Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2012 13:46 - Галактическата федерация: Време да започнем Проект 1
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2205 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съобщение от Галактическата федерация на Светлината -  27 юли 2012 г.

"Време да започнем Проект 1"

Проблемите и трудностите по монтирането във вашия свят ускоряват задвижването на някои от проектите, които по-рано обсъдихме с вас, обични. Ние се събрахме и стигнахме до решение, че по това време ние ще започнем многото наши съвместни проекти, един по един, защото са спешни и важни. 

Това, което бихме искали да видим днес, е вдигнати ръце на тези, които желаят да вземат участие в нашия първи проект, който ще бъде укрепване и реновиране на морски диги в стратегически области на вашия свят, където вашите брегове не защитават адекватно вътрешността и общностите. Ние бихме желали да видим да оставите имената си под нашето днешно съобщение, без значение къде намирате това съобщение и ние ще си отбележим вашите имена, ако считаме, че сте перспективни и допълнение към нашия екип, това ще бъде реалност.

Това са двата предварителни реквизита, макар, че ние направихме кратък списък с имена на онези, с които чувстваме, че не бихме предпочели да работим засега. Надяваме се, че тези от вас, които са в този списък, разбират и също така виждат, че причините за това са били начинът, по който са се отнасяли с другите и са говорили на другите в онлайн общностите ви през последните няколко седмици, месеци и години, откакто много от тези промени и нашите съобщения са ви станали известни. Ние просто чувстваме, че няма да е честно онези, които сте третирали по негативен начин, да работят рамо до рамо с вас, след като не сте показали вещина и готовност да се отнасяте с другите мило, със загриженост, с любов, с честност, със скромност и любезност.

Заради вас и за възможността за вашето бъдещо наемане в нашата организация предлагаме на тези от вас, които желаят да работят с нас и дори тези, които не желаят да работят с нас, да се отнасяте по-добре с хората около вас, защото отказът да ви включим в нашата работа е просто един отрицателен резултат от вашето поведение, защото има много негативни резултати от вашето поведение, които текат като неконтролируема река, повреждаща вас и другите във вашето пробуждане.

Разбирате ли това? Разбирате ли, че има по-добри начини да се отнасяте с другите от това да хвърляте обиди, вашите разгорещени мнения, вашите тиради, вашето викане на имена, вашите клевети, вашите сквернословия, вашата ненавист, вашия гняв, вашето отхвърляне, вашата еднопосочна риторика?

Молим, разберете, че ние, като организация и като личности, не ви съдим или порицаваме по никакъв начин. Ние просто чувстваме, че работното партньорство с някои от вас точно сега не е проводник към подходяща работна среда за вашите братя и сестри от вашето човешко семейство, както и наше семейство и, в края на краищата, ние сме едно голямо семейство. Ще има други възможности да работите с нас в дните напред и ние ви предлагаме да обърнете внимание на това, което казваме днес и да започнете да се третирате едни други по различен начин, защото ние продължаваме да наблюдаваме вашите онлайн общности и ще продължим да добавяме или да махаме имена от нашите списъци. Благодарим ви за вашето внимание днес и за вашето съдействие.

Бихме искали да обсъдим с всички вас днес какви са нашите намерения, какъв е нашия план да укрепим вашите брегови линии покрай бреговете на Флорида и това, което вие наричате „Южна“ Калифорния в Съединените Щати и в някои други части на света. За някои области вие може да знаете малко, в зависимост от това откъде сте, разбира се, и какво е образованието ви по география. 

Има брегове навсякъде във вашия свят, които предлагат малка защита от бури, урагани, морските вълни и други подобни. Ние сме проследили и наблюдавали тези брегови области от известно време и имаме подходящ и определен списък в кои области ние чувстваме нужда от брегови диги, като няма да използваме тухли и хоросан. 

Ще използваме стъклено-кристални слепващи структури. Тези структури са здрави, яки, леки, могат да се вдигат нависоко, да се разпъват нашироко и могат да се вдълбаят дълбоко в пясъка в долната част на морското легло.

Тези структури могат да бъдат направени красиви. 
Тези структури отразяват слънцето, те блестят на слънцето и вашите брегове не само ще подобрят сигурността си и тяхната форма, но и техния естетически вид и ние чувстваме, че тези от вас, които живеят по бреговете, които посещават бреговете и дори тези, които само гледат снимки на бреговете, ще намерят тези структури красиви допълнения към вашите вече великолепни плажове и брегове. Тези стъклено-кристални структури са направени чрез използване на напреднали технологии, които са монтирани на борда на голям космически кораб. 

Ние ще долетим до вашите брегове, инспектирайки дъното за контурите му, дълбочината, плътност и стабилност, от какво са направени и колко дълбоко ще трябва да закрепим тези стъклени „стени“. После ще снижим нашия кораб до малко над морското ниво и ще започнем да инсталираме тези структури като просто местим плъзгачи по контролен панел. Тези диги ще дойдат долу от корпуса на нашите кораби, които са проектирани и построени точно за тази цел и готово! Вашите диги са здраво и сигурно вкопани дълбоко в дъното покрай брега.

Ние ще продължим по този метод по протежение на бреговете мили и това ще отнеме много дни и затова чувстваме спешността да започнем тази операция с вас почти незабавно. 

Ние смятаме, че ще започнем най-много до две или три седмици, но ви казваме да вземете присърце това, което ви казваме, защото ние ще започнем тази операция много скоро, защото много има да се свърши за много кратко време. Надяваме се да видим много имена днес на добороволци за тази много важна задача и очакваме с такова нетърпение да работим с вас, нашите братя и сестри от нашето човешко семейство. Ще се свържем с тези, които чувстваме, че ще бъдат положително допълнение към нашия екип, по един или друг начин.

Молим ви да не се занимавате твърде с въпроса как ще се свържем с вас или ще ви се представим, защото няма за какво вие да се грижите в това отношение. Всичко ще ви бъде обяснено навреме, обични, и вие няма за какво да се тревожите, освен ако не сте усъвършенствали телепатичните си способности. Няма причина за тревожене, че може да сте пропуснали някое съобщение от нас, ако чувстваме, че е положително допълнение за нашия екип и вашето име е написано под някое от нашите съобщения, ние ще се срещнем с вас по един или друг начин. Това ще бъде направено. Имайте вяра и увереност в нашите методи, както и ние нямаме нищо, освен вяра във вас, обични.

До следващия ни разговор, ние сме ваши братя и сестри от вашето семейство на Галактическата Федерация от Светлина и очакваме с такова нетърпение да работим лично заедно с вас. Благодарим ви.

Както е прието и предадено от Грег Джайлс

Превод: Диана


http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federation-of_27.html

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/07/72712-1.html
http://bulgariangg.blogspot.com/2012/07/27072012.html

Facebook: група „Галактическа федерация на Светлината”




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2584582
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол