Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2017 15:25 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ - Въпроси и отговори. Част 11: Подготовка за Възнесението
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
0



КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ 
Въпроси и отговори. Част 11: Подготовка за Възнесението

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд - 26 септември 2017 г.

Свободен превод със съкращения

Д.У.: Добре дошли на “Космическото Разкриване”! В този епизод ще отговаряме на ваши въпроси. Кори, добре дошъл в предаването.

К.Г.: Благодаря.

Д.У.: Първи въпрос:

Кори, какво е Вашето лично мнение за това, какво ще бъде събитието на Възнесението?”

К.Г.: Хубав въпрос. Ето как ми го обясняваха. Какво ще стане, когато се случи енергиен преход и получим главния удар на космическите енергии, които взаимодействат с нашето съзнание? Отначало ще бъдем подложени на Възнесение на съзнанието, това ще е грандиозен скок в съзнанието. Ще се измени самият начин на възприемане на всичко. В резултат от това ще започнем да узнаваме повече за нашето сътворческо съзнание. Ще разберем как да манипулираме с материята. Предполагам, че ще получим способност да си четем мислите един на друг и да общуваме по такъв начин. Т.е. ще се случат множество чудесни изменения, но не за един миг, както съм слушал в много различни религиозни вярвания.

Д.У.: Също така, говорим за изригване на слънцето, нали?

К.Г.: Да. Няма да е едно слънчево изригване. Както ми обясняваха, ще има много изригвания, които ще доведат до изхвърляне на коронална маса от Слънцето. Ако те са прави и всичко стане точно така, тогава на Земята ние много бързо ще бъдем подложени на удара на тази енергия. Ние вече се къпем в тази космическа енергия, която народът на Тир-Еър смекчава с помощта на Сините Сфери. Съществата говореха, че енергийното изригване ще е по-голямо. И то по-скоро ще подейства на нашето съзнание, отколкото на нещо друго. Ще се случи и нещо на чисто физически план. Именно през това е преминал народът на Мика.

Нашата Земя ще извърши окончателен преход в четвърта плътност, ще има много нарастваща болка. Именно това би трябвало да очакваме. И когато видим това, ще знаем какво се случва. Предполага се, че енергийните изменения и изригването ще подействат на нашето съзнание и ще ни принудят да преминем през плавен подем на съзнанието, който после ще ни преведе през ренесанс на съзнанието, както това се е случило с народа на Мика. Те не са хора на дъгата, летящи около своята планета. След самото събитие им е било нужно известно време, за да дойдат до днешното състояние.

Д.У.: Ясно. Вие смятате, че на повърхността нас ни очакват някакви големи сътресения. Ще бъде ли това отказ на всички електромагнитни устройства, както предполагат някои инсайдери?

К.Г.: Да. Такива неща винаги се случват по време на слънчеви събития, слънчеви пулсации. Това се очаква.

Д.У.: Тогава ще се наложи да останем без електричество?

К.Г.: Да, това определено ще се случи. Очаква се, че слънчевите изригвания окончателно ще прекратят влиянието на ИИ (изкуствения интелект), което представлява реален основен проблем. Това е един от нашите най-големи проблеми. Мисля, че изригванията ще изкоренят цялата “вода”, в която би могла да плава “рибата” - електрониката. Затова ще се наложи да заменим по-голямата част от нашата технология. Когато преминаваме през изменение на съзнанието, това е подходящо време за въвеждане на по-нова технология. Ще получим внезапен подем на технологията и ще започнем бързо да израстваме.

Д.У.: Как мислите, в периода на изригванията упълномощените извънземни ще станат ли по-открити да ни окажат помощ и да се появят пред нас?

К.Г.: Предполагам, че да. Казвали са ми, че след събитието ще има две същества, които са част от Алианса на Съществата от Сферите и Конфедерацията...

Д.У.: Две същества или две групи?

К.Г.: Два различни вида същества.... Ще се появят и ще станат нещо като пазители в новия цикъл.

Д.У.: Т.е. отказът на електромагнитното оборудване не означава задължително, че всички ще умрат от глад,  безредие и пр.?

К.Г.: Не. Има множество технологииИма много наземни групи, които съдействат да имаме помощ при преминаването през преобразованията. Точно сега те са много и са много предани на своята работа. Някои представители на народа на  Кар-и са останали за да ни помагат. Има и няколко други групи, свързани с Аншар.

Д.У.: По-рано Аншар казваха, че във вид на помощ в редки случаи те ще отвеждат хора от повърхността на земята в определени места на Вътрешната Земя.

К.Г.: Да, по-рано.

Д.У.: Не мислите ли, че в определени части на Земята могат да станат такива силни разрушения, че част от извънземната помощ може да се състои например в преселване на хора в места за алтернативно живеене? Такива като кораб-майка или някъде под повърхността, ако самата повърхност временно стане непригодна за живот?

К.Г.: Изхождайки от това, което са ми разказвали, няма изгледи да стане невероятна катастрофа. Имам предвид, че ще стане нещо странно. Показваха ми, как метеорит влиза в атмосферата и се взривява високо в небето над Тихия океан, изпращайки ударна вълна, която предизвиква цунами. Такива бури ще са невероятно по-енергийни. Демонстрираха ми как Земята се върти в пространството, потопена в космическа енергия. И понеже планетата се върти като динамо, тя създава още повече енергия. Въртенето внася своя принос и бурите стават по-силни. Трябва да вземем предвид също земетресенията и вулканичната дейност.

Д.У.: Много хора, които се занимават с ченълинги, се опитват да внесат трите дни тъмнина от “Откровенията на Йоан Богослов”. Какви са Вашите усещания във връзка с това пророчество? То буквално ли е? Или е просто метафора?

К.Г.: Мисля, че е буквално. Когато Слънцето изхвърля коронална маса по цялата окръжност, то изглежда като на снимките на СОХО (обсерваторията на наблюдение на Слънцето - бел. пр.). Виждате слънчеви петна. Слънцето ще изглежда като гигантско тъмно кълбо, само няколко дни, докато не обърне окончателно своята... Не знам дали светилото ще измени своята полярност, но то ще се движи назад към равновение. Така се описваше това. След това Слънцето ще изригне и отново ще започне да излъчва светлина.

Д.У.: Много интересно. Ето следващия въпрос: 

Кори, какво ще стане с онези, които не се възнесат?

К.Г.: Това е много сложен въпрос. Представям си, че ще стане едно от двете: или бифуркация (раздвояване) на времевите линии, или такива хора ще ги вземат на друга планета, където ще могат отново да преминат през цикъла на трета плътност. Ще ги пренесат на планета от трета плътност, понеже нашата планета преминава в четвърта плътност. Чувал съм, че мнозина са се опитвали да твърдят, че вероятно съществуват две различни планети Земя. Не знам отговора на това.

Д.У.: Как мислите, времето за пренасяне на определени хора на друга планета ще съвпадне ли с времето на изригванията и с момента, когато извънземните ще започнт открито да се появяват?

К.Г.: Бих предположил следното: ако се канят да пренасят хората, тогава това трябва да се направи преди изригването, защото не е желателно такива хора да се подлагат на действието на тази енергия. Има много неща, които просто не знаем.

Д.У.: Интересно, че когато четем книгата “Откровения на Иоан Богослов, глава 11, стихове 12-13, там се казва: “И те се издигнаха в небето на облак, и враговете им ги гледаха. И в същия час стана голямо земетресение”. Т.е. изглежда пророчеството в “Откровенията”Ето откъде идва понятието за Възнесението някакъв вид преместване на хората на безопасно място, на хората, които служат на другите, на хората, които се възнасят в четвърта плътност, преди на физическата повърхност на планетата да се случат по-разрушителни катастрофи. Какво мислите за това?

К.Г.: Не съм чувал, че ще преместват “праведниците” преди измененията на Земята. От това, което са ми казвали, става ясно, че всички праведници тряба да са на Земята, за да преживеят слънчевото изригване и неговата енергия, пълното вливане на енергията, защото именно тази енергия ще помага за Възнесението и за ренесанса на съзнанието.

Д.У.: Следващият въпрос е много личен:

В бъдеще, ще отиде ли с Вас Дейвид за да види Алианса на Съществата от Сферите? И ако не, защо?

К.Г.: Разбирате ли, не знам.

Д.У.: Много сме говорили за това. Казвахте, че според тези същества аз все още имам проблеми - недостатъчно смирение, и че трябва повече да практикувам медитация.

К.Г.: Да, в основни линии е така.   

Д.У.: В живота ми трябва да има по-малко стрес и повече равновесие.

К.Г.: Да, подсказаха ми да Ви запозная с курса по ясновидство на Джералд О’Донъл. Казаха, че това може да Ви помогне да влезете в нужната вибрация...

Много хора се интересуват, защо не ме посещават извънземни? Нали те посещават много хора. Та, Кар-и обясни, че “да дойдат при човекасъвсем не означава да дойдат при егото на  Дейвид Уилкок или при този, какъвто той се вижда. Отначало те идват на нивото на Висшия Аз. И само Вашият Висш Аз дава разрешение за това ниво на контакт, който ще получите, ако изобщо получите.

Ако Вашият висш източник одобрява контакта, тогава чрез Висшия Аз Ви свалят информация и видения. Разбира се, вие си мислите, че те идват от извънземни. Но всъщност... Работата е там, че извънземните трябва да дойдат при вас на ниво, което е позволено от космическия закон и техните собствени кармически причини. Макар че това най-малко вълнува враждебните извънземни и хората. На мен винаги ми е било любопитно, защо говорехте, че се срещате насън с някои... Кар-и ми даде да разбера, че в този процес е въвлечено нещо много по-голямо, отколкото осъзнаваме всички ние.

Д.У.: Накратко казано, Кар-и е казала, че ще има контакти и с други, подобни на тези, които сте получили Вие. Т.е. става дума не само за мен, а за цялата наша аудитория?

К.Г.: Да, не само за мен и за Вас. Такъв вид контакт ще получат множество хора. Тя ми обясни така: отначало те се приближават към хората... Разговорът се състоя преди да разбера за въвличането на Висшия Аз... Те идват при хората в сънищата, а също така им свалят информация. По време на затъмнението хората, които участваха в медитациите... Получих много съобщения от хора, получили идеи и информация. Точно това се е случвало.

Очаквам да чуя, че хората са започнали да сънуват много интересни сънища. Както ми казваха, именно с това трябва да започне всичко. След това ще се случи главният преход от контакта насън (който ще става все по-жив) към реален физически контакт лице в лице, но с неголеми групи. Това няма да е контакт по телевизията. Ще можете да видите клипчета на същества, заснети с айфони. Но те ще идват при един, двама, трима души наведнъж. Съществата не смятат да се появяват на стадиони.

Д.У.: Ако след получаване на контакт някой се сметне за месия, или за специален, или за спасител, или за просветлен, това добре ли е?

К.Г.: Не. Съществата даже няма да се опитат да влязат в контакт с такива хора. През 1950-те години, когато  различни извънземни групи започнали да контактуват с хора, те започнали да развиват комплекс на Христос. Затова за известно време съществата се отказали от контакти.

Д.У.: Защо обикновеният човек трябва да развива в себе си смирение?

К.Г.: Обикновеният човек е толкова програмиран, има толкова много личностни деформации, че не се фокусира върху смирението. Посланието на Сините Авиани беше - да се фокусираме върху вътрешното, а не върху външното. Ние гледаме нагоре: “Покажете ми, покажете ми”. А би трябвало да гледаме надолу. Вътре в себе си. Ето откъде идват всички отговори: установяване на връзка с Висшия Аз, спокойствие на ума, медитативни практики. Всичко това ви води до синхронизиране. Когато се фокусирате върху външното, върху егото, вашата вибрация е съвсем друга, вашето усещане за света е съвсем друго.

Д.У.: В Закона за Единството” има много интересен цитат за смирението: “Отсъствие на смирение е да се разглеждаш отделно от другите и отделно от Твореца”.

К.Г.: Да. Това е егото. Когато се отделяте от някого, егото тържествува.

Д.У.: Да. Още по-голямо смирение е да осъзнаваш, че ти си едно с всички.

К.Г.: Да.

Д.У.: И Ра казва, че в такъв случай ти съзнателно се осъзнаваш като слуга на всички... Добре, следващ въпрос:

Не знам дали можете да отговорите: колко души са в потвърден контакт със Сините Авиани?”

К.Г.: Техният брой расте непрекъснато. Повечето хора, които са в контакт със Сините Авиани, ми изпращат имейли. Да, те имат истински контакти, но не желаят да говорят за това. Или казват, че засега трябва да мълчат. Т.е. аз не съм единственият човек, който контактува със Сините Авиани. Те се срещат с хора насън и може да изглеждат малко по-различно. И хората казват: “Видях същество, приличащо на голяма бяла птица, то правеше това, което правят Сините Авиани”.

Д.У.: А какво можете да кажете за количеството (на хората, които контактуват със Сините Авиани - бел.пр.)? Стотици, хиляди?

К.Г.: Уверен съм, че са хиляди.

Д.У.: Следващ въпрос:

Знае ли Кар-и за своята известност на повърхността? И ако да, харесва ли й, че Вие споделяте с нас информация за контактите си с нея?”

К.Г.: Да, тя напълно осъзнава своята известност. Народът на Аншар има прекрасно осъзнаване. И откакто ние разкрихме за съществуването на Аншар, много хора от повърхността на Земята достигнаха до Аншар психически. Те не са свикнали с това. Те са свикнали сами да достигат до хората от повърхността. Както вече съм обяснявал много пъти, те са прибягвали до измама и са казвали, че идват от звездите, докато всъщност са живеели под краката ни. Това е било с цел безопасност. Те ясно осъзнават колко силно се фокусираме върху тях. Но както и Сините Авиани, те биха искали ние повече да се фокусираме върху това, което е вътре в нас. Кар-и разказва много неща, които още не ми е разрешено да споделя. Точно сега Аншар са много загрижени. С тях се случват времеви аномалии. На тях им показват, че те са се отклонили от правилната времева линия и това много ги безпокои. Неотдавна те предприеха някои доста силни мерки.

Д.У.: Ето следващ въпрос:

Вие споменахте, че Кар-и е разказвала, че в нашата история Аншар са се представяли за богове. Тя уточнявала ли е в какъв регион или в какви времеви рамки са се появявали?

К.Г.: Тя е само на 130 години ;-)Не е споделяла с мен информация за това като какви богове са се представяли нейните хора или някои други извънземни групи, които са ни посещавали. С Кар-и имахме сливане на умовете и тогава аз видях, че тя ни е посещавала някъде в 1940-1950-те години, облечена в униформа, приличаща на английска. Тя изглеждаше по европейски. Мисля,че това беше в Англия или в САЩ. Когато са се срещали с военни, те са се представяли като пристигнали от конкретна звездна система.

Д.У.: Добре. Следващ въпрос:

Когато преди 20 милиона години народът на Аншар се е приземил на тази планета, от коя плътност са били - трета или четвърта?

К.Г.: Това е станало преди 17 милиона години. Те са били същества от четвърта плътност, дошли от нашето бъдеще. Когато са пътешествали назад във времето, те не са се понижавали на скалата на плътностите. Предполагам, че бихме ги нарекли “хора”. Нов вид хора, живеещи под краката ни.

Д.У.: По онова време те по-напреднали ли са били отколкото сега народът Мика?

К.Г.: Да, в далечното бъдеще, след като станали хора от четвърта плътност, те започнали да забелязват времеви аномалии.Тогава се върнали назад във времето, за да се опитат да запазят времевата си линия.

Д.У.: Знаете ли дали това пътешествие във времето е било технологически процес? Или е нещо, което може да се постигне с помощта на съзнанието и познаване на порталите?

К.Г.: Те са усилвали съзнанието си. Техния кораб, всичко ... Те съзнателно са взаимодействали и са управлявали устройствата с помощта на съзнанието. Ако ни дадат някой от техните космически кораби, ние няма да разберем какво е това, защото се изпуска най-важният компонент - пилотът. Пилотът е и силовата система, и контролът над полета. Всичко това се осъществява с помощта на съзнанието. Те широко използват кристали. Ние разбираме колелцата и винтчетата само по технологичен начин. Те са толкова по-развити от нас, че ние не сме в състояние да разберем това. Ние разбираме всичко само частично.

Д.У.: Предполагам, че хора като Кар-и използват телекинеза. Виждал ли сте някога те да придвижват обекти със силата на мисълта?

К.Г.: Не, но определено имат способността за дълбоко взаимодействие с хората. Не съм виждал да използват телекинеза. Виждал съм други същества, които влизат в кораба с херметични сандъчета, плаващи над земята. Тези същества използваха технология на съзнанието, която на нас ни се струваше като магическа телекинеза.

Д.У.: Когато сте виждал хора на Аншар, седящи в кресла и телепатично общуващи с нас, самите кресла ли левитираха или седящите в тях хора?

К.Г.: Левитираха и празните кресла. Много от нещата, които работеха, когато Аншар още живееха в своя град... Създаваше се впечатление, че всеки човек внасяше своя принос в технологията във вид на определено количество напрежение и съзнание. Аз нямам способността за пълно разбиране. Ако сега вземете най-блестящия ум на планетата, той едва ли би могъл да разбере всичко докрай. Нашите умове не са в състояние да обхванат тези концепции.

Д.У.: И още един въпрос:

На базата на това, което сте узнал от стъклените планшети, какво знаете за това, кои са били тези древни богове, или за техните намерения?”

К.Г.: Предполагам, че техните намерения се разкриват в дошлите до нас истории за богове. Много истории се основават на истината. Кои са били тези богове, основно зависи от нашите лични системи на вярване. Например, много хора мислят, че анунаките и рептилоидите са били хора. Да, така е било. Но с хората са взаимодействали и други групи, които са наричали “богове”.

Д.У.: Споменавахте, че представители на елита в известна степен все още се считат за набедени богове и искат да възстановят правото си за божествено управление на планетата?

К.Г.: Да. Те вярват именно в това. Смятат, че тяхното родословно дърво излиза извън пределите на планетата. Тяхната кръвна линия е създавала генетичен запас или стадо, което те са призвани да управляват. Те се чувстват в пълното си право.

Д.У.: Кори, благодаря за отговорите на въпросите. На зрителите благодаря за вниманието.

Целият текст на руски език:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=365

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581147
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол