Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2015 18:39 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ - ВЪВЕДЕНИЕ
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1933 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ - ВЪВЕДЕНИЕ

Около всичките събития, които се случват “Горе и долу” има много “Информация", “Дезинформация” и конкуриращи се планове, които се борят за място в нашето “Съзнание”, за да посеят техните “Семена”.

Някои хора избраха да се фокусират повече върху “земните” събития и битките около “Финансовата система”. Има елемент, който наричаме “Алиансът”, който се бори срещу сегашния контролиращ елит (познат като “Кабал” или “Илюминати”) тук долу на Земята.

Някои хора избраха да се фокусират върху по-езотерични (засега) събития и битки, които се случват горе над нашата атмосфера, което мнозина наричат “Тайните Космически програми” и "Напреднали цивилизации". Има много засекретени технологии, които се използват в тези “Програми” и които биха могли напълно да променят естеството и качеството на живот на всеки човек на Земята. “Свободната енергия” би сложила край на сегашните нефтени и газови компании, технологиите за лечение с вибрации и светлина биха сложили край на сегашните фармацевтични компании, технологиите с неврологичен интерфейс биха сложили край на необходимостта от “големи образователни институции”, а технологиите “репликация на храни” и “Изчистване и възстановяване на околната среда” биха сложили край на бедността и мизерията и би започнало възстановяването на природата.

Както можете да си представите, истинската заплаха за разкриването не е че човечеството не може да се справи с истината. Истинската причина е, че тези технологии незабавно биха разрушили световните икономики и биха направили ненужна "Вавилонската парична магическа поробваща система". Това означава "Загубване на контрола", който има 0,01% (елитът) над "масите" и цялостна “Промяна на Парадигмата”. Накратко, това означава “Свобода”! Свобода за пръв път в познатата история на човечеството.

Има “Тайна Космическа Война”, която се води между различните групи на “SSP” (Тайните космически програми), за да се постигне този резултат. Сравнително наскоро към Алианса “SSP” се присъедини група от “Същества”, каквито никой не беше срещал дотогава. Те са група Същества от 6-9 плътност, които се наричат “Алиансът на Сферите”. Тези нови “Същества от Сферите” не само създадоха “Енергийна Блокада” около Земята, но направиха такава блокада и около цялата Слънчева система. Те са ненасилствена група от същества, които донесоха подкрепа главно под формата на "Послание".

Някои хора сега избират да се фокусират върху това “Послание”, което беше дадено от “Сините Авиани” – едни от 5-те същества: “Съществата-орбове (сфери)” (“Orb Beings”), “Сините Авиани”, “Съществата със златна триъгълна глава” и други два вида, които още не се представили пред нас. “Съществата-орбове” посещават много хиляди хора във вид на “сини/индигови сфери от светлина”, докато други хора биват посещавани от “Сините Авиани”.

Какво е “Посланието”?

Всеки ден се старайте да се ориентирате повече към "служене на другите". Старайте се да бъдете по-любящи и да повишавате нивото на вашата Вибрация и Съзнание и се учете да прощавате на себе си и на другите (като по този начин освобождавате карма). Това ще промени Вибрацията на Планетата, “Споделеното Съзнание на Човечеството” и ще промени Човечеството. Те казват да гледате на тялото си като на храм и да преминете на “високо вибрационна диета”, това ще  помогне за другите промени. За мнозина това звучи като съобщение от типа “хипи” - Мир и Любов” – което не би променило нищо. Уверявам ви, че “пътят”, който те предлагат в тяхното “Послание”, не е лесен. Дори ако тези технологии останат “засекретени”, представяте ли си в какъв свят ще живеем, ако всеки направи тези промени в живота си?

Сините Авиани също така предадоха предупреждение заедно с това Послание. Те вече са се опитвали да предадат това послание три пъти и то е било игнорирано от човечеството. Те казаха ясно, че тази информация не трябва да се превръща в култ или религиозно движение и че аз не трябва да се превръщам в гуру.

Благодаря ви,

Кори

 

За Кори

Идентифициран като интуитивен емпат (екстрасенс), Кори Гуд е бил вербуван чрез една от програмите MILAB още на 6-годишна възраст. Той тренирал и служил в програмата MILAB от 1976 до 1986/87 г. После участвал като делегат от Земята (от името на тайни групи на земни правителства) в Съвет на извънземна Супер-федерация.

(MILAB: военно отвличане на лица, с цел трениране за всякакви военни черни операции и програми.)

По време на 20-годишната си служба Кори е изпълнявал различни задачи, включително в Intruder Intercept Interrogation Program, Assignment to the ASSR “ISRV”– Auxiliary Specialized Space Research, Interstellar Class Vessel и пр. Всичко това се е случило в периода 1986/87-2007.

Сега Кори работи в областта на информатиката и комуникациите. Той продължава да е в директен контакт със Сините Авиани (или Алианса на Съществата от Сферите), които са го избрали като техен делегат в срещите с различните извънземни Федерации и Съвети, за връзка със Съвета на Алианса SSP и да предава важни съобщения на човечеството.


Страницата на
Corey Goode във Facebook:
https://www.facebook.com/BlueAvians

СВЪРЗАНИ СТАТИИ:

Космическо Разкриване: Първи контакт
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/31/.1387943

Космическо Разкриване: Ние сме ЕДНО
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/30/.1387656
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2115436
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Блогрол