Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2015 17:21 - Космическо Разкривне: Сините Авиани - Съществата от Сферите
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 11429 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Космическо Разкриване: Ние сме ЕДНО

Интервю на Дейвид Уилкок с инсайдера Кори Гуд - 28 июли 2015

Сините Авиани – Съществата от Сферите – и техните послания към човечеството. Хиляди с
фери са равномерно разпределени из цялата Слънчева система и изпълняват ролята на резонансен буфер.

Акценти

Много инсайдери твърдят, че в нашата Слънчева система влизат сфери. Според Кори Гуд, тези сфери са тук от доста време, но са пребивавали в неработен режим. Изглежда, сферите са се появили в края на 1980-те години, а някъде през 2011-2012 техният брой рязко се увеличил. Започнало да се случва нещо, което заставило сферите да преминат в действащ режим.

Тайните Космически Програми (ТКП) и дори някои програми за черни операции на Земята изучавали този регион в Галактиката, в който влизаме. Те открили, че в нашата Слънчева система навлиза нещо, което те нарекли супер вълни – облаци от енергийни частици. Те знаели, че това ще окаже непосредствено влияние на нашата Слънчева система и на нашето Слънце.

И ние виждаме, че на Слънцето и на всички планети се случва изменение. Това е бавно изменение на фоновата енергия на Слънчевата система и енергийни вибрационни вълни, появяващи се във вид на приливи и отливи.

Оказало се, че сферите са равномерно разпределени из цялата Слънчева система, хиляди сфери; те изпълняват ролята на резонансен буфер. Когато енергийните вълни се сблъскват със сферите, сферите вибрират и карат енергията да се разпределя равномерно по тях. Това се прави с цел енергията да не повреди живота на Земята, Слънцето да не преминава във възбудено състояние, да се избегнат силни изхвърляния на коронална маса и пр.

Кори Гуд обяснява, че когато се намирал в една от сферите и гледал през нейната обвивка, той виждал други сфери, разположени на еднакво разстояние една от друга. Такива сфери има хиляди. Ако се гледа през обвивката на сферата, те изглеждат сини на цвят. Но ако се намирате извън сферата, те не се  виждат. Сферите излизат от фаза. Ако изпратим към тях космически изследователски апарат, той просто ще премине през тях.

Има три размера сфери – като Луната, Нептун и Юпитер. Големите сфери се намират близо до газовите гиганти (Юпитер, Сатурн). Най-големият брой сфери са с размера на Луната. Именно те се намират на еднакво разстояние една от друга. Голям брой сфери с размера на Нептун и Юпитер се намират близо до газовите гиганти и по-нататък към Облака на Оорт.

Съществата от сферите твърдели, че са общували с хората три пъти, предавали са едно и също послание и са предлагали по-подробна информация. Но хората напълно изкривили получените сведения и ги превърнали в религии и култове.

През 50-те години на миналия век ние сме контактували с маса същества. Някои са искали да ни избавят от ядреното оръжие, но това не се харесало на военните, които искали да получат повече технологии и да ги превърнат в оръжие.

Имало например една група, за която разказвали, че те изглеждат като Сивите. Наричали ги Сините и те били много високи. Описвали ги като любящи същества. Те се опитвали да ни предупредят за вредата от решенията, които взимаме, за групите, с които се свързваме, за опасността от ядреното оръжие. Те искали пълно разкриване. Готвели се да ни предадат мирни технологии срещу отказ от милитаризма. Но хората, които контролирали Земята, не искали да имат нищо общо с мирния път на развитие.

Сините Авиани (Blue Avians) – така нарича Кори Съществата от Сферите. (Avians на английски означава: птици, птицеподобни, пернати).  Те казали, че не са тук, за да ни спасяват. Не са тук, за да арестуват или да отстранят “лошите момчета”. Те са донесли послание, което се съдържа в много религии по света, нещо като златни правила. Те твърдят, че ние трябва да се съсредоточим върху измененията на вибрациите, през които преминава Слънчевата система. Трябва да се концентрираме върху това да повишаваме своята вибрация и да повишаваме своето съзнание.

Кори не знае, защо Сините Авиани са избрали за външния си вид формата на птици. Те са казали, че не им трябват никакви средства за придвижване. Не им трябват космически кораби, не им трябва технология. Те са съзнателни същества, вибриращи на много високо ниво и обитаващи в много висока плътност. Те могат да изменят местонахождението си, просто като помислят за това. Когато Кори бил в състава на делегацията на конференция в една от сферите, Сини Авиани просто се появили в залата зад него. Според него, представители на други разумни цивилизации използват някакъв вид технология за придвижване, дори когато използват телепортация.

Кори контактува с един от Авианите, когото нарича Ра-Тир-Еър и който твърди, че Кори е дошъл тук заедно с тяхната група души, че се намира тук с определена причина. На Земята има “пътешественици” и “звездни семена”. Те са тук с определена цел. Кори смята, че някога той е съществувал на нивото на Синита Авиани, за което сега не си спомня, но е избрал да дойде тук, в този живот, с определена цел.

В беседите със Сините Авиани те му казвали, че той трябва да се съсредоточи върху посланието за разширяване на съзнанието и за повишаване на вибрациите. Сега на Земята се намира огромен брой хора, които са дошли тук с определена цел. Кори е чувал, че през 1980-те години техният брой бил над 60 милиона. Макар че повечето от тях още не са се пробудили.   Съществата от сферите посещават много хора от Земята и общуват с тях. Процесът на пробуждане върви с пълен ход.

Общуването с хората от Земята се извършва и по време на сън, чрез сънищата. Много хора съобщават, че сънуват как контактуват с някои от тези същества. Сънуват например, че са в класни стаи, но не помнят какво са учили там.

Душа и връзка с висшия Аз – ето това сме ние в действителност. Съзнателно бодърстващото Аз е само неголяма част от това, което сме наистина. Ние сме многомерни същества. И много неща се случват на множество нива.

Ние имаме съзнателно Аз, подсъзнателно Аз и висше Аз. Висшето Аз се издига все по-нагоре дотогава, докато "Аз" не се съкрати от уравненията, връщайки се към източника. Източникът е това, откъдето сме дошли, фрагментирали сме се и ние винаги сме свързани с него по някакъв начин. В този смисъл ние всички сме ЕДНО. На Кори са му обяснявали, че ние всички сме част от някакъв вид вселенски разум. Всички ние идваме от Източника.

Молитвата и медитацията помагат за повишаване на вибрацията и на съзнанието. Медитацията е много важна. Това е нещо, което трябва да правим, макар и по един час на ден. Ако отделяме повече време за повишаване на съзнанието с помощта на молитва и медитация, това би ни дало инструменти, които ще ни помогнат по-добре да се фокусираме върху служенето на другите и да станем любящи и прощаващи.

Медитативната практика определено ни помага да сътворяваме реалността, в която живеем. Съзнанието влияе на физическата реалност. Когато се научим да контролираме и да фокусираме емоциите и съзнанието си, ние ще получим достъп до нашето творческо масово съзнание и до способността да сътворяваме всяка желана реалност. Всичко е вибрация - светлината, нашите мисли, всички  физически обекти. Ние възприемаме физическите обекти като твърди, но в действителност всички те са състояния на вибрацията. Нашето съзнание може да влияе на нашата реалност, на физическите материали. То е способно да влияе на енергията и на мислите и емоциите на другите хора.

Ако вие наблюдавате определен научен експеримент, самото наблюдение променя резултата. Нашето съзнание е инструментът за нашето освобождение от “тъмните сили”, които наричаме “Кабал”.

Чрез средствата за масова информация Кабалът посява страх в нашето колективно съзнание. После от посятото зърно, чрез операции под фалшив флаг във вид на нов кинофилм например, в нас възникват емоции, нашето творческо съзнание активира емоции и пуска в действие механизъм, който осъществява набелязаното. Такава е тайната, която се крие зад така наречената "черна магия". В действителност, това не е тяхната сила. Те просто си присвояват творческото могъщество на нашето съзнание.

Ако Сините Авиани не бяха дошли да ни предават послания в разни форми, щеше да се запази статуквото – манипулиране на масите. Кабалът постоянно поддържа машината на страха, пускайки слухове за очаквани катастрофи. Когато ние се фокусираме върху страха, силата на нашето съзнание води до това, че на Земята стават все повече негативни неща.

Сините Авиани се опитват да ни кажат, че не можем да получим позитив от негатива. Не можем с бомби да пробием път към спасението. Изходът не е в агресията, в масовите вълнения. Изходът е в творческото съзнание и пробуждане. Ние сме милиардите мравки, а Кабалът са само няколко бръмбара, които се опитват да се задържат на върха. Когато ние се събудим и насочим вниманието си към тях, това ще е краят им. Засега те ни удържат в суетата на нашите малки мравуняци, докато не сме насочили вниманието си към тях.

Кори казва, че отначало Авианите идвали при него в съня му, за да не го изплашат. После започнали да идват при него физически. Той разговарял и с приятеля си Гонсалес, който също дълго време е общувал със Сините Авиани, и се уверил, че споделя подобен опит с други хора. Това е абсолютно реален опит, когато Сините Авиани общуват с членове на Алианса ТКП, когато идват и взимат Кори на физически кораб, откарват го във физическо място, където той общува с физически хора. Той не получава информация от невидима сила, която може да се окаже разузнавателно управление. Кори е чувал, че има технология, с която могат да изпращат гласове в главите на хората, да изпращат информация в мозъка на човек. Така някои контактьори могат реално да получават контакт чрез технологията “Гласът на Бог”. Не всички, но има и такива. Така че трябва да сме много внимателни и да използваме нашата проницателност, да видим дали информацията ни резонира или не. На духовно ниво тя или ще мине, или не.

Накрая Кори ни съветва: Отделете време. Намерете спокойно място. Седнете. Дори да не умеете да медитирате, медитацията е просто начин да сънувате наяве. Отначало се концентрирайте върху ума си, а после се фокусирайте на позитивни любящи мисли, как повече да обичате околните и да им служите, как да прощавате на тях и на себе си. Това изменя света за човека.

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=188

Страницата на Corey Goode във Facebook:
https://www.facebook.com/BlueAvians

Свързани статии:

Тайната космическа война се прекратява с напредването на плановете за разкриване на извънземното присъствие

http://virtualobitel.alle.bg/блог/тайната-космическа-война-се-прекратява-с-напредването-на/

 
Космическо Разкриване – епизод 8: Глобална Галактическа Лига на Нациите
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/20/kosmichesko-razkrivane-globalna-galakticheska-liga-na-naciit.1385290


Слънцето е Портал за хипердименсионално пътуване в Космоса на базата на Сакралната геометрия

http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/26/slynceto-e-portal-za-hiperdimensionalno-pytuvane-v-kosmosa.1386735
Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2335541
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол