Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2017 16:57 - МОГИЛИТЕ при с. ПЕТКО СЛАВЕЙКОВО - гр. СЕВЛИЕВО
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1385 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2017 16:58


МОГИЛИТЕ при с. ПЕТКО СЛАВЕЙКОВО - гр. СЕВЛИЕВО

Надка Стойчева

Тракийското светилище ,,ХОТАЛИЧ"" съществува от 5700 год. пр. н. е., а комплекса от могили в с. Петко Славейково съществува от времето на Атлантида /в книгата на Милан Миланов ,, Тайните подземия на България"" - книга 11,,, МИСТИЧНАТА ПЛАНИНА"", може да прочетете за тези могили /. От 5590 год. пр. н. е. - в този отрязък от време - комплекса от пирамиди е бил жреческо-ритуален, даващ познание за ПРЕРАЖДАНЕТО и ВЪЗКРЕСЕНИЕТО на ДУШАТА. Подземен тунел свързва двете светилища. Първоначално структурата на комплекса, състоящ се от седем по ниски могили, плюс осмата най-високата ,,КАЛЕТО"", е била изградена от камък, и всяка могила е била четиристенна. Така е съществувала до 2000 год пр. н. е.. С пропадането на съзнанието, за да се изолира високата вибрация на каменната структура на комплекса, могилите са засипани с пръст. Осемте могили са свързани по-между си с подземни тунели, а каменните им структури и вътрешните помещения и коридори са, генерирали енергия, и са я ретранслирали в пространството. Жреците са използвали съответни думи на силата, които са генерирали енергията от могилите - пирамиди.

Според ,, Книгата на мъртвите"" - 12 са били нивата, за да се достигне до ВЪЗКРЕСЕНИЕ на ДУШАТА. Обучението се е водило на посветените, тъй като от книгата ,,ЕГИПТИКА"", научаваме, че от 6690 год. пр. н. е., е започнало пропадането на съзнанието, и пространството на Земята се е владеело от ,,Духовете на смъртта"". Откъси от книгата ,,Египтика"" са достигнали до днешно време от ранно-християнският автор Евсевий.

Древните народи са владеели науката за звездното небе. Ако се наложи върху разположението на могилите съзвездието СКОРПИОН, се получава една идентичност, леко изместена,поради това, че по времето на строежа на комплекса, звездното небе е било различно от днешно време. ПОСВЕТЕНИТЕ са знаели, владеейки астрологията, учението за зодиака и свещената геометрия , че съзвездието СКОРПИОН е магически знак, символизирайки ВЪЗКРЕСЕНИЕТО т. е. пътя към сливането със СВЕТЛИНАТА и постигане на ВЪЗНЕСЕНИЕ. В това старо време, знака Скорпион, се е изразявал като ОРЕЛ - птицата на СЛЪНЦЕТО, птицата извън ВРЕМЕТО и ПРОСТРАНСТВОТО, аспект на ДУХА. Скорпиона символизира създаването и пресъздаването а Телеца - Бикът, противоположният знак на Скорпиона е символ на творческата сила, тълкувател на Божествения глас.
Според изследванията от днешно време, структурата на каменните блокове е създадена изкуствено - от какво е създадена - науката мълчи. Според ,, информация"" ,структурата е създадена по технология от СИРИУС.
В днешно време енергията ,излъчваща се от могилите е вече жива - едно свято място за преклонение и възхищение от познанията, които са имали древните народи - един подтик за научен размисъл на хората .

2014 год.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=271085466677569&id=100013283536175


КРЕПОСТ ХОТАЛИЧ - ТРАКИЙСКО СВЕТИЛИЩЕ (гр. Севлиево)

Надка Стойчева

След един от поредните катаклизми, преди 5900 год. пр. н. е.,по Българските земи, от Черноморския регион тракийски племена предприемат разселване към вътрешността на Българските земи.
През 5700 год. пр. н. е. траки от племето Мизи, създават в местността край днешния гр. Севлиево, в централен Балкан, селище върху местност с подземен град на три нива - база на Сириус. 

В първите хилядолетия от заселването на траките, селището е било и светилище, в което се е отдавала почит към нашите създатели от Сириус и Плеади, почит към Слънцето и Луната. Светилището е служило за обучение и посвещение в период от 3000 год.. Владетелите и висше Посветени траки са имали достъп до първото ниво на подземния град, където са запазени много артефакти и архиви, ценности и съкровища за този период от време.

Комплексът от 8 могили, в с. Петко Славейково, в този отрязък от време, става част от тракийското светилище Хоталич. Под най-високата могила - осмата ,,КАЛЕТО"" - под земята на две нива съществува погребална зала, в която има десет саркофага. Комплекса от могили е от времето на Атлантида, но от 5590 год. пр. н. е. е използван като жреческо - ритуален комплекс, даващ познание за Прераждането и Възкресението на Душата. Подземен тунел свързва двете светилища.
В този регион е съществувало вътрешно море преди 47000 год. пр. н. е.. След разместване на пластовете през 35000 год пр. н. е., се е оттекло.

С пропадането на съзнанието и войните, които са се водели между тракийските племена, селището Хоталич е просъществувало до 12 век пр. н. е.. Върху основите на това селище, по-късно през втори век пр. н. е., Римските легиони построяват крепост - известната от средновековието и днешно време крепост Хоталич. Римляните не са имали достъп до подземния град. Римската крепост е просъществувала до трети век сл. Хр.

В централен Балкан /Стара планина/ е ключът към цялата мрежа от тунели, проходи, подземия и градове за България - база създадена от СИРИУС, по време на средните Атланти. В днешно време техните ,,роботи"" живеят под Земята и изследват енергийните мощности на Земното ядро. Те координират и излъчваната енергия със ,,спътници"", разположени на седем места в района между гр. Троян и гр Габрово.Те пазят и блокират възможностите за недобронамерено възползване от способностите на Земното ядро, което е мощен енергиен фактор за нашата Галактика.
В днешно време Хоталич е подземна извънземна база на Сириус.

2013 год.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=267844817001634&id=100013283536175




Гласувай:
0



1. rabotenaddurl1 - Ние ходихме
27.08.2017 03:11
Ние ходихме до там, ето пълен набор от снимки и обяснения за маршрута, какво сме почувствали, измерили и т.н. :
http://okultno.890m/petko-slaveikovo-piramida/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573555
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол