Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2012 17:44 - ГФС: Арестите набират скорост - 5 юли 2012
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1781 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината – 5 юли 2012

„Арестите набират скорост”

Дълг, чест, смелост. Това са отличителните черти на мъжете и жените, които днес са на предните линии и извършват арестите, които вашите хора на Земята са поискали, и които отварят вратата за свобода, независимост и просперитет за всеки мъж, жена и дете, които наричат вашата планета свой дом.

Това, което виждаме при вас през последните няколко дни, е един монументален строителен обект, където вратите, които са стояли между вас и света, са разбити, защото всички вие заслужавате един свят, който е бил възможен за всички вас, от много дълго време.

Ние сме щастливи да докладваме, че арестите на членовете на вашия престъпен Кабал се извършват и вървят гладко и ефективно без проблеми, забавяния или пречки, които да забавят или възпрепятстват по някакъв начин раждането на новия свят, който по предопределение хората на вашия свят са пожелали за себе си и своите семейства.

Ние, Галактическата Федерация на Светлината, също бяхме въвлечени по наш собствен начин в тези арести. Ние снабдявахме с новини, под формата на бюлетини, вашите военни и правоохранителни служби, които са на предните линии, и ние чрез средствата на нашите технологии ги държахме в течение за движенията и местоположенията на тези от вашия кабал, които може да опитат, но няма да успеят да забавят неизбежното - тяхното задържане и лишаването им от свобода, в същите лагери за интерниране, които те изградиха чрез кражба на вашите трудно спечелени пари, за вашето задържане и лишаване от свобода в най-близки дни, ако не се подчините на всеки от тях и на всяка тяхна команда, която те изберат да ви дадат.

 Колко ироничен може да бъде животът, нали, скъпи мои? Виждате ли поуката от това за тези, които са съзаклятничели и заговорничели срещу вашите хора? Надяваме се те да осъзнаят тази ирония, и се надяваме, че от всичко това те ще могат да извлекат някаква поука, която да им помага в тяхното по-нататъшно пътуване, без значение къде ще ги отведе то, което във всички случаи ще е някъде много далече от вас и вашия нов свят.

Тези мъже и жени от вашия престъпен кабал имат много трудни уроци да изпитат пред тях сега. И това е начинът, по който трябва да бъде, и това е пътят, който те са избрали за себе си да научат това, което е необходимо за една същност да просперира, да израства и да съзрее, за да премине към нови, по-радостни, по-поучителни и по-ползотворни преживявания.

 Дори и за миг не изпитвайте тъга за тези същества, защото всички те получават опита и поуките, които са им необходими, и в този смисъл, те не са по-различни от всички други същества във вселената. Те това са си постлали и на това трябва да си легнат, това са само началните редове, и има още много редове, които да четат в този чуден ръкопис.

 В тази пиеса има уроци за любов, за толерантност, за разбирателство, за равенство, за правда, за лошо отношение към другите, за алчност, за мир, благоденствие, решителност, смелост, приятелство, надежди, мечти, бъдеще, и нашата Вселена като цяло, и като нещо съществуващо само по себе си, живее и диша, мисли и доставя точно това, от което се нуждае всяко същество за себе си, за да постигне най-доброто за себе си, за да подкрепи себе си и да израсте добивайки мъдрост, знания и опит, които ще го издигнат над сегашното ниво, на което се намира и вече е пораснало за него, както си сменя старите отеснели обувки, като е време да изпита по-нови опитности, които тази Вселена му предлага.

Това, което в този момент е предложено на много от вас, е едно ново начало, един нов старт, един нов свят, който да наричате свой дом, без кръвопролития, насилия, замърсявания, без безкрайно надигащите се проблеми и трудности, без недостига, конфликтите, борбите и стълкновенията. Един нов свят, създаден и проектиран от самото начало, направо от най-чистите мечти, надежди, намерения и молитви на тези деца, които сега ще наричат този нов свят свой дом.

 Вие, децата на нашия Творец, готови ли сте сега да изживеете процъфтяването на вашия нов дом, когато дните на кабала със сигурност наистина са преброени и скоро теренът ще бъде чист за нас, от по-високите реалности, да слезем долу от местата ни във вашето небе и да ви срещнем лице в лице, за да започнем възстановяването на вашата планета до девственото й състояние, което е нейно пълно право, спечелено и заслужено, също както и вие, нейните деца, сте си го спечелили и заслужили? Ако вие сте готови, то тогава и ние сме готови. Така стоят нещата, и така са били винаги. Не ще ви задържим и секунда повече от това, което на вас ви се налага, да изчакате.

Ние се обръщаме към вашите мъже и жени на предните линии, които в този момент разчистват пътя за повторното ни обединяване, и им казваме да продължат своите смели усилия, и да продължат събарянето на тези пречки, които стоят пред човечеството и пред тяхното ново, прекрасно и проспериращо глобално общество, което ще се грижи за нуждите на всеки мъж, жена или дете, без значение къде живеят.

 Един свят, който ще позволи всяка мечта на всяко едно същество да добие крила и да полети, един свят, който ще нахрани всяка гладна уста, един свят, който ще утоли жаждата на всяко едно същество, без значение дали е жадно за вода или за знания, за свобода, за просперитет или за художествена изява.

 Всичко, от което би изпитало нужда или би пожелало едно същество за себе си, за да се развива и да му се наслаждава, неговият свят ще му го предостави. Без ограничения, без никакъв лимит на това, което ще ви се предложи, не както някога от тези , които работеха усърдно и планираха задълбочено, как да ви бъде отказано всичко това, от което може да се нуждаете или някога да пожелаете, които сега се отстраняват от вашето общество, на място, където повече няма да замислят заговори срещу вас.

 Това е нашето обещание към вас; ние никога няма да позволим на тези същества да ходят по лицето на вашата Земя, до момента, когато те ще бъдат изцяло пречистени и рехабилитирани. Това е начинът, по който се случват нещата, друг начин не съществува, имате нашата дума, думата на вашите приятели, семейство и ваши сътрудници за вашия нов и неограничен свят.

В случаите, когато не е било извършено престъпление срещу друг човек, тези същества ще бъдат освободени от тяхното затворничество, след като бъде проверено дали не са се поддали психически и емоционално на вибрациите, които са пулсирали около тях по това време, както е в много от случаите на продължително изолиране. Тази превантивна мярка се налага, защото вашият нов свят ще бъде свят на мир, безопасност, спокойствие, където всяко едно същество, без значение къде живее, ще може да ходи по улиците по всяко време на деня или нощта, без колебание и без всякакъв риск за своята сигурност или благоденствие.

 Това е един огромен проект, с който ние ще се заемем заедно с вас, както и с всичките други наши проекти, за които ще изискаме помощта на голям брой от вас, които са неспокойни в сърцата си за местата, където толкова много мъже, жени и дори деца са заключени зад решетки заради грешки, които са направили и които в много случаи са им стрували тяхната свобода за остатъка от техния естествен живот.

Ние, от по висшите реалности, не смятаме, че е леко това, което тези същества са причинили на другите, молим ви да разберете това, защото всички престъпления срещу някой друг са сериозни. Ние обаче, със сигурност имаме различни възгледи за рехабилитиране и справедливост и с голямо нетърпение очакваме да споделим тези методи и практики с вас в предстоящите дни, които сега явно се приближават много бързо, защото продължаваме да наблюдаваме увеличаващия се брой арести на вашия криминален кабал и многото хора, обвързани с тях, нещо което мнозина от вашия свят от дълго време са копнеели и са очаквали с голямо нетърпение.

Както вече казахме, бихме желали да ви видим хората от Земята, как празнувате осъществяването на тези арести, като знак за вашите братя, че тези арести са добра новина, и че точно тази новина вашите хора са очаквали цял живот, дори и извън него, от минали животи.

Вашият свят не е изживявал този вид свобода, която ви предстои в най-кратко време, от преди много векове. Вашият свят не е бил свободен от тези същества в продължение на много хиляди години, извън рамките на вашите сегашни представи за началото на вашите древни цивилизации.

Ние с най-големи подробности ще споделим с вас истинската история на планетата ви и вие ще установите сами, колко дълго наистина сте били в тъмнината, дължаща се на тези същества и вредната им програма, да контролират всеки аспект на този свят, влючително и мислите, здравето, богатствата, емоциите и мечтите на всяко едно същество, което не е като тях.

Ние сега ви казваме, че това ще стане скоро, когато тези арести достигнат своя връх и повечето от тези, които ще бъдат арестувани, са вече лишени от свобода и се намират затворени зад решетките и оградите на лагерите за интерниране, които те сами са проектирали и построили за вас.

Когато отново говорим, ние казваме Божествена благословия за мъжете и жените на вашите предни линии, които си вършат задачите и дават най-доброто от себе си, и които правят всичко възможно това да стане реалност за вашите хора. Имате нашата най-голяма признателност за работата, която вършите, и помнете винаги, че ние сме тук във ваша подкрепа и ще направим всичко, което е по силите ни, за да се уверим, че нищо няма да ви навреди, от никакви външни сили, които може да пожелаят да повлияят по някакъв начин на тези мероприятия.

Ние сме вашите приятели и вашето семейство в подкрепа на вашата мисия да изчистите вашия свят от тези, които толкова дълго са съзаклятничели и заговорничели и са успявали да потискат вашите хора. Ние сме Галактическа Федерация на Светлината.

Както е предадено от Грег Гайлс

 Превод: Светлана

 http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federation-of_05.html

 

 

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/07/05072012.html

http://bulgariangg.blogspot.com/2012/07/5072012.html

http://www.facebook.com/pages/Галактическата-федерация/194772827290009

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573266
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол