Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2018 20:39 - Тайното вече става явно. Човечеството попада под пълен контрол. А.И.Осипов Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 5576 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тайното вече става явно. Човечеството попада под пълен контрол.

А.И.Осипов

Сега, когато се сблъскахме със съвремените технологии, тези, които се интересуват, виждат, че всички ние може да се окажем под пълен контрол. Особено, когато вече има възможности за имплантиране на чипове в телата на хората, и те, заедно с компютрите, ще контролират цялото ни поведение, всичките ни постъпки, всичките ни разговори, а може би, скоро и мислите. И цялата информация ще отива там, където трябва. И когато се възцари над целия свят (еврейският месия) антихрист /а това непременно ще стане/ тогава, всеки човек, който не размахва неговото знаме, ще бъде наказан. Как? Например, отиде такъв човек в магазина, напълни кошницата със стоки, но на касата се оказва, че в сметката му няма и стотинка, понеже вече е блокирана. Така става, защото цялото поведение ще се фиксира и оценява, по утвърдени "верноподаннически" критерии, и данните ще се предават там, горе (както вече се прави в Китай). Така, и най-малкото несъгласие на човека, с политиката или идеологията, ще се фиксира от световния властелин, и неудобният човек ще остане в напълно безпомощно (от материална гледна точка) състояние, понеже няма да може, нито да купува, нито да продава. А налични пари скоро няма да има, и всички плащаня ще са с банкови карти, или с имплантиран чип. Истински пари скоро изобщо няма да има, както е вече в Швеция, където само за туристите  се допуска употребата на налични "джобни" пари.
Така че, който не приеме световния (еврейски) цар, за спасител и Христос, и каже - не; за мен Спасител на хората и на света е само Христос, от Назарет, и само Той. Ето, на такъв човек, веднага ще му изключат банковата сметка, и той ще бъде обречен на гладна смърт, защото няма да може, ни да купи, ни да продаде (и всички ще се страхуват да му помогнат с нещо, за да не ги вземат за негови съучастници!!). Макар че, ще има и много по-лоши варианти.
И така, неизбежно ще се стигне до Главния въпрос, - с кого сте вие, с Иисус, или с измамника - "спасител на човечеството" - Антихрист, на когото, доброволно, или не съвсем доброволно, ще се поклини почти цялото човечество, вкл. и мнозина от "избраните". Ето за какво става дума.
А как може да се избегне тази катастрофа? Външно погледнато, - никак. За това предупреждава и Христос, в Евангелието: ..."а когато друг дойде, в свое име (т.е. антихрист), него ще приемете"...!  Още и свети Апостол Павел пише до солуняните, където нарича измзмника - антихрист, "човекът на греха". Затова апостолът ни призовава, докато още не е късно, докато има поне някакви нормални условия, да обърнем внимание, не на този, външен живот, който в един миг може да се преобърне, като лодка в морето, но да се заемем най-после със собстената си душа. И ако с това се заемете, и ако наистина се постараете да живеете по Евангелието, вие ще можете да устоите и да кажете, - да, аз ще умра, но няма да се отрека от Христа! А мнозина, както е написано в Евангелието и в Апостолите, няма да издържат и ще приемат (антихриста). И така, тези сиромаси, жестоко ще пострадат. Ето това в общи линии, пише и в Апокалипсиса (Откровението от Йоана).

https://www.youtube.com/watch?v=Rck0xjP5HPk
Превод, Григор Симов



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701032
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031