Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2012 12:37 - Съобщение от Звездните съвети на Светлината за 12 август
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1531 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ НА СВЕТЛИНАТА:
Ние искаме да се покажем утре
(12 август), ако условията са благоприятни

Ченълинг на Амуна Ра


В 14:00 в събота на 11 август аз попитах: Имате ли нещо, което желаете да предадете на мен точно сега?

Аз получих тази прочувствена молба - моля да я разпространите!


ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ НА СВЕТЛИНАТА – ТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ НАШЕТО БЕЗУСЛОВНО ДОВЕРИЕ


О, Амуна Ра, да, имаме. Желаем да публикувате това съобщение в интернет, всички да го видят и разпространят.
Тази вечер ще дойдем по-близо до вас, както казахме.

Ние искаме да се покажем утре, ако условията са благоприятни, и искаме всички вие да се подготвите да ни посрещнете във вашите сърца.

Медитирайте и се молете да бъдем приети благосклонно и приветствани с добре дошли, скъпи приятели, защото имаме нужда от вашата помощ.


Ние се нуждаем от помощта на всички работници на Светлината на вашата планета, които знаят за нашето съществуване и са се ангажирали да работят за силите на светлината.

Миналия уикенд ние разгромихме опитите на тъмните сили да провалят плановете ни и сега още веднъж стигаме до момента, в който ще бъдем в състояние да се покажем на вашите ръководители и на световната сцена.

Ние знаем, че някои от вас се разочароват, когато не сме в състояние да дойдем в момента, в който очаквате, и ние ви казваме, че вашето доверие е особено нужно, скъпи приятели, защото вие не сте наясно какво се случва зад кулисите.

Имаме нужда от вашето безусловно доверие, както и от вашата безусловна любов.

Доверието е знак, че знаете и напълно приемате, че ние наистина работим за подпомагане на човечеството. Вашите скали на времето не са същите като нашите, но сега с отваряне на порталите разликите намаляват. Вие ще осъзнавате все по-добре как времето се изкривява и очевидно се свива. Вие ще осъзнаете по-добре как трябва да поддържате гъвкаво доверие в нашата добра воля и да ни подкрепяте непоколебимо в нашата работа, дори когато не я виждате с очите си.

Ние знаем, че много от вас приемат факта за нашата постоянна помощ във вашия живот и са благодарни за това. Сега ние се нуждаем от помощта на вашето постоянно доверие в нас и в нашата работа за най-добрата еволюция на вашата планета.

Времето е Сега, и всички трябва да се обединят в единно съзнание с нас.

Сега ние сме изцяло в атмосферата на земята, дишаме заедно с Гея и  искаме да дишаме заедно с вас в пълно съзнание, скъпи Служители на Светлината!

Станете съзнателни съ-творци с нас, като ни дадете вашето безусловно доверие, скъпи приятели, ние ви молим. Вашето съзнание е от много голямо значение за честотата на земята, защото всяка вибрация, която се излъчва от вас, се отразява на цялото. Нека вашата светлина свети с чиста любов и с доверието, че всичко ще работи за доброто по най-добрия възможен начин. Тогава ние може би ще бъдем приветствани с добре дошли, когато сме в състояние да се разкрием пред вашата планета Земя.

Скъпи приятели, приемете предварително нашата благодарност към вас за вашата помощ.

Звездните съвети на Светлината, 11 август 2012

 http://www.pleiadianregression.co.uk/8.html




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2582775
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол