Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2012 23:18 - ГИГАНТСКИ НЛО В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 10946 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 13.07.2012 03:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Норман Бергрун е 90-годишен пенсиониран служител на  организацията,  предшестваща НАСА с ниво на секретност много над най-високото (над тази на Президента във всеки случай).
Автор е на книга с изключително малък тираж и невероятно висока цена - "Създателите на пръстените на Сатурн", предстои следващ тираж с цена от 1800 долара за бройка.
Както и да е, който се интересува може да прочете за тази прочута сред научните среди личност и неговите многобройни титли (няколко страници, по негови думи).
По-интересно е, че той напоследък е решил да напусне сянката на личния си комфорт и да излезе на светлина в  публичното пространство. Някои неща все още не смее да потвърди или разкрие, не желае да узнае какви може да са последствията, както казва.
Причината за тази внезапна късна публична изява е, по негови думи, усещането, че нещата са станали "критични".
Пръстените на Сатурн за нас са даденост. Оказва се, обаче, че напоследък се появяват пръстени и около Уран, както и около Юпитер.
Бергрун твъурди, че ЗНАЕ, че тези пръстени се създават изкуствено ... от същества, които по размери могат да се сравнят с "космически китове".
Преди известно време други независими източници изкараха снимки на гигантски (меко казано!) кораби в непосредствена близост до слънцето...
image
image
Спекулираше се, че тези кораби принадлежат на невъобразимо високо развити същества, които са нахлули в Слънчевата система с цел да добиват полезни изкопаеми, включително и от пръстените на Сатурн. Допуска се също, че тези кораби се захранват директно от енергията на слънчевите изригвания (СМЕ).
Впрочем, наскоро излезлият филм на Холивуд "Прометей" може да се свърже с тази информация, тъй като други учени изказаха мнение, че филмът представя ИСТИНАТА, а Прометей се нарича една от луните на Сатурн....

Информацията, която инася сега Бергрун е, че тези гигантски кораби всъщност са ОРГАНИЧНИ по природа - тоест те не са кораби, съдържащи същества, както ние сме склонни да си представяме,  а самите те са живи същества.
Тези "космически китове", сравними по големина със самите планети,  се хранят директно от нашето слънце, а отпадъците от техния метаболизъм се привличат от по-големите планети и така се заформят пръстените.
С една дума пръстените са гигантските космически "тоалетни" на тези невъобразими същества.
Бергрун впрочем конкретно казва, че пръстените са "следи от ауспусите на Корабите" и че друга възможност е, те да са предназначени за "кърмене" на малките. А може би са нещо като "гнезда" за отглеждане на бебетата, тъй като Бергрун е наблюдавал, как те се появяват и растат вътре в пръстените.
Новината е, че се наблюдава все по-голяма активност от страна на тези форми на живот (може би са се намножили, пораснали или поогладнели - мисля си аз...)
В залеза на живота си Норман Бергрун се опитва да предупреди населението на родната планета, че тези НЕЩА са РЕАЛНИ.
"Хората трябва да узнаят, че тези неща наистина съществуват., те СА ТАМ", казва той. Неговото шесто чувство, което не му е изневерявало досега, му подсказва, че НЕЩО предстои да се случи....скоро.
Дори намеква, че "разширяващата се Вселена"  може би не точно се разширява, а по-скоро се разбягва във всички посоки - въпросът е: ОТ КАКВО бяга Вселената?
Да не би пък историята за Йона, който се оказал в търбуха на кита, да се окаже най-ненадейно не толкова фантастична.

---------------------------
линк:
www.huffingtonpost.com/2012/04/26/ufo-near-the-sun-or-a-camera-glitch_n_1456380.html






Гласувай:
7



1. shtaparov - Кльопкат си, викаш, от него ??!! :))
11.07.2012 23:29
Кльопкат си,викаш,от него ??!! :))
цитирай
2. raders - Някои хора се чудят какви по-големи ...
11.07.2012 23:35
Някои хора се чудят какви по-големи щуротии да измислят
цитирай
3. анонимен - Не ти ли свърши работното време?
25.07.2012 16:33
Моля, остави ни на спокойствие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 499507
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031