Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2012 22:04 - Плеядинският Висш съвет за корабите-майки и изчистване на замърсяванията
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1706 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Плеядиански Висш Съвет:

Взаимодействия на кораби-майки и изчистване на замърсяванията

- Ченълинг на Wes Annac, 27 август 2012

(свободен превод-преразказ, със съкращения)

  - Комуникационната технология (за връзка с човека-ченълър, който приема това съобщение, Wes Annac) е една от "много напредналите технологии", която се употребява; не се нарушавала свободната воля на ченълъра и тия, които биха приели предаденото от него, като същевременно не се допускало чистотата на посланията да бъде изкривявана, ако енергията би била долавяна от души с "егоистични ограничения".

  - Засега се предпочита комуникация чрез ченълъри, в съгласие със свободната воля и поради негативното отношение към извънземните, което засега мнозина биха имали при неопровержими доказателства за съществуването им (показване по телевизията например).

  - Тяхното съществуване ще бъде разкрито напълно на нашия свят; корабите и технологиите им ще бъдат представени; колективният страх ще е временен, тъй като ще се разясни, че ние сме комуникирали с тях през цялото време; [допълнителни разяснения около комуникацията им с нас]

  - Технологии за почистване на замърсяванията се използват широко; едно такова устройство използва "целително-базираната по природа" енергия на Работниците на Светлината, усилена със съответна (резонансна) тяхна собствена енергия, и я разпръсква върху океаните и в атмосферата.

  - Твърде много центрове на замърсяване има сега и те (извънземните) са стационирани около много такива и непрекъснато ги почистват.

  - "Истината, която не сме склонни да изразяваме, освен когато това е необходимо, тъй като ние не желаем нашата Федерация да изглежда като "спасители" на колектива на Земята, е, че ако не бяхме от дълго време разположени в небесата ви, помагайки за извършването на тази работа за почистване на замърсяването с увеличаващата се помощ на Работниците на Светлината и енергиите, които вие давате, вашият свят отдавна би тръгнал по пътя на ускорено [базирано на замърсяването] унищожение."

  - Не бива да се страхуваме, защото те са овладели почистването и на най-лошите замърсявания, позволявайки все пак на свободната ни воля да види как тези замърсявания нараняват Земята до определена степен. Но почистването е било задължително необходимо, защото методите за почистване на замърсяванията, открити от човечеството, са били скрити, тъмните сили са имали обичая да прилагат сякаш най-повреждащите Земята методи, както и незнаещите хора са привикнали да увеличават замърсяванията чрез ежедневния си живот.

  - Замърсяването от много дълго време се е превърнало в нещо нормално и приемливо.

  - Има енергия в атмосферата на Земята, която може да бъде използвана. Хората са забравили отдавна как да я използват.

  - Покритите (с мантии-невидимки) кораби се придвижват свободно и почистват най-замърсените места, така че да не се налага Гея да освобождава негативните и плътни енергии по начини, които са били предсказани от други източници, но няма да се случат. Тук се имат предвид "катастрофите, достигащи повърхността на Земята, с крайната цел излекуване на колективната плътност". Те ще се погрижат да смекчат най-тежките бедствия, а ние, обединявайки се и ползвайки технологиите им, ще трябва да (до)почистим, без да предизвикваме природни катаклизми.

  - Да се подготвим за новите технологии - напр. свободната енергия и устройствата, които използват такава енергия.

  - Новите напреднали технологии покриват всеки аспект на съвременния живот и са безвредни за нас, Земята и околното пространство.

  - На "нашите" тъмни са били дадени привидно-напреднали технологии [от негативно настроени сред Сивите], но те са твърде стари.

  - Всичките им технологии използват свободна енергия от атмосферата и пространството, налична във всеки свят.

  - "Сloaking devices" (устройствата за невидимост) са едни от считаните за най-интересни [сред хората].

  - Всичко е енергия (както е казвано многократно) и разликата между нас (хората), тях и техните кораби е, че те и техните кораби съществуват осъзнато в чистотата на съзнанието. Те не само познават и разбират тази енергия, но и са в състояние да я изменят, оформят и работят с нея по много по-чисти и алхимични начини, отколкото повечето от нас сега.

  - "Сloaking" (невидимостта) е страна на способността да се възстановява и оформя енергията, която познаваме като "прозрачност".

  - Мнозина започват да разбират Универсалния Закон на Привличането - каквото и да е и всичко, което изпратите навън, ще ви бъде пратено обратно към вас, за да придобиете опит. Те се радват да забележат, че мнозина от нас се опитват да работят с това и да внесат в живота си това, което желаят.

  - Ние (отвъд телата и костюмите си :) ), те и техните кораби - всички сме прозрачна енергия, която може да избере всяка форма, цвят и стил. Ще намерим за забележителна способността да променяме телата си и да се трансформираме във висшите реалности.

  - Може да изберете да сте 5-мерен Кристален човек, или да сте напълно без тяло, да сте "чиста енергия на Източника"; но 5-мерното кристално тяло предоставя почти същите възможности за промяна и моделиране.

  - Нашите кораби-майки и звездни кораби са съзнателни (форми на чистата 5-мерна енергия), правят избори и решения, дори ни помагат със съвети. Също така  по желание могат да си сменят формата. Когато ги помолим да станат невидими в небето над Земята, те с радост го изпълняват.

  - Разяснения по комуникацията - че има активна комуникация сред тях самите (Плеядианците), между различни групи в рамките на Галактическата Федерация, в Галактическата Федерация като цяло (General Council Meeting – Общо събрание на Съвета - на ГФ), с Възнесените Учители, с много души от различни светове около нашия, които също работят за еволюцията на хората и Земята (такива имало много); че могат да разпращат посланията си до повече от един ченълъри (със съответна настройка).

  - При предишни посещения на Земята те са споделяли технологиите си, но никога напълно, а само доколкото това е спомагало развитието на съответната цивилизация.

  - "Нашата Божествена технология е отражение на Божествеността на всичко, което съществува в рамките на Галактическата Федерация".

  - Много души, които са еволюирали отвъд 5-то измерение, не намират за нужно повече да се занимават с (5-мерни) технологии, предпочитат да творят неща, които хората и душите в 5-то измерение твърде не проумяват.

  - Те обаче обичат технологиите си, защото благодарение на тях са могли да направят много неща (особено за нас и нашия свят), които иначе не биха могли.

  - Сега са обявленията (talking) за технологиите, после ще е показването (walking), когато присъстват сред нас.

  - Технологията не е единствената страна на възнесението във висшите реалности, но тя ще ни помогне да се обединим и да изчистим нашия свят - неща, които се изискват преди Възнесението.


Превод: ууу

 Източник:
http://wesannac.com/2012/08/27/the-pleiadian-high-council-mothership-interactions-and-cleansing-of-pollution/


http://elvenjewels.blogspot.com/2012/09/blog-post_4.html

http://blueorbsconnected.blogspot.com/2012/09/blog-post.html






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583238
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол