Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2016 08:44 - Житен кръг от 2 ноември 2013 в Ipuacu, Santa Catarina, Бразилия
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 540 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.09.2016 10:02


image



В началото на новия модул Цолкин създаваме новата Кристална решетка!


Житен кръг от 2 ноември 2013 в Ipuacu, Santa Catarina, Бразилия

Видео:
http://www.youtube.com/watch?v=OAmraUH1L3g

По календара на маите 2 ноември 2013 г. е ден със Слънчев печат “Синя Нощ” и с Тон 3. Това е Кин (ден) 3 от новия Галактически модул Цолкин от 260 дни, започнал на 31 октомври 2013 г. Това е и третият ден от Вълната на Червения Дракон.

Според мен на житния кръг са изобразени следните енергии:

Синя Нощ
Червен Дракон

Кратки характеристики на тези енергии:

Синя Нощ – Сънища, Мечти, Интуиция, Изобилие
Червен Дракон – Раждане, Хранене, Битие, Памет

В центъра на формацията виждаме 3 кръга - два по-малки и между тях един по-голям. Те символизират “Синя Нощ” - Слънчев печат № 3. Същите три кръгчета са изобразени на глифа (знака) на Синята Нощ.

По външната периферия на формацията виждаме кръг и вписан в него шестоъгълник, наподобяващ кристал. Този кристал символизира “кристалната решетка” – по този начин е изобразена енергията “Червен Дракон”:

“Червеният Дракон представлява линиите на енергийната матрица, която изглежда като паяжина във вселената, през която всички точки са свързани във времето и пространството. Тази енергийна мрежа на комуникация е известна като “кристална решетка”. Това е потенциално поле, в което всички неща не само са възможни, но постоянно се създават. “

Авторите на този житен кръг ни напомнят, че по време на Вълната на Червения Дракон имаме възможност да комуникираме с Вселената, да изпращаме към нея мисли, мисъл-форми, желания, молитви и пр. По този начин заедно с Вселената съ-творяваме ("раждаме”) новата “кристална решетка” – основата за НОВАТА РЕАЛНОСТ, която искаме да се прояви за нас през следващите 260 дни от новия Галактически модул Цолкин.

Специално в ден със Слънчев печат “Синя Нощ” имаме възможност да споделяме с Вселената нашите МЕЧТИ за едно по-добро, по-щастливо и радостно бъдеще за всички хора на Земята. Вселената е Огледало и отразява обратно към нас това, което изпращаме към нея, помага ни да осъществим нашите МЕЧТИ.


Ето откъс от описанието за Слънчевия печат “ЧЕРВЕН ДРАКОН” от www.astrodreamadvisor.com:

Червеният Дракон представлява корена, храненето и подкрепата на първичното съществуване и в него се намират първичните води на единството. Там твоите най-дълбоки корени получават истинска храна.

Червеният Дракон е енергията на формата, съдържаща се в безформието на първичното море.

Вселената е неделимо цяло. Червеният Дракон представлява линиите на ЕНЕРГИЙНАТА МАТРИЦА, която изглежда като паяжина във вселената, през която всички точки са свързани във времето и пространството.

Тази ЕНЕРГИЙНА МРЕЖА на комуникация е известна като “КРИСТАЛНА РЕШЕТКА”. Това е потенциално поле, в което всички неща не само са възможни, но постоянно се създават.

В тази решетка линейната каузалност на времето и пространството е освободена в отворена система, в която цялото време и цялото пространство съществуват и си взаимодействат едновременно.

Тази решетка свързва по-големите холограми на реалността с нашата собствена. Нейните енергийни линии свързват всички места, времена и събития – дори тези, които изглеждат несвързани. Всички феномени и всички действия са част от това по-голямо цяло; то е основата за телепатия и синхроничност.

Червеният Дракон олицетворява единството, в което всички неща са едно с Източника.

Страница “Календарът на маите и житни кръгове”:
https://www.facebook.com/cropcirclesbg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2584839
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол