Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2017 22:13 - Формация от 4.5.2017 - Willoughby Hedge, nr Mere, Wiltshire, Англия
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 684 Коментари: 0 Гласове:
0



 image


Време за най-активно Визуализиране на нашите Мечти

Формация от 4 май 2017 - Willoughby Hedge, nr Mere, Wiltshire, Англия

Повече снимки са публикувани тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2017/Willoughby/Willoughby2017a.html

По календара на маите Цолкин, 4 май 2017 г. е ден със Слънчев печат “Червен Дракон” с Тон 7, във Вълната на Синия Орел, в Централния Зелен замък на Вълшебството.

Според мен на формацията са изобразени следните енергии:

Червен Дракон – Раждане, Хранене, Битие, Памет
Бял Вятър – Дух, Дишане, Връзки, Комуникация
Синя Нощ – Сънища, Мечти, Интуиция, Изобилие
Синя Ръка - Знание, Действие, Изцеление
Бял Вълшебник – Извънвремие, Възприемчивост, Вълшебство
Бяло Огледало – Отражение, Безкрайност, Медитация
Тон 7 – Резонансният Тон на Сънастройката
(с Източника и с Всичко Което Е)

Малкият кръг “D” в центъра на формацията изобразява енергията ЧЕРВЕН ДРАКОН – Слънчев печат № 1. Червеният Дракон символизира “женския аспект” на Източника (Богинята-Майка), това е изначалната, базова енергия, която създава енергийната мрежа на Вселената.

Двата по-малки кръга “
W изобразяват енергията „Бял Вятър” - Слънчев печат № 2 - която символизира "мъжкия аспект” на Източника (Бог-Баща) Енергията на Духа.

Трите кръга заедно (двата кръга “W” и кръгът “D”) изобразяват енергията “Синя Нощ” – Слънчев печат № 3, който символизира човешката Душа (Божественото Дете).

Тези три кръга са свързани с обща линия, по този начин е изобразено, че в този ден с Тон 7 ние, човешките души, имаме възможност за Резонансна Сънастройка с Източника. Това ни зарежда със силна енергия, която ни изпълва с Вдъхновение.

По периферията на формацията са изобразени две дъги “Н” с по 7 кръга. Тук числото 7 символизира:
- Тон 7 – Тона на деня
- енергията "Синя Ръка" – Слънчев печат № 7
- 7 дни остават до края на Вълната на Синия Орел

В двете дъги “Н” има общо 14 кръга. Тук числото 14 символизира енергията “Бял Вълшебник” – Слънчев печат № 14. Намираме се в последния замък на модула Цолкин – в Централния Зелен замък на Вълшебството. Ние сме Вълшебниците, ние преобразяваме действителността, като използваме всички енергийни инструменти, които сме изучавали, усвоявали и тренирали от началото на текущия Цолкин дотук.

В този ден с Тон 7 Източникът зарежда човека с вдъхновяваща енергия, която дава подемна сила и човек може да полети като Орел ;-).  Цялата формация прилича на “въздушен винт”, който сякаш ни завърта и ни повдига нагоре. Синият Орел е предпоследната енергия, която усвояваме преди последната – Жълто Слънце – Енергията на Възнесението.

Червеният Резонансен Дракон с Тон 7 е Кин (ден) 241 в модула Цолкин. С Кин 241 започват финалните 20 дни, последната колонка в Цолкин, 13-ят стълб, който съответства на Тон 13 - Космическият Тон на Присъствието. В тези дни чувстваме най-силно Присъствието на Бог в нас и навсякъде около нас.

Кин 241 е Портален ден – Ден на Портал за Галактическа активация. Червеният Резонансен Дракон ни изпълва с енергия за Полет. Синият Орел трябва да се научи да се зарежда с енергия от Източника, това е неговото “гориво”. И виждаме, че това “гориво” е Енергията на Мечтите. Мечтите ни вдъхновяват и окрилят. Когато се стремим да осъществяваме Мечтите си, ние се извисяваме. Летим на крилете на Мечтите си. Синият Орел превръща ръцете ни в криле ;-).
 
Трите кръга в центъра на формацията изобразяват енергията Синя Нощ.
Тези три кръга са като 3 очи, като по-големият кръг в средата е Третото Око.
Енергията “Син Орел” ни помага за отваряне на Третото Око.

Виждаме, че Третото Око съвпада с енергията Червен Дракон. Трябва да се учим съзнателно да се свързваме с тази мощна творяща енергия, за да можем да я използваме за създаване на всякакви форми и така да осъществяваме Мечтите си, Визиите си.

7-те кръгчета от дъгите “Н” представляват и 7-те дни до края на Вълната на Синия Орел, дните от Тон 7 до Тон 13. Имаме 7 дни за най-активна Творческа дейност, за Творене чрез Визуализация.

На формацията са представени три Сини Трансформиращи енергии:

Синя Нощ – Мечти, Интуиция, Изобилие
Синя Ръка – Действие, Изцеление
Син Орел – Виждане, Творчество, Творене чрез Визуализация

Синята Нощ ни зарежда с Мечти.
Синият Орел ни учи да Визуализираме Мечтите си и така излъчваме към Вселената по-конкретни образи, представи, визии, а тя организира тяхното реализиране и предава съответните творящи импулси на Синята Ръка.
Синята Ръка извършва реалните действия по осъществяване на Мечтите.

Всяка дъга “Н” се състои от по 7 кръга, които изобразяват Огледала и символизират енергията “Бяло Огледало” - Поддържащата енергия на Червения Дракон. Бялото Огледало символизира безкрайната Вселена, която с методите на Отражението мултиплицира и отразява обратно към нас нашите мисли, идеи, мечти, визии и ни помага да се реализират.

И така, Вълната на Синия Орел е време за най-активно Творчество. Време, когато трябва да си отворим и Трите Очи, да се вглеждаме проницателно в действителността около себе си и да визуализираме как искаме да се промени всяко нещо, което не ни харесва. Вселената, Източникът очакват да получат от нас нашите визии – как да се усъвършенстват нещата в личен и най-вече в обществен план. Всеки е призван активно да визуализира промените, които иска да види на работното си място, в квартала, в града, в който живее, в обществото, на Земята. Така Съ-Творяваме желаната Нова Реалност. И колкото повече хора се включат в този процес на Мечтаене и Визуализиране, толкова по-силен ще е ефектът и толкова по-бързо ще се реализират Мечтите ни.

Най-искрени благодарности на авторите на тази вдъхновяваща формация и на фотографа Hugh Newman
!

Снимка: Hugh Newman
https://www.facebook.com/cropcirclesfromtheair

Страница «Календарът на маите и житни кръгове»:

https://www.facebook.com/cropcirclesbg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2582002
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол