Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2013 20:26 - Съюз на американски военни се бори срещу Федералния резерв
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2135 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

ПОТВЪРДЕНО: Съюз на американски военни се бори срещу Федералния резерв

 

Статия на Дейвид Уилкок от 22.08.2013

Резюме

Драматични нови доказателства разкриват, че таен съюз на американски военни работят, за да разобличат и разбият Федералния резерв и тайната клика от банкери и индустриалци, които го управляват.

Хакерската група “Анонимните” сега обяви публично нейната връзка с американските военни.

Множество доказателства наистина потвърждават, че ние сме пред прага на много големи промени, към по-добро.

Нови доказателства разкриха естествен цикъл, който влияе върху човешкото поведение на индивидуално и на колективно ниво. Този цикъл е по-стар от самата Земя и е записан в основните закони на пространството, времето, материята и енергията.

Положителният изход от събитията, които виждаме сега, ще се генерира от закони, които са логични и абсолютни като самата гравитация.

Идеята за цикличното време не е нещо ново, но науката за доказване, че това е реално и колко много ни влияе, сигурно е нова. Синхроничността не само се случва в нашия собствен живот, но и ни засяга на глобално ниво. Това се разглежда в новата книга на Дейвид Уилкок “Законът на Синхроничността", която излезе от печат на 20 август 2013.

Оказва се, че най-значителните събития на земята не са случайни. Те точно следват сценарий, написан от космически интелект. Животът на земята основно се ръководи от този скрит интелект – за да ни води през индивидуално и колективно планетарно пробуждане.

Американските военни събарят Федералния резерв – представяйки се като “Анонимните”

На 28 февруари ние публикувахме свидетелство на инсайдер, че “Анонимните” работят с американските военни и с международен съюз – за да разрушат финансовата тирания.

Банковият картел на Федералния резерв е отговорен за болшинството проблеми в света сега. Федералният резерв финансира двете страни на Първата и Втората световна война и използва войните, за да заграби повечето от златото в света – в замяна на облигации без никаква стойност.

На 4 февруари 2013 Анонимните хакнаха 4600 сметки на различни шефове във Федералния резерв и открито публикуваха всички подробности – лична информация за контакт, мобилни телефони, пароли за достъп до сметки, IP адреси и пр. Атаката имаше за цел да покаже на Кабала, че той повече не води шоуто. Няколко седмици по-късно ключов инсайдер разкри, че Анонимните работят заедно с патриотични компютърни експерти от средата на американските военни и това е част от тяхното координирано усилие да защитават конституцията срещу всички врагове, външни и вътрешни.

Връзката между Анонимните и американските военни сега е потвърдена от военен инсайдер на популярния сайт BuzzFeed. Този таен съюз за пръв път бе разкрит на 9 август 2013. Той включва много високопоставени служители с достъп до изключително класифицирана информация. Мнозина от тях са отишли да работят в армията, защото искат да научат тайна информация и лично да разберат как всъщност "работи" светът. Сега управляващите знаят, че има много хора в армията, които са готови да действат като Сноудън и Манинг. Много е лесно да се издаде информация, когато човек иска да направи това.

 

Анонимните не са само група младежи. Съюзът от нации, който включва над 150 държави, дава директна подкрепа. Компютърното хакерство стана мисия на много патриоти сред военните.

Нещо повече, хакването напълно изчисти сметки на банкери от кабала, като ги остави без пари.

Инсайдери твърдят, че Анонимните са представили на Ватикана подобна убийствена информация – нещо като оферта, която няма как да не приемеш. Ако тази оферта не е била приета, невероятно изобличаваща информация е щяло да бъде публикувана, включително видео. На папа Бенедикт е било наредено да си подаде оставката, или... А сега, като го питат защо се е отказал от поста си, той казва "Бог ми каза да го направя".

 

Групата, която работи сред военните, е много организирана и сега финализира план, който се разработва от много години. Те си партнират и с подобна руска група. Не случайно Сноудън сега е в Русия. Според сведения на Уилкок Владимир Путин е най-видният координиращ член на този съюз днес.

Шерман Сколник пръв разкри новини за съюза още през 90-те години и в първите години след 2000. И други инсайдери са споделили на Уилкок, че значително мнозинство сред американските военни, най-малко 60, а може би и над 75%, директно е настроено срещу тайния кабал, който управлява Федералния Резерв. Командващите офицери на някои сектори сега са на 100% съгласни, че трябва да се свали Федералният Резерв и да се възстанови Конституцията.

 


Освен Шерман Сколник, друг смел свидетел е Rayelan Allan of RumorMillNews.com.

 

През годините мнозина членове на патриотичния съюз са били убити при различни “инциденти”.

 

Все пак, след всичките тези години, планът да се събуди обществеността е изпълнен с голяма ефективност.

 

През 2001 г. Шерман Сколник открито заяви, че има съюз на патриоти, които действат да спасят планетата от финансовата тирания. Но военен преврат в Америка не би бил достатъчен да се реши проблемът, който е много по-голям и по-международен.

 

Компютърните хакери играят ключова роля в плана. Тихомълком, патриотични американски военни са изградили голяма армия от компютърни хакери, над 40% от персонала, според инсайдери. “Анонимните” е публична демонстрация на този хакерски съюз на военни.

Патриотичните военни са планирали много действия, които обаче са били отменяни в последния момент, като например през февруари 2012 и юли 2012. По-силно действие е било предприето през октомври 2012, когато те установили обема на трудностите, които биха възникнали. Контролираните медии са толкова мощни, че дори събитие като разтърсващият скандал с LIBOR не създаде достатъчен обществен импулс за промяна.

Но има много индикации, че наближава мега-събитие, когато ще се случат огромни промени за кратък период от време. Това събитие вече започна, благодарение на разкритията за NSA, но то скоро ще стане много по-драматично. Според Уилкок резултатите ще бъдат изключително положителни, но може да възникне страх, когато най-големите събития започнат да се случват.

В книгата си “Ключът на синхроничността” Уилкок описва, че действат много по-големи сили, отколкото можем да си представим. Най-значителните събития в историята се случват в много прецизни моменти и са повторения на събития, които са се случвали по-рано...

Линк за цялата статия на английски език:
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1145-us-military-fed




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581555
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол