Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2014 14:50 - Чудни събития - За житния кръг от 8 юли 2014 с числото 8
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2330 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Чудни събития Съобщение, свързано с 11-тата формация за 2014 г., поява на същество и символ.

13 юли 2014, превод от английски

(Интересното в случая е, че по календара на маите 8 юли 2014 г. – денят, в който се появи житният кръг с форма на числото 8 - беше ден със Слънчев печат “Маймуна” и с Тон 4 – Тонът на Формата.)

През нощта на 10 срещу 11 юли Робърт ван ден Брьоке почувствал присъствие, свързано със съобщението, което трябвало да получи за последния житен кръг (този с числото 8). Изведнъж той започнал да мисли за съществата от планетата Ларга и после, с третото си око, видял образа на същество, което приличало на човекоподобна маймуна.


image

 

Изведнъж Робърт разбрал, че съществото, чието присъствие усеща, принадлежи на семейството на Larga – известна извънземна раса.

Той почувствал дълбока любов, която идвала от съществото, и че то присъствало тук, за да подготви хората за нещо голямо.

Съществото дало на Робърт да разбере, че хората стават все по-зрели за контакт с извънземни. Робърт почувствал толкова много любов, излъчвана от това подобно на маймуна същество, че просто поискал да го погали по главата. Това не било възможно, разбира се, защото съществото присъствало енергийно. Но в мисълта си Робърт все пак го направил и, в отговор на това, почувствал извънредно голяма любов, идваща обратно към него. В този момент Робърт отново си представил колко важно е да уважаваме живота и да предаваме това към хората.

Съществото “казало” на Робърт, че колективното съзнание на хората на Земята сега расте извън Слънчевата система, създавайки по-голяма вътрешна любезност в определени групи, което ще позволи да имаме контакт с извънземни.

После съществото поискало да предаде съобщение, свързано с житния кръг със символа на числото 8. То казало на Робърт, че 8 като символ означава безкрайност и баланс – включително баланс между двете полукълба на мозъка, което съществото нарекло “лемнискатно мислене” (изображението на лемнискатата прилича на осмица – бел.пр.).


image

 

Съществото казало на Робърт, че като визуализираме лемниската в хоризонтално положение, получаваме чувството за безвремие и ясен ум, което може да е много полезно, особено когато човек трябва да вземе важно решение или иска да започне нещо ново в живота си. Също така е добре да рисуваме (използвайки пръстите си) лемниската във въздуха пред лицето си, осем пъти поред.

Ние всички сега сме пред ново начало и все повече сме наясно за живота след смъртта, за духовното безсмъртие и ще влезем в контакт си извънземни цивилизации. Това също е една от причините за появата на 8 в житния кръг.

Скоро повече знаци от извънземен произход ще бъдат предадени чрез Робърт, за да подготвят хората за контакти от Космоса. В допълнение, съществото “казало”, че е полезно да се гледат снимки на този житен кръг с фигурата 8, това отваря сърцето.

То казало още на Робърт, че сега в нашата Слънчева система лети огромен обект във формата на 8.

После Робърт направил няколко снимки. Имал "изгарящо" усещане на челото си и изведнъж видял синя светкавица пред очите си. После се погледнал в огледалото и видял, че на челото му се е появил символът 8.

И така, на Робърт било съобщено за присъствието на огромен извънземен космически кораб във формата на 8, който сега се намира в нашата Слънчева система. След като той препратил това съобщение на Nancy Talbott (по Skype), Нанси му казала, че един час преди това видяла видео на професионален астроном, който открил присъствието на голям обект във формата на 8, който летял през нашата Слънчева система. Ето линк за това видео:

http://www.youtube.com/watch?v=u63aUQrc5do

А във видеото по-долу можете да видите изображението, което се появило на челото на Робърт:

http://www.youtube.com/watch?v=3AdaTC7FGmk

Източник:

http://www.robbertvandenbroeke.com/wonderful-events/Message_related_to_the_11th_formation_2014_appearance_of_a_being_and_symbol

 

Снимки на житния кръг от 8 юли 2014 със символа на числото 8 могат да се видят тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2014/Standdaarbuiten3/Standdaarbuiten2014c.html




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572867
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол