Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2012 16:52 - Галактическата федерация ни предлага устройства за безплатна енергия
Автор: lucecita Категория: Технологии   
Прочетен: 3569 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Галактическата федерация ни предлага устройства за безплатна енергия
Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината – 28 май 2012

Зони на свободна енергия

Зоните на свободна енергия ще бъдат области, предвидени да предоставят чиста и безплатна енергия на хората в тези области, които желаят да участват в тези проекти. Това, което бихме желали да направим е да оставите вашите средства на снабдяване на домакинствата ви с енергия и да инсталираме нова технология, която ще подобри ефективността и доставката на енергия в дома ви. Тези проекти ще бъдат изпълнени на световно ниво и ще дойде време, когато всяко домакинство на вашата планета ще бъде обзаведено с такава прогресивна технология, която ще доставя чиста енергия без такси за абоната на тази услуга.

За да участвате в тази програма, молим тези, които имат желание да направят известни промени в домакинствата си, да ни изпратят своите имена, да ни ги изпратят телепатично или чрез публикуване, или чрез коментари във всичките  онлайн социални мрежи. Ние ще въведем вашето име в нашата база данни и ще ви предоставим тази технология във вашия дом.

Можете също така да оставите коментар под това послание във Facebook на адрес:
https://www.facebook.com/greggiles2012

Тази технология е изцяло нов начин за добиване на енергия от атмосферата около вашата планета. Тази област на вашата планета е известна на вас като стратосфера и там енергията е на разположение за този начин на използване чрез прилагане на устройство, което ще бъде инсталирано във вашия дом.

 Устройството ще улавя лъчистата енергия, заобикаляща планетата ви. След това то ще пречиства тази енергия, преди да тя да бъде използвана в електрическите, отоплителните и осветителните уреди в дома ви. С това устройство няма да се задвижват автомобили, влакове, автобуси или самолети, но ние имаме други средства за задвижване на тези транспортни системи, които сега са важни за вашия свят.

 Ние бихме искали да започнем прилагането на тези енергийни устройства в домовете на тези от вас, които желаят да участват в нашите първоначални програми за въвеждане на тази технология във вашия свят. Ние ще следим обществено-достъпните области на вашите социални мрежи в интернет, за да видим вашите отговори на това предложение. Надяваме се да видим голям брой от вас, желаещи да участват в тази програма, като смятаме, че голям брой от вас, използващи тази технология, ще подейства като ледоразбивач, който ще прокара път за много други наши проекти, които бихме желали да реализираме на практика. Тези проекти ще придвижат света значително напред и хората ще се възползват от тях толкова много.

 Бихме искали да започнем използването на тези енергийни устройства през следващите месеци, не по-късно от септември, въпреки че винаги имайте предвид, че сроковете са променливи. Непредвидими промени в разписанието се случват по безброй причини и усложнения, свързани с престъпната клика на вашия кабал. Разбира се, кабалистите няма да бъдат очаровани да открият, че ние напредваме с разпространението на тези безплатни енергийни устройства.

 Това е един от големите въпроси, които те обсъждат сега помежду си, тъй като предчувстват, че това е голям удар срещу властта им. Ние се радваме на възможността да премахнем толкова много от тяхната открадната мощ и да нанесем удар по тяхната незаконна и неконституционна империя. Тези фракции от вашите престъпни организации ще започнат да виждат разрушаването на тяхната силова структура веднага след въвеждането в употреба на тези безплатни енергийни устройства, тъй като натрупването на енергия и продаването й на вас, хората, които я използват, е начин за пълнене на джобовете на много от членовете на престъпния кабал.

 Като си възвърнете правото на чиста, безвредна енергия, вие си връщате правото да съществувате на вашата планета без да ви се налага да плащате на някого наем, данък или налог по какъвто и да е начин. Това е една от нашите главни цели тук, във вашия свят, и ние, Галактическата Федерация на Светлината, няма да си тръгнем, докато вие, нашите братя и сестри на Земята, не бъдете освободени от тираничното управление на тези тъмни господари.

 Освобождаването ви от робството на тежките данъци и изнудване за енергия, която лесно може да бъде предоставена на всяко живо същество на планетата абсолютно безплатно, е задача, която ние се ангажираме да осъществим и, както виждаме това е главна задача и повратна точка за това, кой получава властта във вашия свят.

 Ние искаме да върнем силата на вас, хората, и да установим известни правила и норми, за да се гарантира, че занапред хората винаги ще бъдат на власт тук. После ние ще заминем, за да окажем съдействие на друг свят, в който животът е свързан с робски труд, жертви и ограничени свободи, без право на човека на изразяване.

 Нашата работа тук не е завършена, тъй като има много работа да се върши както от нас, така и от вас. Помогнете ни да ви помогнем да направите тези промени във вашето общество, като разпространите тази информация колкото можете по-широко. Не позволявайте подигравките на онези, които още не са видели по-голямата картина, да ви обезсърчават по никакъв начин в задачата ви да бъдете извор на информация за тези нови идеи и концепции. Както ви уведомихме, вие ще бъдете като пионери на вашия нов свят, защото в следващите дни всички ще видят, че това, което говорите днес, навлиза в бъдещето на всеки, който нарича тази чудесна планета свой дом.

 Каква радост ще бъде за вас и вашите семейства, когато ще можете да включите осветлението или някой уред и да ги захраните с енергия от нашата технология. Ние ще сме много щастливи да споделим радостта с нашите приятели. Ние виждаме споделянето на тази технология като мост между нашите две цивилизации - вашата на Земята и нашата от звездите.

 Чувствате ли вече каква възможност ще бъде за вас да бъдете в състояние да скъсате вашите договори с тези, които сега доставят до домовете ви електричество, отопление, пропан или газ?

 Виждате ли вече колко голяма част от трудно спечелените средства можете да запазите за по-добри начини на използване от вас и семействата ви? Ние сме много развълнувани да ви направим този първи подарък на технология и с нетърпение очакваме да видим много от вашите имена, изпратени ни или телепатично, или публикувани във форуми във вашите социални мрежи. Ние имам сътрудници, готови да започнат наблюдението на тези сайтове в интернет за вашата реакция на нашето предложение да ви снабдим с тези нови безплатни енергийни устройства, които могат да бъдат и ще бъдат лесно инсталирани в домовете ви.

 Как тези устройства ще ви бъдат предоставени от нас е въпрос, който ние ще разкрием към по-късна дата, когато сме в по-изгодна позиция спрямо вашия криминален кабал и техните многобройни слуги. Засега те все още бродят свободно във вашия свят, но това ще се промени и ще се промени завинаги.

Виждаме арестите на тези лица като много важна стъпка за вашия свят и вашите хора и подтикваме в този момент вашите членове на екипите, осъществяващи тази огромна задача, да увеличат техните усилия, за да направят това събитие реалност. Отново, ние бихме искали да стане ясно, че оставаме напълно подготвени, поддържаме ви в защита от онези военни от вашия свят, които може да се опитат да попречат по някакъв начин на тези действия.

 Както казахме, ние ще направим всичко, което можем, за да осигурим вашите усилия да бъдат необезпокоявани от никакви военни или други фракции, които са все верни на вашите престъпни организации. Това е, което ние ще направим за вас, но ние не можем да направим тези арести вместо вас, тъй като това е вашият свят и вие трябва да си го вземете обратно от тези, които са ви го откраднали. Това е начинът, по който трябва да стане и ние се надяваме, че хората от вашия свят могат да разберат това и да видят защо е толкова важно за вас вие самите да си върнете обратно правото на суверенитет и вашето право да живеете в свят, свободен от онези, които искат само повече власт, повече пари, повече контрол и повече страдание и изпитания за онези, които те си мислят, че притежават, както много други имущества. 

 Ние сме тук да ви подпомогнем да се освободите от техните окови, но ние не можем и няма да направим всичко вместо вас. Ние ще направим всичко, което можем, за да ви подпомогнем да направите тези промени тук и ние очакваме вашите стъпки или вашето искане за по-нататъшни разяснения от нас, което ще ви помогне в тази задача. Ние очакваме отговор от вас, нашите братя и сестри на предната линия, и ние ви желаем  всичко най-добро във вашите усилия да възстановите  на хората от вашата планета тяхното суверенно право на свобода, което им е било отнето от тези престъпни лица.

 Бихме искали да видим действия от вас скоро, защото има много програми и проекти, които искаме да започнем да въвеждаме в изпълнение във вашия свят, което ще донесе ползи на всички вас на толкова много нива, че сегашният ви живот ще бъде несравним с новия. Вашите хора ще направят огромен скок от живот, основан предимно на нуждата от оцеляване, към живот , основан на вътрешно желание да се изразят артистично, съзидателно и творчески и да споделят безплатно с другите хора във вашия свят всичко, което създават. Това е възможно за вашия свят и то само чака да го вземете.

 Изберете сега начина, по който искате да напуснете това време.  Изберете начина, по който искате да излезете от реалността, която познавате като ваша единствена възможност. Съществуват други варианти за вас, които ще ви позволят да придобиете повече свобода и качество на живот, от това, което имате тук сега. Има много врати, които могат и ще се отворят за вас, ако почукате, и ще отидете в коридори, които водят към ново съществуване, нова реалност отвъд настоящите ограничения на 3-измерната конструкция на съзнанието и материята.

 Тези врати винаги ги е имало и са били отворени за вас. Винаги е имало начин за излизане от света, който вече не служи на вас и на вашата по-висша цел в тази вселена. Вие, като суверенни души на пътешествие и на избор, никога не сте били обвързани с никоя реалност, която не желаете да изпитвате по-нататък. Този закон важи за вас и вашата реалност днес, точно както и през всеки друг период от съществуването ви. Ние искаме да ви предоставим възможността да излезете от тази реалност в съответствие с вашите собствени срокове и според вашето времево разписание, което вие сте си определили да прекарате тук.

 Не всеки ще избере да напусне тази парадигма. Не всеки е готов за свободите, които чакат отвъд тази илюзия, Не всеки е научил всички уроци, които предлага тази реалност, и не всеки е преживял всички опитности, които е желал да усети. Помнете това и не забравяйте, че няма правилен и неправилен избор, защото всичко е лично предпочитание и никой няма право да принуждава никого да предпочита едно или друго, както и никой от нас не знае по-добре от какво се нуждае някой или какво желае да преживее, всеки знае за себе си.

 Как едно същество избира да напусне тази реалност също е въпрос на лично предпочитание. Някой може да избере да я напусне чрез преживяване на смърт. Това е добре, тъй като за мнозина този начин за излизане ще ги заведе до по-високи измерения и към новите опитности, които те търсят. За други този метод на излизане не е подходящ и те избират алтернативен начин за излизане от тази реалност и да започнат начисто отвъд ограниченията й.

 За тези души възнесението в тяло е методът, който те искат да приложат като средство да отидат в по-високи сфери на тази вселена. Защото тези души са направили избора, че не желаят да преживяват смърт и прераждане, а са пожелали непрекъсната инкарнация без прекъсване, без спирания и започвания, които да пречат на стабилния и красив поток на тяхното пътешествие. 

 Всичко е въпрос на личен вкус и предпочитание и ние ви казваме да позволите на всички други, без значение колко близки са ви, да не бързат и да решат за себе си как желаят да продължи тяхното пътешествие, помнейки винаги, че тяхното пътуване наистина ще продължи, просто начинът, по който те ще го продължат, може да се различава от вашия. Ако можете да направите това,  вие ще направите на вашите близки огромна услуга, тъй като всеки от нас се нуждае да намери точно онова, което трепти в неговите най-съкровени чувства и кара сърцата ни да пеят в хармония.

 

Ние сме Галактическа Федерация на Светлината. 

 

Предадено чрез Грег Гайлс.

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/



Гласувай:
3



1. gabr1el - bravo
26.11.2012 10:17
dobro nachinanie
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572779
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол