Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2015 12:51 - За житния кръг, открит в Италия на 7.6.2015
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2862 Коментари: 0 Гласове:
1



Мостове на Единството

Тълкувание за житния кръг, открит в Италия на 7 юни 2015

Този житен кръг е открит в Pontecurone, Alessandria, Италия.

Повече снимки и информация са публикувани тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2015/Pontecurone/Pontecurone2015a.html

http://cropcirclesdatabase.com/20150607ITap

 

 
image

 

По календара на маите Цолкин, 7 юни 2015 г. е 13-ят ден от Белия замък, който обхваща 52 дена – от 26 май до 16 юли 2015.

Целият Хармоничен модул Цолкин включва 5 замъка по 52 дни, или общо 260 дни. Белият замък е вторият замък в Цолкин и е посветен на развитието на Жълтия Воин (Изследване, Интелект, Безстрашие). Получавайки тази енергия, всички ние влизаме в ролята на Воини, които имат за задача да ИЗСЛЕДВАТ вътрешния и външния свят и по този начин да развиват ИНТЕЛЕКТА си, а също така да се учат на БЕЗСТРАШИЕ.

Жълтият Воин трябва да се учи да не се страхува от нищо, дори и от смъртта.

Белият замък е наречен още “Дворът на Смъртта”, защото Втората Вълна на Белия замък е Вълната на Белия Съединител на Световете - КИМИ – МОСТ между Световете: Изравняване, Преход, Смърт, Благоприятна възможност. Тази енергия ни учи, че всичко е преходно, всяко нещо се ражда и умира и трябва да сме готови да се освободим от всичко старо, ненужно, отработено – във всички аспекти от нашия живот – физически, душевен, духовен – материални неща, мисли, чувства, вярвания, схващания, нагласи, отношения – в личен и обществен план и пр.

Житният кръг е открит в Pontecurone. Изглежда това място не е избрано случайно! Ponte” на италиански означава “МОСТ” !!!

На пиктограмата виждаме 16 триъгълника: 8 във външния пръстен и 8 във вътрешния пръстен. С числото 16 символично е представен Жълтият Воин, който е Слънчев печат № 16.

 Триъгълници 1, 2, 3 и 4 на картинката представляват “главата” на Воина. Триъгълник 1 е горната част на шлема, триъгълник 4 е прорезът за очите, триъгълници 2 и 3 са “раменете” на Воина.

Или общо имаме осем  Воина, в кръг, един до друг, рамо до рамо. Все едно са изградили Мостове помежду си. Все едно, че рамото на всеки един от тях е като МОСТ към съседа.

Воините са свързани и с общ външен кръг.
Воините са обединени. Символизират Обединеното Човечество.

Идеята е, че трябва да търсим обединение, Единство.

Белият Съединител на Световете е Предизвикващата енергия на Жълтия Воин!! Т.е. за него е предизвикателство да изгражда Мостове за свързване с другите хора. Предизвикателството е да изграждаш Мостове, вместо да воюваш с хората.

В Белия замък Воинът трябва също така да намери своя център - точката и кръгчето в центъра. Воинът трябва да открие вътрешната си същност, своя Вътрешен Аз, сърцето си, душата си. Да открие Бог в себе си. Да открие своя Мост към Бога, към Вселенския Разум, към Вселенското енерго-информационно поле. Само така ще може да черпи сили от това поле, което е неограничен източник на енергия!!

7 юни – ден със Слънчев печат “Червена Змия” – Жизнена сила, Жизнена устойчивост, Инстинкт...
Червената Змия е Окултният Учител на Жълтия Воин.
Воинът търси откъде да се снабди със сила. Точно в този ден на Червената змия Воинът (човекът) може да открие, че най-безграничната енергия може да получи, като се свърже с Бог, със Създателя.

Трябва също така да изграждаме МОСТОВЕ помежду си, да се свързваме, да се обединяваме!!

Точно в Единството е нашата най-голяма Сила!!
Воинът (Човекът) трябва да разбере, че не войната, а Единството дава най-голяма Жизнена сила и Жизнена устойчивост!!
Ние, хората, сме силни, когато живеем в Мир и в Единство.

Трябва да се стремим да изграждаме МОСТОВЕ помежду си и между народите, Мостове на мира.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573268
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол