Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2012 06:49 - Послание на Арктурианците: Лични и Планетарни Портали
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2125 Коментари: 0 Гласове:
0Послание на Арктурианците за Възнесението - Лични и Планетарни Портали

от д-р Сюзън Каръл / Сюзън Лий – 26 октомври 2012


Скъпи Арктурианци,

Будна съм от 3 часа сутринта, след като през по-голямата част от нощта заспивах за не повече от час. Обикновено не съм имала проблеми със съня. И всеки път, като се будех, си мислех за вас. Опитах се да получа послание по време на сън, но не успях. Затова сега ви питам, след като съм будна и съм на компютъра: има ли послание за мен?


Скъпи наши Възнасящи се приятели,

винаги има послание за вас, както и за всеки, който слуша нашия Призив. Просто трябва да се настроите за съобщението и да го документирате във вашето измерение. Тази сутрин имаше доста съобщения за вас, затова сънят ти беше обезпокоен от невъзможността да обхванеш информацията, която да пренесеш в будното си състояние.

Има много решения, взети на вътрешни нива от вашето световно правителство. Има някои страни, които са напълно готови за прехода, и такива, които не са. От друга страна, ВСИЧКИ пробудени хора са готови и чакат. Най-големият проблем, който имаме, е с много от правителствата и с тези, които не могат да се пробудят.

Ясно е, че не всички хора ще могат да извършат прехода, но ние се опитваме да постигнем колкото може повече. Щом парите бъдат премахнати от вашия свят, преходът ще е много по-лесен, защото алчността е главният проблем в момента.

Иронията е, че всеки може да създаде всичко, което поиска, в пето измерение.

Тези, които се вкопчват в материални ценности, е по-добре да намерят своята собствена вътрешна стойност. Някои ще трябва да създадат за себе си катастрофален сценарий за Възнесението, защото това е единственият начин да се освободят от привързаността си към нещата, които означават толкова много за тях.

В другия край на спектъра тези, които станаха ЕДНО с техния Мулти-измерен АЗ, откриха покой и хармония във всекидневния си живот и вече резонират с пето измерение.

Тези хора могат да отварят Порталите, защото вече създадоха и отвориха своя Личен Портал към истинския мулти-измерен свят. Понеже отвориха своя Личен Портал, те са в състояние да отварят Планетарни Портали.

Личните Портали, разбира се, са лични. С други думи, човекът е постигнал Обединено Съзнание с неговия Мулти-измерен АЗ. В рамките на това Обединено Съзнание няма страх или дори припряност за възнесение, защото те вече са се слели с възнесените аспекти на техния АЗ.

Чрез свързването с личните аспекти на вашия АЗ в пето измерение и отвъд него, вие ще си спомните Мъдростта, Силата и Безусловната Любов, която е необходима, за да намерите други хора, с които можете да се свържете в Обединено Съзнание.

Планетарните Портали ще се отварят от група същества (хора, извънземни, Галактически и Небесни същества), които са способни да обичат дълбоко всяка област на Гая. Точно както всеки човек може да стане Личен Портал, всяко място може да стане Планетарен Портал. Ако се създаде група от хора, които са отворили Личните си Портали, те ще могат лесно да се съединят в Обединено Съзнание, за да отворят Планетарен Портал.

Състоянието на съзнанието на всеки човек е по-важно от физическото място. С други думи, ако всички вие се фокусирате върху дадена област, не е необходимо да живеете там. В същото време, моля помнете, че там, където живеете сега във вашата 3D-реалност, е мястото, което сте избрали да бъдете, когато сте съставяли вашия договор преди инкарнирането.

 

Затова е по-добре, ако някои от членовете на групата живеят в зоната, върху която се фокусирате, защото те имат най-дълбока синхронизация с тази област от тялото на Гая. Подходящо е в този момент от Настоящето нашите Възнасящи се приятели да практикуват отваряне на Планетарни Портали. Кодираните за Възнесението честоти на светлината вече текат в тялото на Гая, както и в тялото на всеки човек, на всички жители на Земята. Затова е жизнено важно да използвате тези енергии. 

 

Искаме да обясним нашата дефиниция за Портал, защото може да се различава от други описания.

Дефинираме Личен Портал като състояние на съзнанието, чрез което човек може да се свърже с многобройните мулти-измерни аспекти на неговия АЗ.

Дефинираме Планетарен Портал като дадена зона, която е свързана с Мулти-измерната Матрица на Гая.

 

Точно както всички хора са мулти-измерни по природа, така е и Земята, и всички нейни обитатели. Следователно, така както вашият петоизмерен Аз е съществувал винаги, така и пето-измерната Земя винаги е съществувала. Всъщност, целият спектър на мулти-измерната реалност, започвайки от пето измерение, е извън времето. Без време, няма начало и няма край.

Само световете от трето/четвърто измерение съществуват в циклите на времето. Виждаме, че нашите Възнасящи се приятели се изморяват от тези цикли, защото са разширили съзнанието си достатъчно, постигнали са познание за много от тези цикли и са нетърпеливи да се върнат у Дома. Оттук, ние се връщаме към определението ни за Портал.  

 

 

Когато Личен или Планетарен портал се отвори, той се превръща в проход към по-висшите честоти или измерения на дадено изражение на живота.  Например: щом отворите Личния си Портал, вие можете да получавате съобщения от висшите аспекти на вашия АЗ – все едно, че се обаждате по телефона на приятел.

За съжаление, може да имате проблеми с обаждането поради много различни причини. Но с решителност и упорство, ще осъществите връзката с висшите аспекти на вашия АЗ.  

 

Гая също има висши аспекти на нейния АЗ. Тялото на вашата Земя е компонент от многото тела на Гая. Затова вие имате способността да отваряте Портали на Гая. Когато отворите Личен Портал, вие отваряте комуникация, посещение, опит, знание за вашия АЗ в по-висока честота на реалността.

По същия начин, когато отворите Планетарен Портал, вие отваряте комуникация, посещение, опит и знание за висшите аспекти на Гая, такива като Новата Земя. Следователно да посетите Новата Земя не е трудна задача, щом се научите да отваряте вашите Лични Портали, защото това е същото усилие.

Но вашият Личен Портал ще ви отведе във всеки свят или реалност, в която имате форма и/или с която сте се свързали чрез вашата безусловна любов. Обратното, отварянето на Планетарен Портал ще ви отведе само към аспект на АЗ-а на Гая. Сега Гая моли нейните Възнасящи се хора да започнат да отварят нейните Планетарни Портали и да посещават Новата Земя в подготовка към нейното Планетарно Възнесение.

Затова формирането на групи за отваряне на тези Портали ще е много благоприятно за Гая, както и за всеки член на групата. Гая ви кани да включите и вашите растения и животни в групите, защото много от тях вървят по техния път към Възнесението. Моля, чувствайте се свободни да поканите и нас, Арктурианците, във вашата група, както и всеки от висшите аспекти на вашия АЗ.

 

Ако Галактическите и Небесните аспекти на вашия АЗ се съединят с вас, Порталът може да бъде отворен от двата края на спектъра. По същия начин, моля поканете Лемурианците, защото те могат да ви помогнат от по-високите измерения на Вътрешната Земя на Гая.

Ние, вашето Галактическо Семейство, ценим високо това, че можем да призовем човешките аспекти на нашия АЗ да ни сътрудничат в тази огромна дейност по Възнесението. Молим ви да се освободите от вашата привързаност към времето през този процес на Възнесение. 

 

 

Моля помнете, че времето не е коректната мярка за измерване, както сте вярвали. Всъщност, вместо постоянното тиктакане на часовник, времето повече прилича на вълни в океана. Понякога вятърът и океанът са спокойни и движението на водата е стабилно и равномерно.

От друга стана, много пъти вятърът и водата са бурни и движенията са хаотични и непредсказуеми. В допълнение, по време на големи вливания на нови енергии с по-високи вибрации, каквито сега усещате, времето може да бъде Измамна Вълна. Такива вълни се появяват от нищото и внезапно се издигат, за да създадат голяма промяна. 

 

Ние, Галактическите и Небесните същества, се опитваме “да успокоим Морето на Възнесението”, но има огромно множество човешки и енергийни фактори, които не можем да контролираме. ВИЕ, Възнасящите се хора, сте тези, които трябва да се справите с тези Измамни Вълни на Времето с вашата велика сила на безусловната любов.

Какво е Вълна на Времето? Това е внезапен прилив на енергия. На първо място, тази енергия е засята от мислите и емоциите на Галактическите и Небесните същества в опит да успокоят моретата от мулти-измерна Светлина, течащи от Галактическия Център към вашата малка планета.

Но какво ще срещне тази вълна от време? Ще се разлее ли тя върху нежни брегове на безусловна любов, обединено съзнание и мирна възприемчивост? ИЛИ тази Времева Вълна ще се разбие в скалисти брегове на страх, измама и егоизъм?

Ние можем да дадем най-доброто от себе си, за да контролираме вълната, но Съществата на Гая трябва да създадат бреговете, в които ще се разбиват вълните. Отваряйки Порталите си, вие можете лесно да получите достъп до по-високо честотния сценарий на реалността. Всички възможни сценарии ще се проявят, докато се затвори 3/4D-холограмата.

ВИЕ имате ИЗБОРА да отворите вашите Портали, за да изпитате по-високите аспекти на мир и любов.

Ние винаги сме тук, за да ви помагаме,

Арктурианците

Превод: Златолин

http://aquariuschannelings.com/2012/10/27/suzanne-lie-arcturians-ascension-message-personal-planetary-portals/

http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

 

 Facebook: група "Галактическа федерация на Светлината", общност "Галактическата федерация"

 

 

 
Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2265179
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 913
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол