Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2018 17:40 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Подводни бази
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Подводни бази

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд - 26 декември 2017 г.

Превод със съкращения

Д.У.: Добре дошли на „Космическото Разкриване”! С нас е Кори Гуд. В този епизод ще се заемем с подземните и подводни бази. Кори, добре дошъл в предаването!

К.Г.: Благодаря.

Д.У.: В Интернет циркулира снимка, на която се вижда много голяма пробивна машина. Тя е бяла, а около нея виждаме хора, които изглеждат като джуджета до нея.

К.Г.: Да. Това е тунелен екскаватор, ядрена пробивна машина, която превръща грунта в стъкло. Такива машини има в различни размери и видове. Тази гигантска машина създава огромни тунели с всякаква дължина и във всякакъв грунт. Създадени са системи от тунели, които минават под океаните, от континент до континент.

Д.У.: А съществуват ли подземни градове?

К.Г.: Да, виждал съм изображения и съм гледал видеоклипове. Ако можехте да видите видео за някои такива места, щяхте да помислите, че гледате хотел в Дубай. Това е просто фантастика, футуризъм. Обикновено в средата има широки открити пространства, а отвън, на външната граница е разположен входът в комплексите. По-нататък има стени на пещерата, която са използвали за строителството. Виждат се и огромни лифтове.

Именно това се показва на хората, които искат да привлекат за работа в ТКП (Тайните Космически Програми). Казват им: „Имаме извънземни бази, авангардни – като в научно-фантастичните филми.” Очевидно те са построени за елита. Военните бази са малко по-спартански, те не се различават много от надземните бази.

Много бази имат дълги, тесни, извити коридори, успоредни и перпендикулярни един на друг. Обикновено такава система от коридори отива не много дълбоко под земята, намира се под вече съществуваща база или други структури.

Д.У.: Те се прокопават в земята или …?

К.Г.: С течение на годините започнаха да използват различни методи. Мисля, че за създаване на кухини отначало използваха ядрени взривове, които превръщат част от грунта в стъкло. Останалата част от пръстта трябваше отначало да се отстрани и едва тогава да се започне строителството.

А често пробиват дълбоки дупки, в тях слагат заряди от пластид, които се взривяват, което превръща грунта в прах и после просто отстраняват праха. И, разбира се, има пробивни машини. А в последно време се появиха по-съвременни видове взривни устройства от следващо поколение, които при детонацията оставят след себе си почти сферична дупка в грунта. Те почти нямат радиация.

Ние сме изграждали подземни бази още преди Първата Световна война. Изграждането на дълбоки подземни военни бази се наложило след появата на атомното оръжие. Някои бази представляват подземни градове, в които може да се скрие така нареченият елит и техните семейства.

Д.У.: Има ли там дървета, реки?

К.Г.: Те се занимават с хидропоника. Има растителност, която помага да се балансира атмосферата, като се поглъща въглеродният двуокис. Има и водни системи.

Д.У.: Инсайдерът Фил Шнайдер разказваше за дълбоките подземни военни бази. Повечето членове на уфологичното общество тогава му се присмиваха, после той умря. Оттогава повечето неща, които разказваше Фил Шнайдер, се потвърдиха от други инсайдери.

К.Г.: Да. Подземни бази и съоръжения има навсякъде, дори в градовете около нас. Хората влизат в здания, качват се на служебни асансьори, за които не знаят другите служители. Спускат се няколко етажа по-надолу и се качват в подземните влакове-совалки, които за 1-2 часа ги откарват до кое да е място на земното кълбо, където могат да работят в подземни бункери и съоръжения. Бази и съоръжения има по целия свят. Подземната система от совалки преминава под океана. Тя е прокарана до Австралия. Отива до Европа и Азия. Т.е. системата на совалките обхваща целия свят.
Има и подводни бази. Те се намират под водата, на дъното на океана.

Има и подземни бази, които се намират под дъното на океана. За изграждане на такива бази използват така наречения подводен бетон. Куполите се разполагат над фундамента, после водата се изпомпва. Самото налягане на океана създава още по-голямо сцепление на куполите с фундамента. Куполите не са големи, но са напълно реални колонии от куполи, съединени заедно.

После започва строителството вътре в куполите. Експедиции на ВМФ  търсят красиви подводни пещери, водещи към места под водата, подходящи за изпомпване на водата, херметизация и строителство на базата. Така са построени няколко бази за подводници.

Има една такава база, тя е вход в система от подземни бази, която се използва от подводници по крайбрежието на Калифорния. Там има врата, която обикновено е затворена, тя се слива с ландшафта на морското дъно. Когато вратата се отвори широко, през нея влизат подводници и се насочват към езеро, което се намира в Невада или Небраска …  Атомните подводници могат да пътешестват в системата от подводни пещери.

Д.У.: Колко подземни или подводни бази е построила нашата съвременна цивилизация?

К.Г.: Ох, стотици, от много малки до много големи. Когато строим бази или прокарваме тунели за бази, ние се натъкваме на много древни подземни бази на други цивилизации или на съвременни бази на извънземни. Има множество различни видове бази.

Д.У.: Как се финансират такива колосални строителни програми?

К.Г.: Използват се пари, получени от продажба на наркотици, изпрани след някакъв вид незаконна дейност или това са незаконно присвоени фондове, например от фонда за социално осигуряване…

Д.У.: Има ли инфраструктура от работници, които живеят под земята и изграждат нови съоръжения?
К.Г.: Да, голяма група … Тя (подземната структура) обслужва подземните системи и хората, които ги изграждат. Ако хората са заети непосредствено в строителството, те живеят под земята. Те са част от ВПК (военно-промишления комплекс) и получават много пари за своята работа.

Д.У.: Такива бази са изграждани само от страните, контролирани от Кабала, или така постъпват и други страни, например Индия или Китай?

К.Г.: На някакво ниво така е постъпвала всяка страна, за която можете да си помислите.

Д.У.: И базите на страните, които не са част от Кабала, са отделени от базите на страните на Кабала?

К.Г.: Да.

Д.У.: Т.е., всичките тунели не са съединени?

К.Г.: Не, те представляват затворена система. Повечето бази са построени така, че да бъдат затворени и са предназначени за определен брой хора, които живеят в тях някъде от 10, 20 до 100 години.

Д.У.: Каква енергия използват за изработване на електричество?

К.Г.: Някои използват геотермална енергия, други хидродинамика, трети – засекретени енергийни системи.

Д.У.: Доколкото разбирам, става дума за няколко поколения хора, които живеят на базите продължително време и осигуряват работата на цялата инфраструктура.

К.Г.: Да. Те гледат на живота си под земята като на привилегия, имайки предвид, че на повърхността може да се случи някаква катастрофа. При необходимост те могат да вземат под земята своите семейства.

Д.У.: Според Вас, каква е общата численост на персонала?

К.Г.: Мога само да предполагам, но сега тя е по-голяма от всякога. Според постъпващите данни от разузнаването, сега групите на Кабала превозват в базите провизии, оборудване, лично имущество и семействата си. Една от най-модерните бази се намира под Бразилия. Сега там се извършва активна дейност. Там се доставят много товарни контейнери, много провизии и много персонал. Това е известно от няколко различни източника. Такава интензивна дейност тече вече повече от шест месеца.

Д.У.: Чувал ли сте, че някои бази в случай на нужда могат да бъдат преместени през портал? В противен случай те могат да бъдат разрушени.

К.Г.: Да. Някои от тях са били подлагани на нападения, по-стари бази или намиращи се по-близо до повърхността. Затова се влагат много ресурси за строителство на по-модерни бази.

Д.У.: Известно ли Ви е за извънземни групи, които имат достатъчно модерни технологии, с помощта на които изграждат изключително лесно такива дълги прави шахти?

К.Г.: Да. Извънземните „посолства”, както се наричат в космическата програма, изглеждат като брилянт, изрязан с лазер. Такова съоръжение е симетрично и се изгражда почти мигновено. Когато се достигне определен стадий на развитие, се разбира, че всичко е вибрация, тогава манипулирането с материята става детска игра.

Д.У.: В колко от стотиците бази извънземни работят заедно с хората?

К.Г.: Разбира се, има бази, в които хора и извънземни живеят и работят заедно. Нямам по-точна информация.

Д.У.: Хора по цял свят понякога чуват много плашещи шумове, които приличат на звуци от тръба. Инсайдери са казвали, че в подземните бази има въздушни шахти, които частично могат да се отварят и затварят, за вентилация на въздуха. И това създава звук като от тръба.

К.Г.: Отвреме навреме очистват въздуха, преработват го за повторно използване. Но някои звуци, които хората чуват в небето, в действителност са енергийна шокова вълна от Слънцето, която предизвиква взаимодействие на енергията, идваща от Слънцето, с горните слоеве на атмосферата.

Д.У.: А вентилацията на въздуха на подземната база все пак създава ли някакъв звук?

К.Г.: Да, много странен звук, приличащ на рева на торнадо.

Д.У.: Значи потвърждавате, че такива звуци могат да са в резултат от периодичната вентилация на въздуха от подземните бази?

К.Г.: Да.

Д.У.:Добре. Благодаря, Кори. Надявам се, че този епизод ви хареса. Благодаря ви за вниманието.

Източник:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=384
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2140144
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол