Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2015 12:11 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Разколът започва
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 5273 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Разколът започва

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд - 20 октомври 2015 г.

Свободен превод със съкращения

Д.У.: Добре дошли! Ние се потопяваме дълбоко в света на космическата информация. Можете да получите директно най-високо засекретени сведения. В предишните интервюта вече осветихме някои действително невероятни теми.

Обсъдихме как още през 1920-1930-те години немските тайни общества са установили дипломатически и политически връзки с две разумни цивилизации. Едната от тях е известна като драконианците – Конфедерация на рептилоиди-хуманоиди.

Втората цивилизация е Агарта. Нейните представители имат скандинавска външност. Това са хора със светли коси и сини очи, на ръст са по-високи от нас, представяли са се като извънземни същества.

Както разказа Кори, в действителност агартяните са се появили тук, на Земята, но поради редица катастрофални събития им се наложило да отидат под земята. Вече обсъдихме как се е сформирал алиансът. Как агартяните и драконианците са помогнали на немците да излязат в космоса.

Темата за Агарта е просто потресаваща. В своята книга “Следите на боговете” Греъм Хенкок споделя хипотезата за светлокоси синеоки арийци, които се появявали в лодки пред разни аборигенни култури по целия свят. Те се представяли за богове и учили аборигените на металургия, математика, астрономия и пр. Кори, как смятате, причастни ли са агартяните към възстановяването на нашите общества след някои катастрофи?

К.Г.: Разбира се. Помагала е древната отцепила се цивилизация (Агарта). Със същото са се занимавали и други.

Д.У.: Летяли ли са агартяните с немците на кораба “Камбана”?

К.Г.: В действителност “Камбана” е компонент на двигателя, който създавал гравитационно поле. Отначало това било просто голяма “чиния”.

Д.У.: Как се е наричал корабът в документацията, която сте виждали?

К.Г.: Когато корабите попаднали в ръцете на американците, те се наричали “Възпроизведени Кораби на Извънземни” - ВКИ.

Д.У.: А летели ли са агартяни с немците на такива кораби?

К.Г.: Да. Отначало немците летели с агартяните.

Д.У.: Според вас, каква е числеността на населението на Агарта? 10.000 или 100.000 души?

К.Г.: Не знам. Мисля, че са много, защото Агарта е цяла мрежа от подземни градове или селища. Градът в Хималаите е разположен най-близо до повърхността. Именно там агартяните най-често се появявали на повърхността и се връщали обратно под земята.

Д.У.: Казахте, че агартяните запознали немците с разрушен регион под леда на Антарктида. Там на повърхността и под нея имало някакви съоръжения.

К.Г.: Това са били такива подземни пещери, като тези построени от друга цивилизация в древни времена. Доста обширни.

Д.У.: Говорим за много нива под повърхността?

К.Г.: Да. Вече разказвах, че когато се спускате надолу, дълбоко под земята виждате структура от пещери като пчелна пита.

 Д.У.: В традиционната наука битува мнението, че колкото по-надолу се спускате под земята, толкова по-горещо става, температурата постоянно се повишава....

К.Г.:  Това е вярно само да определени места и дълбочини. Но ако в същите места се спуснем още по-надълбоко, започва обратният процес. След пресичане на определена дълбочина, налягането и температурата се понижават експоненциално. Под определена дълбочина процесът се обръща, но степента на охлаждане се изменя в зависимост от конкретното място на планетата.

Д.У.: Как смятате, съществуването на такива места дълбоко под земята, които имат растителност, своя паралелна еволюция на биома, с животни, растения и пр.... Това не е ли свидетелство за разумен проект? Означава ли това, че планетата е специално "оборудвана" за разумен живот на повърхността и за по-напреднал разумен живот под повърхността, който може да надзирава повърхността, без да бъде открит?т

К.Г.: Животът процъфтява навсякъде, където може. Дори в междузвездното пространство.

Д.У.: Добре, да се върнем към това, как немците са попаднали на Луната. Казахте, че на съвещанията на Супер Федерацията са представени 22 генетични програми, работещи с човечеството. Една част от тях включва обмен и кръстосване на генетичен материал. Споменахте, че сме програмирани за поклонение пред богоподобни фигури и охотно предаваме своето могъщество на гурута, лидери и политици?

К.Г.: Да.

Д.У.: Хората, които управляват Супер  Федерацията... Спомням си, че споменахте за 40 главни групи?

К.Г.: От 40 до 60.

Д.У.: Те винаги ли изпращат на събранията едни и същи делегати или делегатите се сменят?

К.Г.: Обикновено са едни и същи  делегати, а делегатите на Алианса ТКП (Тайни Космически Програми) се сменят.

Д.У.: Кори, изглежда ще трябва да посветим няколко интервюта на това, какво е станало с постройките на Луната и на Марс... Германия е била голяма промишлена държава преди Втората световна война. Но след войната е трябвало да изплати огромни репарации, които съсипали нейната икономика. Германия е била напълно изтощена, откъде е намерила средства за развитие на програмата, за която говорите?

К.Г.: Към това време немската отцепила се цивилизация вече била напуснала Германия. Това започнало дълго преди края на войната. Немските окултни общества предвиждали поражението във войната. Затова започнали да създават анклави в Южна Америка, Бразилия, после в Антарктида. Те искали да създадат своя отцепила се цивилизация, а останалите немци да оставят на произвола на съдбата. По това време управлението на отцепилата се цивилизация вече било напълно отделено от основния държавен апарат.о наъепилата се цивилизация вебе те немци да оставят на произвола на съдбата.твото. ..

В процеса на Операцията “Кламер” Америка получила много повече учени, отколкото се съобщавало на обществеността. Операция “Кламер” – това е договорът, съгласно който Америка получила немски учени и високо развити технологии. Такива хора технологически били 20-30 години по-напред от САЩ. След войната те се прехвърлили в САЩ и били взети на работа в американските космически програми, които по това време били в начално състояние. Америка пуснала немските учени в своята инфраструктура и им дала власт, когато започнали да се проявяват като ценни активи.

През 1947 г. американските разузнавателни агенции открили, че отцепили се немски групи са създали анклави в Южна Америка и Антарктида. Узнахме, че в Антарктида се намира голяма военна база. Тогава американското министерство на отбраната решило да изпрати там голяма флота под командването на адмирал Бърд. Това била операцията “Висок Скок”. Те достигнали Антарктида и се сблъскали с неочаквано високи технологии. Изпод водата се появявали високо напреднали немски летателни апарати и сваляли американските самолети, а от континента американският флот бил обстрелван с някакво непонятно оръжие, някакъв вид енергийно оръжие. Американците претърпели големи поражения, отстъпили и се върнали в Америка. Адмирал Бърд представил секретен доклад за това, с което се сблъскали американците. Капитанският дневник на адмирала и досега е засекретен. Но някои негови изказвания все пак са станали известни.

Д.У.: По едно  време аз прочетох около 300 книги за Антарктида. Срещал съм информация, че адмирал Бърд е виждал Кухата Земя, че там имало мамути и пещерни хора.

К.Г.: Такава информация се появила по-късно и не е имала нищо общо с реалната мисия на адмирала. Това е било или дезинформация, или фантазия...

Тогава американците влезли в контакт с немските учени от Операция “Кламер”. Някои учени казали, че са знаели за някои от тези групи. Американците помолили да ги свържат с отцепилата се група в Антарктида. После учените от “Кламер”, които работели за американците, започнали диалог между американците и немската отцепила се група. Всичко започнало като радио контакти. После се състояла среща на президента Труман с немската отцепила се група, която поставила  много твърди условия. Радио контактите се състояли веднага след операцията “Висок скок” на адмирал Бърд.

От немските учени немската отцепила се група узнала, че след инцидента в Розуел и падането на още няколко извънземни космически кораби, американците въвели политика на секретност. При това нивото на секретност за съществуването на извънземни и определени технологии било по-високо от нивото на секретност на ядреното оръжие. Т.е. за тях никога не бива да се разказва на човечеството. Истината би разрушила обществото и социо-икономическото платно на планетата.

След като немската отцепила се група в Антарктида узнала за политиката за укриване на съществуването на извънземните от обществеността, тя решила да се възползва от това и започнала да извършва полети на САЩ - полети на напреднали кораби, които обществеността погрешно приемала за НЛО. Включително полетите над Вашингтон през 1952 г. с прекъсване от две седмици.

Д.У.: Аз винаги съм мислел, че това са извънземни. Те са летели директно над Конгреса.

К.Г.: Това са били кораби на немската отцепила се група. Това бил техният начин да заявят: “Съгласявайте се с нашите условия, подписвайте договора, иначе ще направим историята общодостъпна. Знаем, че това е вашият най-лош нощен кошмар. Нали не искате американският народ да узнае за това?” Това ставало в края на президентския мандат на Труман и в началото на президентския мандат на Айзенхауер. Именно Айзенхауер и Труман подписали договор с немската отцепила се група. Така тази група попаднала в САЩ.

И двете страни на договора имали своите планове. Американците смятали, че когато немската отцепила се група попадне в САЩ, те ще намерят начин да се внедрят в нея, да завладеят технологиите и да я съкрушат. И немската отцепила се група също имала такъв план. Те искали да построят инфраструктура в дълбокия космос и в нашата Слънчева система. И кой би могъл да направи това по-добре от САЩ?

И станало следното: немската отцепила се група спечелила състезанието по внедряване. Немците изцяло се внедрили в американския военно-промишлен комплекс. Те влезли в съветите на директорите на американските  ологиите и да я къскобщодостъпна. това и започнала да извършва полетикорпорации и напълно се утвърдили в тях. Немците предали на американците няколко Възпроизведени Кораби на Извънземни и им позволили да се възползват от метода на реверсивния инженеринг. Към края на 1950-те и началото на 1960-те години отцепилата се група напълно се внедрила в разузнавателните агенции, а после завладяла цялото американско правителство.

Д.У.: Колко много нови неща. Това, което разказвате, напълно разрушава идеята за Америка, каквато я познаваме.

К.Г.: Именно това става на върха. У обикновените хора илюзията се запазва. Върховете все още успяват да запазят илюзията у обикновените хора.

Д.У.: Това може да стане проблем, ако корпорациите и военните подизпълнители работят с немците. Не на всички ще им хареса да работят под управлението на немците.

К.Г.: Да. По-нататък можем да поговорим за разногласията в правителството, в земните алианси и какво се случва там. След като немците завзели инфраструктурата на САЩ, започнало интензивно строителство в космоса и в рамките на ТКП. Немците започнали да работят с американските групи на Кабал, с които вече си били сътрудничили през Първата и Втората световни войни. Именно в това време те създали ТКП, част от която било интензивното строителство на инфраструктура в космоса и на Земята, за което говорих.

Д.У.: Казахте, че Операцията “Висок скок” е била през 1947 г. Веднага след това започнали срещи на Труман с немската отцепила се група. След това започнали преговори, но те не потръгнали добре... После немците започнали  масови появявания на “НЛО”.  Директно над столицата, над правителственото здание на САЩ. Казахте, че това се случило през 1952 г.? След полета над Капитолия американците веднага ли се предали?

К.Г.: Да, съветниците на президента казали, че договорът  трябва да се подпише. Но когато сме подписвали договора, сме смятали да се внедрим в немската отцепила се група... Подписването на договора много бързо довело до започване на строителство на основната инфраструктура на ТКП.

Д.У.: Очевидно е, че за това са били необходими работни ръце. Откъде се взимат?

К.Г.: Стигаме до това, което се нарича “изтичане на мозъци”. Това се случвало в 1950-1960-те години и през 1980-те години. На множество водещи учени от цял свят било предложено да се присъединят към тези програми. И много бързо всички най-добри учени изчезнали от лицето на Земята. През този продължителен период били вербувани милиони хора, умни и многообещаващи. Тогава обединената американска и немска отцепила се група смятали, че такива хора могат да внесат значителен принос в ТКП поради разрастването на инфраструктурата. Те взимали в програмата сметаната на обществото.

Д.У.: Моят ветеран-инсайдер Пит Питерсон каза, че в процеса на изтичане на мозъци количеството на хората наброявало 50-60 милиона души. Когато такива хора достигали определена възраст, им предписвали да имат деца. Деца се появявали у 60 милиона души. Тогава сега можем да говорим за население, колкото населението на САЩ и дори повече?

К.Г.: Да.

Д.У.: Ще продължим нашия разговор. Благодаря ви за вниманието.

Целият текст на руски:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=212

 
Свързана статия: 

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ. Ние сме едно

http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/30/.1387656




Гласувай:
7



1. anin - Не е сигурно
26.10.2015 07:23
Не знаем дали информацията е напълно вярна, но е интересна и може да се помисли над нея...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572849
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол