето ни дава божествен план, който ни освобождава от господството на тъмните сили и отново ни води към пълното съзнание. Нека да благословим СВЕТЛИНАТА и нейните безкрайни чудеса!

Днес ние продължихме нашите разяснения за това, което се случва във вашата действителност. Сега текат събития, които скоро ще променят из основи естеството на вашата действителност и ще ви отведат отново към пълното съзнание. Ние сме много радостни, че скоро ще можем да дадем нашия принос за това. Знайте, скъпи души, че безкрайният запас и несвършващото благосъстояние на небето в действителност ви принадлежи! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)

Превод: Лусесита

 http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan26-06-12.html

 

 http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/index.html

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2582278
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол