Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2013 19:49 - Житен кръг от 8 август - Галактическият Тон на Творението
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1629 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.09.2013 19:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Галактическият Тон 8 – Тонът на Интегритета и Хармонизацията

Тълкувание на този житен кръг по календара на маите Цолкин

 


 

Този житен кръг се появи на 8-8 (8 август) 2013 г. Повече снимки на житния кръг могат да се видят тук:

  http://www.cropcircleconnector.com/2013/silbury/silbury2013a.html

 
По календара на маите Цолкин 8-8-2013 беше ден със Слънчев печат “Червена Земя” и с Галактическия Тон 8!

Освен това, на 26 юли 2013 г. започна годината на Жълтото Галактическо Семе, година с Галактическия Тон 8!

На житния кръг е изобразена Галактика във вид на двойна спирала, символизираща Галактическия Тон 8 на деня и на годината.

По календара на маите Цолкин има 13 Тона на Творението и Тон 8 е Галактическият Тон на Интегритета и Хармонизацията.


За тези, които не са запознати с календара Цолкин, ето кратко описание на 13-те Тона на Творението:


Магнитен Тон (1):
Тон на Целта и на Привличането (започва вълна от 13 дена, или месеца, или години и пр.)
Лунен Тон (2): Тон на Предизвикателството и Поляризацията
Електрически Тон (3): Тон на Служенето
Самосъществуващ Тон (4): Тон на Формата и Мярката
Обертонов Тон (5): Тон на Сиянието
Ритмичен Тон (6): Тон на Равенството и Баланса
Резонансен Тон (7): Тон на Сънастройката
Галактически Тон (8): Тон на Интегритета и Хармонизацията
Слънчев Тон (9): Тон на Намерението
Планетарен Тон (10): Тон на Проявлението и Усъвършенстването
Спектрален Тон (11): Тон на Освобождението
Кристален Тон (12): Тон на Сътрудничеството
Космически Тон (13): Тон на Присъствието (завършва вълната)


Ето и по-подробно описание на Галактическия Тон 8. Следващите обяснения са взети от различни сайтове за календара на маите Цолкин.

 Tон 8  - Галактическият Тон на Творението    

Интегритет, Хармонизация

След като при Тон 7 сме изследвали различните резонанси, носени от фините вибрации, при Тон 8 можем да се съсредоточим върху хармонизирането - генериране на приятна комбинация от елементи. Това може да означава създаване на вътрешна хармония, или на хармония в отношенията с другите. Тон 8 ни призовава да приведем нашето поведение в унисон с истините и идеалите, в които вярваме.

Едно от значенията на "интегритет" е "състоянието на цялостност, пълнота." (Както е моделирано от хармоничното цяло на галактиката!)

Този тон ни напомня, че целостта изисква последователност; непоколебимо придържане към мъдростта на нашите лични ценности.
                
Освен това, хармонизацията изисква не компромиси, а гъвкавост готовност да се съобразяваш с другите, да се освободиш от личните привързаности в името на общото добро. Когато всеки от нас е проводник на Хармонията, ние действаме като взаимни ролеви модели един за друг, вдъхновявайки създаването на Галактическа култура; актуализирайки хармоничния потенциал на нашето глобално общество!

 Toн 8, Галактическият Тон на Интегритета, символизира хармонията между думите, мислите и действията

В този 8-ма година от 13-годишния цикъл ние се питаме: до каква степен живеем в съответствие с това, в което вярваме?

Галактическият Тон ни учи как да изградим качеството на целостта, която е въплътена във всеки от нас, като по този начин подобрим хармонията в нашия живот и в нашия свят.

Според д-р Хосе Аргуелес, пионер на декодирането на галактическото време, 26 юли 2013 поставя началото на “Галактическа Синхронизация ". Годината на Жълтото Галактическо Семе поставя началото на голям нов цикъл, в който най-накрая можем да се осъзнаем като творчески членове на Галактическото цяло; съзнателно обединени микрокосмосът и макрокосмосът ...


Основното послание на Тон 8 е “Живея ли според моите убеждения?"


Тон 8 ни напомня, че най-ефективният начин за вдъхновяване на положителна промяна в света е да живееш като пример, показвайки на общността какво е възможно при въплъщаване на нашите най-дълбоки ценности и идеали.

 
Галактическият Тон ни призовава да признаем, че нашата Земя е разумен член на Галактическото Цяло.


Циклите и кодовете на календара на маите са предназначени да ни синхронизират с галактическите хармонии на естественото време, за да можем все повече да бъдем в синхрон с нашия най-висок творчески потенциал като еволюиращи същества.

Част от мисията на хората, които използват този календар по целия свят, е да генерира "Галактическа Култура",  при която Земята е еволюиращ член на съзнателна галактическа общност.

Интелигентността на галактическия ред може да се разкрие по много начини, от открита комуникация до фини импулси на интелигентност, които катализират разцвета на нашия творчески потенциал и на съзнанието ни.

Тази календарна система ни учи, че да бъдеш Галактически означава да Хармонизираш. Природата е Галактическа. Земята е Галактическа. Ние сме Галактически Граждани!

Ние навлязохме в нов голям цикъл на планетарно възстановяване и на Галактическа Синхронизация. Затворен е цикълът на забрава на нашата безкрайна взаимосвързаност с цялото Творение.

Новоизгрялото Шесто Слънце излъчва нови лъчи на галактически вибрации в нашите сърца и умове, откривайки нови пътища тук на Земята.

Нека да си възвърнем нашата зрялост като планетарно-галактически граждани. Нека получим регенериращите вибрации на този Нов Цикъл в нашите клетки, в нашето съзнание, в нашето усещане за себе си и за реалността, за да можем да бъдем обновени и да бъдем това, което сме, и да правим това, за което наистина сме тук.

Нашата Майка Земя-Гайа ни призовава да получим нейните вибрации в нашите сърца и умове, за да можем съзнателно да въплътим нейната мъдрост и да намерим нови начини да хармонизираме нашето пътуване на Земята, лично и колективно.

  Нашата Баба Галактиката ни призовава да се отворим за нейните вибрации и вдъхновение, за да можем съзнателно да заемем местата си в нашия по-голям Дом. Защото ние сме живи семена, направени от Земята и от Звездите, кодирани с интелигентността да цъфтим, и заедно да проявим една Планетарна Градина, надарена с Висша Космическа Красота.

Отворена е Вратата за Ново време на Планетарна Галактическа Цялостност.
Като равни деца на Вселената, ние споделяме едни и същи отговорности и възможности да цъфтим с най-високия си потенциал.

 





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2582242
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол