Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2012 22:01 - Нийл Кийнън смята да възобнови делото си срещу Федералния резерв
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1800 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Забележка: За делото на Нийл Кийнън срещу Федералния резерв на САЩ можете да прочетете по-подробно тук:

http://lucecita.blog.bg/novini/2012/07/20/.981201

 

СПЕШНО: съобщение за пресата от Нийл Кийнан (Neil Keenan)

Публикувано на 17 юли 2012

 

Нийл Кийнан е дал разрешение на Дрейк да разпространи това съобщение. Моля разпространете го!


От: Нийл Кийнан
До : Дрейк Бейли (Drake Bailey)

Изпратено: в петък, 13 июли 2012


Скъпи Дрейк ,

Хубаво е да знаем, че и двамата сме живи, братко. Последното, което си спомням, че четох, е че съм умрял. Хахаха...

Както знаеш, аз не обичам интервютата и винаги изпращам някой друг за тях, но нека да обясня това за тебе, Дрейк. Ти продължаваш да ме питаш кога ще възобновя делото, на коя дата, а за това няма отговор!!!

Когато събера всичката информация, която ми е нужна, за да мога да бутна финансовата система и да я вкарам в ред, тогава ще заведа делото. Моето основно безпокойство е Правосъдието, за което и Съдията спомена и ясно заяви, че той ще отхвърли делото, ако ние не сме доказали, че го имаме. За да направя това, аз смятам да разоблича незаконната банкова система.

Нека тогава да ми кажат, когато се покаже, че Банката на Федералния Резерв в Ню Йорк е съставна част от кражбата. Аз ще имам информацията, за да докажа това.

Защо оттеглих делото? Защото не бяхме уредили юридическия въпрос и аз нямах намерение да показвам какво имам, преди това да е необходимо. Сега имам време да получа каквото трябва, за да докажа всичките предявени искове.

Защо не заведох дело срещу никого през последните 6 месеца? Защото нямахме адресите на всички. Каква е ползата, когато Даниел Дал Боско се укрива от Ватикана, за да служи на другите. Дал Боско е ключът тук и ние сега можем да протегнем ръка и да го сграбчим, когато си поискаме, но преди всичко е Правосъдието.

След като оправим нещата, ние ще можем да им затворим тази система както вече се случи в BIS (Bank for International Settlements - Банката за международни разплащания) и тогава те няма да имат с какво да се борят. Идеята е да се извадят парите от джобовете им. Без това те нямат възможност да наемат армиите, които са им необходими за да се справят с истинския Американски Народ. Хазарите и нацистите ще останат сами и те няма да намерят и един долар, за да купят каквото им трябва за да се запазят и, след като те са отслабени, Американският Народ може да прави каквото си иска с такъв боклук. Това е само въпрос на време.

Те са ускорили техните движения и така се нараняват по цял свят. Всеки е готов за тях и е готов да отиде при тях, особено нашата група. Нямам търпение да получа каквото е необходимо, за да ги унищожа и да върна на хората това, което винаги е било тяхно.

Ние ще възобновим делото и ще имаме нови ответници, най-вероятно Банката на Федералния Резерв в Ню Йорк и Хазната на САЩ сред тях. Имаме много, за да включим и двете и да постигнем правосъдие.

До тогава, мой приятелю, бъди здрав и винаги, когато ти трябва някаква фактическа информация, и ако я имам, само поискай. Ти си народен герой и ти се стараеш по най-добрия начин сега да им дадеш това, което е в действителност. Бъди силен и остани благоразумен.

Нийл Кийнан

Превод: Жельо

http://americannationalmilitia.com/2012/07/urgent-neil-keenan-press-release/

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2585735
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол